Καλόριχτα Τέλη!Μόλις παρέλαβα και εγώ ......να ευχαριστήσω και από εδώ μέσα τον Ανδρέα για την άψογη εξυπηρέτηση του......
View attachment 53149
Σε ευχαριστώ φίλε να είσαι καλάΚαλόριχτα Τέλη!
Μάλλον έχεις βρει σημείο με πολλά τρυγόνια φέτος.
Καλόριχτα Τέλη!!Μόλις παρέλαβα και εγώ ......να ευχαριστήσω και από εδώ μέσα τον Ανδρέα για την άψογη εξυπηρέτηση του......
View attachment 53149
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Καλόριχτα Τέλη!!
Αν δεν κάνω λάθος ο κάλυκας είναι fiem.
Fiochi αλλά δεν το γράφει μίλησα έγω με τον Ανδρέα κοιτάνε η εταιρείες να εξοικονομήσουν από όπου μπορούν.....Αν δεν κάνω λάθος ο κάλυκας είναι fiem.
Όχι φιοκι είναι καλά λέει ο Τέλης, απλά ο Ποιο οικονομικός.Αν δεν κάνω λάθος ο κάλυκας είναι fiem.
Μοιάζει ΝαιΑ οκ. Μοιάζει πάντως
ΚαλόριχταΠαρέλαβα κι εγώ σήμερα για εμένα και την παρέα 80 κουτάκια 30,32,33,36 γρ. Για να δούμε φέτος πώς θα πάει.
Ευχαριστώ Χρηστάρα, άμα ταιριάξει φέτος θα έρθω πάνω να κάνουμε ένα κυνήγι παρέα. Να είναι και ο ντοκ να του δείξω πως δουλεύει η Μπενέλι.Καλόριχτα
Εδώ είσαι εσυ τέτοια ώρα?Παρέλαβα κι εγώ σήμερα για εμένα και την παρέα 80 κουτάκια 30,32,33,36 γρ. Για να δούμε φέτος πώς θα πάει.
Καλοριχτα φίλε μουΠαρέλαβα κι εγώ σήμερα για εμένα και την παρέα 80 κουτάκια 30,32,33,36 γρ. Για να δούμε φέτος πώς θα πάει.
Άμα του δείξεις πως δουλεύει και γίνεται το μονόκαννο δίκαννο θα σε παραδεχτώ!Να είναι και ο ντοκ να του δείξω πως δουλεύει η Μπενέλι.
Καλοριχτα Μάνο!Παρέλαβα κι εγώ σήμερα για εμένα και την παρέα 80 κουτάκια 30,32,33,36 γρ. Για να δούμε φέτος πώς θα πάει.