Για εκεί πάμεΤο καλοκαίρι που κοίταγα σε γαλλικά και γερμανικά φυσιγγομαγαζα, οι τιμές στα 32 γρ ήταν στα 14 με 15 ευρω
Για εκεί πάμεΤο καλοκαίρι που κοίταγα σε γαλλικά και γερμανικά φυσιγγομαγαζα, οι τιμές στα 32 γρ ήταν στα 14 με 15 ευρω
Με μισθούς Ελλάδας όμως...Για εκεί πάμε
Μόνο από ο μέσος γερμανικός μισθός είναι διπλάσιος έως τριπλάσιος από τον μέσο Ελληνικό.... Άρα τα 14 ευρώ....ΕΙΝΑΙ €6 ΑΝΑΛΟΓΙΚΆ !!!Το καλοκαίρι που κοίταγα σε γαλλικά και γερμανικά φυσιγγομαγαζα, οι τιμές στα 32 γρ ήταν στα 14 με 15 ευρω
Κουτάκια των 25;μικρηηη 2500 2700 περιπου
μην τρελαινεσεεεε θα μας βαλουν μεσαααααΚουτάκια των 25;
Λίγα είναι αν μπορείς παίρνεις 10.000 και τελειώνεις για μερικά χρονακια.στοκαρετεεεε ωση μπωρητεεεε,,αλη μια παραγκελια εδωσα στον ρουμελιωτη με κατι λιγα 30γρ καΙ 28 γρ που τον μηνανεεεε ,περιμενη υλικα και τα περνω με παλια τιμη , ,,που θα φτασουν τα 30ανταρια δεν ξερωωωωω 10ευρω συγουραααα στην πορειαααα , καλα που εχω μια καβατσα μικρηηη 2500 2700 περιπου
δεν εχω χωρο να τα καβατζαροοοο, ασε που θα με βαζουν σε πηραζμω και η τριαρες θα πηγενουνε συνεφωωωωωΛίγα είναι αν μπορείς παίρνεις 10.000 και τελειώνεις για μερικά χρονακια.
ριχνε με μονοκανο.θα εχουν και τα εγγονια σουυυυυ.δεν εχω χωρο να τα καβατζαροοοο, ασε που θα με βαζουν σε πηραζμω και η τριαρες θα πηγενουνε συνεφωωωωω
Επειδή το έχεις ξαναπεί αυτό δεν πρόκειται να γίνει. ..10.000 φυσίγγια και μονόκανο baikal με τσοκακια και αυτόματο , αν είσαι πολύ γρήγορος προλαβαίνεις και δύο τουφεκιές στο πουλί,δύσκολο όχι ακατόρθωτο.Καλύτερη σκόπευση και φυσίγγια για αρκετο καιρό,αφού θα ξεχάσεις τι σημαίνει δεύτερη και τριάρα.
Η "οικονομία" στα φυσίγγια δεν γίνεται από τον τύπο όπλου που χρησιμοποιεί κάποιος. Το δάχτυλο που τραβάει τη σκανδάλη και το μυαλό του καθενός ευθύνεται γι' αυτό. Στην τελική ποια οικονομία ρε παιδιά. Αν φτάσω σε σημείο να μετράω και το κάθε φυσίγγι που ρίχνω καλύτερα να τα παρατήσω.Επειδή το έχεις ξαναπεί αυτό δεν πρόκειται να γίνει. ..
Μέτρα πόσες καραμπίνες βλέπεις στους τσιχλότοπους(κ οχι μονο) κ πόσα δίκαννα...
Είναι γνωστό,οφθαλμοφανές πως η πλειοψηφία προτιμαει τα αυτογεμή...
Και θα πανε έτσι απλά κ χαλαρά στο μονοκαννο γιατί ακριβυναν τα φυσίγγια?
Το πολυ πολυ αν πέσει στρίμωγμα να μειώσουν τους εξόδους..
Ο καθένας επιλέγει το όπλο του για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να κάνει οικονομία στα φυσίγγια..
Βέβαια υπάρχουν κ τέτοια άτομα αλλά σπανίζουν......
Γενικά συμφωνώ. Κατ΄ άρθρον, που λένε και οι βουλευτάδες μας, η δική μου αντιμετώπιση από πρόπερσι στο κόστος είναι πιο επιλεκτικές τουφεκιές. Όχι πως δεν ρίχνω "της απελπισίας", αλλά τις έχω ελαχιστοποιήσει.Η "οικονομία" στα φυσίγγια δεν γίνεται από τον τύπο όπλου που χρησιμοποιεί κάποιος. Το δάχτυλο που τραβάει τη σκανδάλη και το μυαλό του καθενός ευθύνεται γι' αυτό. Στην τελική ποια οικονομία ρε παιδιά. Αν φτάσω σε σημείο να μετράω και το κάθε φυσίγγι που ρίχνω καλύτερα να τα παρατήσω.
Καλώς ή κακώς το κυνήγι έχει έξοδα. Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το παρατάει ή μειώνει τις εξόδους.
Έτσι το βλέπω εγώ. Χωρίς παρεξήγηση.
28 ρουμελιωτηΚαλημέρα ομάδα.
Για πείτε γνώμες για 28αρια τι έχετε δοκιμάσει και τι προτείνετε?.
Από τότε που σταμάτησα να ρίχνω όπου να ναι και τουφεκάω θηράματα που έχω τις περισσότερες πιθανότητες να βρω, οι επιτυχίες μου έχουν ανέβει κατά πολύ και χωρίς να το επιδιώκω κάνω και αυτή την "οικονομία"Γενικά συμφωνώ. Κατ΄ άρθρον, που λένε και οι βουλευτάδες μας, η δική μου αντιμετώπιση από πρόπερσι στο κόστος είναι πιο επιλεκτικές τουφεκιές. Όχι πως δεν ρίχνω "της απελπισίας", αλλά τις έχω ελαχιστοποιήσει.
εκει ειναι ολο το μυστικο.Από τότε που σταμάτησα να ρίχνω όπου να και τουφεκάω θηράματα που έχω τις περισσότερες πιθανότητες να βρω, οι επιτυχίες μου έχουν ανέβει κατά πολύ και χωρίς να το επιδιώκω κάνω και αυτή την "οικονομία"
28 ρουμελιώτηΚαλημέρα ομάδα.
Για πείτε γνώμες για 28αρια τι έχετε δοκιμάσει και τι προτείνετε?.
αψογοςΑπό τότε που σταμάτησα να ρίχνω όπου να ναι και τουφεκάω θηράματα που έχω τις περισσότερες πιθανότητες να βρω, οι επιτυχίες μου έχουν ανέβει κατά πολύ και χωρίς να το επιδιώκω κάνω και αυτή την "οικονομία"
Συμφωνώ αλλά αρκετές φορές ο κυνηγός παρασερνεται απο το όπλο που επέλεξε...Η "οικονομία" στα φυσίγγια δεν γίνεται από τον τύπο όπλου που χρησιμοποιεί κάποιος. Το δάχτυλο που τραβάει τη σκανδάλη και το μυαλό του καθενός ευθύνεται γι' αυτό.
Συμφωνώ..Στην τελική ποια οικονομία ρε παιδιά. Αν φτάσω σε σημείο να μετράω και το κάθε φυσίγγι που ρίχνω καλύτερα να τα παρατήσω.
Σωστά..Από τότε που σταμάτησα να ρίχνω όπου να ναι και τουφεκάω θηράματα που έχω τις περισσότερες πιθανότητες να βρω, οι επιτυχίες μου έχουν ανέβει κατά πολύ και χωρίς να το επιδιώκω κάνω και αυτή την "οικονομία"