12 έχει.Τα 30αρια που τα σταμάτησε είχαν 8αρι.Τι να σου πω...Εγώ μόνο με δίκανα κυνηγάω τσίχλα.Αυτό έχει 8αρι παφιλα; Έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα με την εξωλκευση του κάλυκα αυτού ,σε κάποιο όπλο;
12 έχει.Τα 30αρια που τα σταμάτησε είχαν 8αρι.Τι να σου πω...Εγώ μόνο με δίκανα κυνηγάω τσίχλα.Αυτό έχει 8αρι παφιλα; Έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα με την εξωλκευση του κάλυκα αυτού ,σε κάποιο όπλο;
Πούλα όσο είναι νωρίς , αλλιώς ρώτα τον Κυριάκο !Τώρα... Δευτέρα απόγευμα θα είναι εδώ.
20Χ500.
Δεν είναι ούτε ένα φυσίγγι από αυτά δικό μου.Εχω 2000+ φυσίγγια σε αυτό το σεταπ.Πούλα όσο είναι νωρίς , αλλιώς ρώτα τον Κυριάκο !
Το ρωτάω γιατί παλιά μου είχε σφηνώσει στο πλάγιο baikal ένα sipe με κίτρινο κάλυκα 8αρι και κόντεψα να στραβωσω τον εξωλκεα για να το βγάλω .12 έχει.Τα 30αρια που τα σταμάτησε είχαν 8αρι.Τι να σου πω...Εγώ μόνο με δίκανα κυνηγάω τσίχλα.
Εδώ μιλάμε για CX2000 drago 1,55.ένα sipe με κίτρινο κάλυκα 8αρι
Πονεμένη ιστορία αυτά τα ρημάδια τα κιτρινα sipe με το 8αρι μέταλλο. Είχαν αρκετοί πρόβλημα με αυτο.Το ρωτάω γιατί παλιά μου είχε σφηνώσει στο πλάγιο baikal ένα sipe με κίτρινο κάλυκα 8αρι και κόντεψα να στραβωσω τον εξωλκεα για να το βγάλω .
Και εμένα το s/p το baikal καποιες φορές φυσίγγια με 8αρι καλυκα μου τα σφηνωνει!!!Το ρωτάω γιατί παλιά μου είχε σφηνώσει στο πλάγιο baikal ένα sipe με κίτρινο κάλυκα 8αρι και κόντεψα να στραβωσω τον εξωλκεα για να το βγάλω .
Από αναλογίες και υλικά δεν γνωρίζω και πολλά.Το cheddite tordo 32 το θεωρείς καλό φυσιγγι για τσίχλα;Εδώ μιλάμε για CX2000 drago 1,55.
Κοβόταν το πλαστικό από το μέταλλο και έμενε στη κάννη.Πονεμένη ιστορία αυτά τα ρημάδια τα κιτρινα sipe με το 8αρι μέταλλο. Είχαν αρκετοί πρόβλημα με αυτο.
Αυτό ακριβως.Κοβόταν το πλαστικό από το μέταλλο και έμενε στη κάννη.
ναι ,πολυ καλο ειναι.Από αναλογίες και υλικά δεν γνωρίζω και πολλά.Το cheddite tordo 32 το θεωρείς καλό φυσιγγι για τσίχλα;
Θέλω 250 απ'αυτά, στείλε ΙΒΑΝ.Εχω 2000+ φυσίγγια σε αυτό το σεταπ.
Επειδή το θέμα αφορά τα φυσίγγια ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, να ξεκαθαρίσουμε ότι τα Σιπε που λέτε αφορούν φυσίγγια της Nobel SportΠονεμένη ιστορία αυτά τα ρημάδια τα κιτρινα sipe με το 8αρι μέταλλο. Είχαν αρκετοί πρόβλημα με αυτο.
Γιατί καιρούς Ηλία;Το 34 αρι με psb1 είναι εξερετικο το είχε ξαναβγάλει παλιά arrow το έλεγε ίσως ένα από τα καλητερα της αγωρας
για ολους.Γιατί καιρούς Ηλία;
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κανένας με τον Ρουμελιώτη και τα φυσίγγια που έφτιαξε ίσως είναι ακόμα καλύτερα.τα σχόλια είναι για τις δοκιμές που πρέπει να ξανακάνουμε και για το ρίσκο μιας αγοράς ενός προϊόντος που είναι εντελώς καινούργιο.Ρε παιδιά να σας πω κι εγώ τη γνώμη μου δεν έχω καταλάβει που έχουν ενοχληθεί ορισμένοι φίλοι. Τι θέλω να πω, επειδή δεν υπάρχει csb πήρε το μαγαζί psb που είναι ζελατοποιημενη πυρίτιδα αν δεν κάνω λάθος και στα δικά μου χέρια καλύτερη πυρίτιδα και έφταιξε ένα σετ απ. Σε κάλυκα fiocchi που είναι πολύ καλός κάλυκας και όχι κανένας δεύτερης διαλογής. Ενημερώνει το κατάστημα για τις αλλαγές και μάλιστα οι τιμές είναι οι καλύτερες τις αγοράς. Τι έχει ενοχλήσει δεν καταλαβαίνω. Προφανώς και ο άνθρωπος θα έχει κάνει τις δοκιμές του γιανα βγάλει ένα αξιόλογο φυσιγγι. Σε επικοινωνία που είχα μαζί του του είπα ότι θα πάρω να δοκιμάσω κι αν είναι μλκιες θα στο πω πρώτος. Καινούριο φυσιγγι παίρνουμε και δοκιμάζουμε αλλα σαν επαγγελματίας δεν έχω βρει κάτι το λάθος, ίσα ίσα. Σκεφτείτε να μην έλεγε κάτι δλδ...
Σχεδόν ολλο το χρόνο όχι για πολες ζεστέςΓιατί καιρούς Ηλία;
Έτσι είναιΡε παιδιά να σας πω κι εγώ τη γνώμη μου δεν έχω καταλάβει που έχουν ενοχληθεί ορισμένοι φίλοι. Τι θέλω να πω, επειδή δεν υπάρχει csb πήρε το μαγαζί psb που είναι ζελατοποιημενη πυρίτιδα αν δεν κάνω λάθος και στα δικά μου χέρια καλύτερη πυρίτιδα και έφταιξε ένα σετ απ. Σε κάλυκα fiocchi που είναι πολύ καλός κάλυκας και όχι κανένας δεύτερης διαλογής. Ενημερώνει το κατάστημα για τις αλλαγές και μάλιστα οι τιμές είναι οι καλύτερες τις αγοράς. Τι έχει ενοχλήσει δεν καταλαβαίνω. Προφανώς και ο άνθρωπος θα έχει κάνει τις δοκιμές του γιανα βγάλει ένα αξιόλογο φυσιγγι. Σε επικοινωνία που είχα μαζί του του είπα ότι θα πάρω να δοκιμάσω κι αν είναι μλκιες θα στο πω πρώτος. Καινούριο φυσιγγι παίρνουμε και δοκιμάζουμε αλλα σαν επαγγελματίας δεν έχω βρει κάτι το λάθος, ίσα ίσα. Σκεφτείτε να μην έλεγε κάτι δλδ...