Με τι ήτανΚαι εγώ, δεν είχε αποσπωμενου.
Με τι ήτανΚαι εγώ, δεν είχε αποσπωμενου.
8,5€.. εγώ θα Πάρο καταναλωτικών από alfa!!!!!Πόσο τα πήγαν τώρα αυτά? Μας κατεστρεψες!
Νομίζω με gt ήταν τότε.Με τι ήταν
Απο που???????8,5€
ΑλαγιαννηςΑπο που???????
θυμάσαι χρονιά ,εχω μια παρτίδα απ το 2019 η 2020 ,δεν θυμάμαι ακριβώςΝομίζω με gt ήταν τότε.
Λέει 2 pieces??? Ποιος είναι αυτός; βάλε ρε Λιάκο μια φωτογραφία?Το αναφέρει στα specs πάντως
Gt έχει το sipe που πήρα και από αυταΝομίζω με gt ήταν τότε.
για την nsi μιλαμε?Με νότια σήμερα και 15 βαθμούς!!!! το gm3 fast γ@@&@ δεν το περίμενα πολύ ωραίο φυσηγγι με δυνατο σεταπ με βλέπω να παιρνω πολλά από αυτά
Δεν μπορώ η καμερα είναι of είναι σολινοιδες και μέσα έχει ταπακιΛέει 2 pieces??? Ποιος είναι αυτός; βάλε ρε Λιάκο μια φωτογραφία?
Ναιγια την nsi μιλαμε?
Αυτό έχει που έσφαξα μόλις τώρα ένα. Είμαι πανασχετος απ αυτά αλλα αποσπώμενο δεν το λες.Λέει 2 pieces??? Ποιος είναι αυτός; βάλε ρε Λιάκο μια φωτογραφία?
Αυτον ειχε οταν τα δουλευα εγω...Αυτό έχει που έσφαξα μόλις τώρα ένα. Είμαι πανασχετος απ αυτά αλλα αποσπώμενο δεν το λες.
Τα έχω όμως σίγουρα 2 χρόνια αυτά
Έσφαξα και ένα speed , αυτός είναι σωστά ;Αυτον ειχε οταν τα δουλευα εγω...
Τα παλιά είναι αυτά με gtΑυτό έχει που έσφαξα μόλις τώρα ένα. Είμαι πανασχετος απ αυτά αλλα αποσπώμενο δεν το λες.
Μπορεί να τα άλλαξε φέτος ,τι να πωΤα παλιά είναι αυτά με gt
Ναι αυτος ειναι ο αποσπωμενου πατου που εχουν τα σπηντ και τα κλασικα. Αν το εβαλε και στα gm3 τωρα δεν το γνωριζω.Έσφαξα και ένα speed , αυτός είναι σωστά ;
Ε θα το έβαλε ,αφού περιγράφει ο Ηλίας σωληνοειδές με ταπακι μέσα ,αυτός είναιΝαι αυτος ειναι ο αποσπωμενου πατου που εχουν τα σπηντ και τα κλασικα. Αν το εβαλε και στα gm3 τωρα δεν το γνωριζω.
Αυτός είναι gtΑυτό έχει που έσφαξα μόλις τώρα ένα. Είμαι πανασχετος απ αυτά αλλα αποσπώμενο δεν το λες.