Φυσίγγια για Τσίχλες

  • Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όταν ντουφεκαμε τσίχλα και δεν βλέπουμε πούπουλα ή αντίδραση είναι κλασικό κλαμπανι.Για να κατηγορηθεί ένα φυσίγγι πρέπει να υπάρχουν κάποια σημάδια εμφανή και όχι φανταστικά.Μιλαμε για ένα θήραμα στα 60+ γραμμάρια για την κοινή που πρέπει να βληθεί μην έχοντας καμία σχέση με τον όγκο που βλέπουμε εν πτήση.Μαδηστε μια τσίχλα, βάλτε την σε μια κόλλα Α4 και φτιάξτε την περίμετρο του όγκου.Βαλτε την κόλλα στις αποστάσεις που την κυνηγάτε και δοκιμάστε τα φυσίγγια που επιλέγετε.Θα παρατηρείσετε ότι ξεπερνώντας το ψυχολογικό φράγμα του Ν9 τα πλήγματα θα πληθαίνουν όσο ανεβαίνετε.Βγαινοντας σε τσίχλες 35+ μέτρα το μόνο που καταφέρνετε είναι άσκοποι τραυματισμοί και να χαλάτε τα διπλανά καρτερια.Ενα επιτυχημένο κυνήγι τσίχλας εξαρτάται από την συγκέντρωση που έχει ο κυνηγός στο καρτέρι,την συνεργασία με τα διπλανά καρτερια και φυσικά την σκοπευτική του ικανότητα σε λογικές αποστάσεις.Χρειάζεται μόλις ένα κριάρι σε μια περιοχή που πυροβολεί άσκοπα διαρκώς για να σπάσει πουλιά που θα έβγαιναν στρωτά στα υπόλοιπα καρτερια.Η τσίχλα όπως πολύ σωστά λέμε θέλει πολλά ντουφέκια για να μην κλαρωνει αλλά μυαλωμένα ντουφέκια.Δυστυχως έχουμε περισσότερες γνώσεις πάνω σε όπλα-φυσιγγια-ρουχισμο και λιγότερες πάνω στο πως-γιατι στον κυνηγότοπο.Η εικόνα στο πεδίο τα λέει όλα πιστεύω.
Άσε τα κατεβατα και εξήγησε το φαινόμενο της ακατανομαστης...! .cofee.
 
Ειχε φερει και ο Ρουμελιώτης; Πώς μου ξέφυγε αυτός.... Πόσο τα έδινε;
stamata-luben.gif


Δεν μας άφησες κουτί για κουτί στον Κένταυρο. 😂
 
Πριν 2 βδομάδες είχε ο καρδαρας ντερμπια.

Το μπλε του ρουμελιωτη 2η φορά με την καραμπινα σήμερα, δεν έδειξε να συγκινείται από βροχες και ανεμοστροβιλους. Όσα πουλιά ακούμπησε τα σιδερωσε
 
αλη μια 20σαδα μου εφερε το φιλαρακιμου o tallas σημερα 30γρ ν9 λεω να στοκαρο λεωωω μιας και εαν με αφυσουνε τα τσιχλονια 200 μετρα απο το σπιτιμουυυ στην υσιχιαμουυυ,,,μετρησα σημερα 58 κουτακιααα εχω πιστευω να την βγαλωωω εως τελη σεζωνννν ;) .hair. φωτο δεν βαζω διωτι θα πεση ματιαγμα σηγουραααααα.terror.
 
Δε μας λες πού έχει τσίχλες για φυσίγγια αντί για φυσίγγια για τσίχλες που είναι το θέμα γιατί φυσίγγια αν χρειαστεί βρίσκουν όλοι τσίχλες δεν βρίσκουν .
φιλεμου γιαννη τσιχλεςς εχουμε φυσιγκια εχουμεεεε και τις τουφεκαμεεεεε ελα ρε φιλεμου να της τουφεκισης παρεα μαζιμουυ ;) ;) .terror. τι να σου πο αλω παραπωνιαρηηηηηη
 
Back
Top