Ναι 1.50*32 - Ηλιόπουλο, 2000
Αυτο που εριξα σημερα και δοκιμσα στημενο με Θωδη....ηταν σκετη απογοητευση !!
Με Ηλιοπουλο κενταει !!!
Ναι 1.50*32 - Ηλιόπουλο, 2000
Έχει και 40 γρ. Τα μαύρα.Το 30 εξαιρετικό, μαλακό και γρήγορο, το 32 δεν τραβάει με πάγο, το 36 εξαιρετικό πολύ δυνατό συγκεντρωτικό, για μεγάλες αποστάσεις.
Πιστεύεις ότι το 30αρι κάνει για τρυγόνι σε ζέστη;Το 30 εξαιρετικό, μαλακό και γρήγορο, το 32 δεν τραβάει με πάγο, το 36 εξαιρετικό πολύ δυνατό συγκεντρωτικό, για μεγάλες αποστάσεις.
Αυτές οι πυρίτιδες (GM3- GRANULAR ) θέλουν ρηχό ρέλι μέχρι τα 32 γρΑυτο που εριξα σημερα και δοκιμσα στημενο με Θωδη....ηταν σκετη απογοητευση !!
Με Ηλιοπουλο κενταει !!!
Αυτές οι πυρίτιδες (GM3- GRANULAR ) θέλουν ρηχό ρέλι μέχρι τα 32 γρ
καί πάνε καλύτερα με γρήγορα καψύλια .
Ας πούμε 688 1.55 Χ32 είναι ένα φυσίγγι μεγάλων δυνατοτήτων κλεισμένα 57.80.
Kαλό στο 1.50 πλήν όμως μόνο για μικροπούλια σε θετικές θερμοκρασίες 15+βΟ καθε ενας μας με τα ''θελω του'' Λαμπη μου !!!
Το εχω ''βρει'' με CX2000- 1,50x32-Ηλιοπουλος 22- Ν8,5 στα 57,3 με κανονικο ρελι....και εκει εμενα με ικανοποιει
φιλε !!!
Kαλό στο 1.50 πλήν όμως μόνο για μικροπούλια σε θετικές θερμοκρασίες 15+β
Το δούλευα με B&P diamante 22 τάπα όταν ανέβαινε ο ήλιος σε ν.10 θέριζε .
Δεν το έχω ρίξει στα τρυγόνια και δεν μπορώ να σου πω.Πιστεύεις ότι το 30αρι κάνει για τρυγόνι σε ζέστη;
https://www.dianahunt.gr/el/fysiggia-kynigiou/diana-special-30.html
Με granular, βγαινει η ογκομετρια στα 30gr με μισοταπα Θωδη 25;;;;;Τα εχω δοκιμασει ολα φιλε....Απο μισοταπες.....μεχρι τον ''αδη με τα λειψανα''.....σε βυσματα...
Μου αρεσει σαν πυριτιδα η granular και εχω πανω απο 50 διαφορετικα σεταπ...παντα ομως σε ψιλα
σκαγια...Ν8,5 -Ν 9....
Σε χοντρα νουμερα σκαγια παω σε αλλες πυριτιδες....Μην ξεχνας οτι ειχα και παλευα σχεδον 20 διαφορετικες
πυριτιδες...
Δεν στα έλεγα πριν αρχίσουν τα τρυγόνια;λοιπον φετος εριξα πολλα φυσιγγια αλλα αυτο που το ευχαριστηκα πιο πολυ απο ολα ειναι το cheddite tordo ,παρα πολυ σταθερο αλλα εκει που το πηγαν τωρα και αυτο!
Ενα από τα καλύτερα φυσιγγια που έχω ρίξει αλλά για μακρινές τουφεκιες. Στα μπασιματα και σε δεντροτσιχλες αργότερα στα έλατα είχα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και με νο9 και με νο8.Γνώμες για το speed 34 νο9 στην τσίχλα; Από το formula 33 νο9 έμεινα πολύ ικανοποιημένος πάντως.
απο τα καλυτερα φυσιγγια με ολους τους καιρους και για ολα τα θηραματα ,μονο με νουμερο και με τσοκ παιζεις,τουφεκια και πουλι.Γνώμες για το speed 34 νο9 στην τσίχλα; Α
Είναι συγκεντρωτικό εννοείς? Για περπατητό δεν το συνιστάς ?Ενα από τα καλύτερα φυσιγγια που έχω ρίξει αλλά για μακρινές τουφεκιες.
Ναι, είναι και κόβει πολύ μακρινά πουλιά. Νομιζω πως και το βύσμα αποσπωμενου πατου που έχει είναι για να πετυχαίνει μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Δεν το έχω ρίξει σε περπατητο αλλά σε καρτερωτα κατέβαζε τα πουλιά από πολύ ψηλά ακόμη και με ****!!!Είναι συγκεντρωτικό εννοείς? Για περπατητό δεν το συνιστάς ?
με ανοιχτό τσοκ όπως το ***** η το bell που έχω κανει για περπατητο και κοντινές-μπηχτές βολές??? Με αυτα που μου έδειξε σε μπασιματα και σε ανοιχτά σημεία στα έλατα σε κυργιαρες , δεν επιχείρησα να το ρίξω σε περπατητο. Παντως και εγώ τα θεωρώ ένα από τα καλύτερα που έχω ρίξει ποτέ!!!απο τα καλυτερα φυσιγγια με ολους τους καιρους και για ολα τα θηραματα ,μονο με νουμερο και με τσοκ παιζεις,τουφεκια και πουλι.
Οχι πρεπει να βαλεις **********με ανοιχτό τσοκ όπως το ***** η το bell που έχω κανει για περπατητο και κοντινές-μπηχτές βολές???