Είναι αυτές οι νέες παραλαβές που τρομάζουνΛογικό είναι..
Με αυτά που ακουνε οι συνάδελφοι φοβούνται καποια ενδεχόμενη αυξηση(που οπου να ναι θα φανουν κ οι τσίχλες) κ τρέχουν να στοκάρουν..
Όσο για τις τιμές τα παθη δεν κόβονται,
Και εκεί πονταρουν όλοι οι έμποροι κ οχι μονο στα κυνηγετικά ειδη....
Δείτε που έφτασαν κ το πακετο τα τσιγάρα κ θα ακριβυνουν κ άλλο κ αναρωτηθείτε πόσοι έκοψαν το καπνισμα για αυτό τον λόγο....
Σου άφηνε τα 30αρια 80 ευρω τα 10;;Σήμερα έγινε αγορά 15κουτάκια jordan 32gr κόκκινα 8.75€το κουτί μου τα άφησε! Γεμισμένα με aquila...
8,50 πήρα σήμερα 2 κουτάκια nike 9αρια 34 γραμΣήμερα έγινε αγορά 15κουτάκια jordan 32gr κόκκινα 8.75€το κουτί μου τα άφησε! Γεμισμένα με aquila...
Εξερετικη τιμη πάρε παραπανο8,50 πήρα σήμερα 2 κουτάκια nike 9αρια 34 γραμ
Τώρα δε μπορώ αλλά κάτι θα κανωΕξερετικη τιμη πάρε παραπανο
Γνώμες για τα B&P 30gr ;
Υπόψιν θα ρίχνονται με δίκαννο 18,4 αυλους και σταθερά 4* και 3*
Ευχαριστώ!
Καλή τιμή8,50 πήρα σήμερα 2 κουτάκια nike 9αρια 34 γραμ
Η μάνα του φευγατου Δεν έκλαψε Ποτέ!Δηλαδή;
30γρ δεν βγάζει. Τα 28γρ air sporter ναι σε αυτή την τιμή !Και τα το 28ρι και το 32ρι είναι γεμισμένα με aquilla που ρώτησαΣου άφηνε τα 30αρια 80 ευρω τα 10;;
Αν ήταν το κλασσικό με g3000 ναι, τώρα με την aquilaΕξερετικη τιμη πάρε παραπανο
Της καλητερες τιμες στα φυσηγγια πανελλαδικά της έχει ο αλλαγιανης όλλοι οι άλλοι πολύ μακριά … να τα γράφουνε αυτά !!!!Παντως ο Κένταυρος πρεπει να είναι ο μόνος που μέχρι στιγμής δεν αύξησε τις τιμές του. Να τα λέμε κι αυτά
Τα silver 8.5 ευρώ αν παρεις κούτα, δεν βρίσκεις τετοια τιμη για φυσίγγια με g3000.
Πόσο τα εχει Ηλια τα 32γρ με g3000;Της καλητερες τιμες στα φυσηγγια πανελλαδικά της έχει ο αλλαγιανης όλλοι οι άλλοι πολύ μακριά … να τα γράφουνε αυτά !!!!
Δεν ξέρω αν έχει φυσηγγια με g3000 αλλά έχει πολύ αξιόλογα φυσηγγια από 8€ μεχρει 9 €32/33/34γρ … έχει φυσηγγια με σιπε 8,5 +9 € όταν η άλλοι θέλουν 11+++Πόσο τα εχει Ηλια τα 32γρ με g3000;
Πχ....Της καλητερες τιμες στα φυσηγγια πανελλαδικά της έχει ο αλλαγιανης όλλοι οι άλλοι πολύ μακριά … να τα γράφουνε αυτά !!!!
Αν εχει τα silver φθηνότερα απο 8.5 να τα παρω απο εκει.Δεν ξέρω αν έχει φυσηγγια με g3000 αλλά έχει πολύ αξιόλογα φυσηγγια από 8€ μεχρει 9 €32/33/34γρ … έχει φυσηγγια με σιπε 8,5 +9 € όταν η άλλοι θέλουν 11+++
Μια χαρά είναι τα για δεδομένα της εποχής είναι και 8,5€ Αν σου αρεσουν δεν υπάρχει λογος να ψαχτεις παραπανοΑν εχει τα silver φθηνότερα απο 8.5 να τα παρω απο εκει.