Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το καλοκαίρι που κοίταγα σε γαλλικά και γερμανικά φυσιγγομαγαζα, οι τιμές στα 32 γρ ήταν στα 14 με 15 ευρω
Μόνο από ο μέσος γερμανικός μισθός είναι διπλάσιος έως τριπλάσιος από τον μέσο Ελληνικό.... Άρα τα 14 ευρώ....ΕΙΝΑΙ €6 ΑΝΑΛΟΓΙΚΆ !!!

στοκαρετεεεε ωση μπωρητεεεε,,αλη μια παραγκελια εδωσα στον ρουμελιωτη με κατι λιγα 30γρ καΙ 28 γρ που τον μηνανεεεε ,περιμενη υλικα και τα περνω με παλια τιμη , ,,που θα φτασουν τα 30ανταρια δεν ξερωωωωω .hair. 10ευρω συγουραααα στην πορειαααα , καλα που εχω μια καβατσα μικρηηη 2500 2700 περιπου.yel..terror.

στοκαρετεεεε ωση μπωρητεεεε,,αλη μια παραγκελια εδωσα στον ρουμελιωτη με κατι λιγα 30γρ καΙ 28 γρ που τον μηνανεεεε ,περιμενη υλικα και τα περνω με παλια τιμη , ,,που θα φτασουν τα 30ανταρια δεν ξερωωωωω .hair. 10ευρω συγουραααα στην πορειαααα , καλα που εχω μια καβατσα μικρηηη 2500 2700 περιπου.yel..terror.
Λίγα είναι αν μπορείς παίρνεις 10.000 και τελειώνεις για μερικά χρονακια.

10.000 φυσίγγια και μονόκανο baikal με τσοκακια και αυτόματο , αν είσαι πολύ γρήγορος προλαβαίνεις και δύο τουφεκιές στο πουλί,δύσκολο όχι ακατόρθωτο.Καλύτερη σκόπευση και φυσίγγια για αρκετο καιρό,αφού θα ξεχάσεις τι σημαίνει δεύτερη και τριάρα.

10.000 φυσίγγια και μονόκανο baikal με τσοκακια και αυτόματο , αν είσαι πολύ γρήγορος προλαβαίνεις και δύο τουφεκιές στο πουλί,δύσκολο όχι ακατόρθωτο.Καλύτερη σκόπευση και φυσίγγια για αρκετο καιρό,αφού θα ξεχάσεις τι σημαίνει δεύτερη και τριάρα.
Επειδή το έχεις ξαναπεί αυτό δεν πρόκειται να γίνει. ..
Μέτρα πόσες καραμπίνες βλέπεις στους τσιχλότοπους(κ οχι μονο) κ πόσα δίκαννα...
Είναι γνωστό,οφθαλμοφανές πως η πλειοψηφία προτιμαει τα αυτογεμή...
Και θα πανε έτσι απλά κ χαλαρά στο μονοκαννο γιατί ακριβυναν τα φυσίγγια?
Το πολυ πολυ αν πέσει στρίμωγμα να μειώσουν τους εξόδους..

Ο καθένας επιλέγει το όπλο του για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να κάνει οικονομία στα φυσίγγια..
Βέβαια υπάρχουν κ τέτοια άτομα αλλά σπανίζουν......

Επειδή το έχεις ξαναπεί αυτό δεν πρόκειται να γίνει. ..
Μέτρα πόσες καραμπίνες βλέπεις στους τσιχλότοπους(κ οχι μονο) κ πόσα δίκαννα...
Είναι γνωστό,οφθαλμοφανές πως η πλειοψηφία προτιμαει τα αυτογεμή...
Και θα πανε έτσι απλά κ χαλαρά στο μονοκαννο γιατί ακριβυναν τα φυσίγγια?
Το πολυ πολυ αν πέσει στρίμωγμα να μειώσουν τους εξόδους..

Ο καθένας επιλέγει το όπλο του για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να κάνει οικονομία στα φυσίγγια..
Βέβαια υπάρχουν κ τέτοια άτομα αλλά σπανίζουν......
Η "οικονομία" στα φυσίγγια δεν γίνεται από τον τύπο όπλου που χρησιμοποιεί κάποιος. Το δάχτυλο που τραβάει τη σκανδάλη και το μυαλό του καθενός ευθύνεται γι' αυτό. Στην τελική ποια οικονομία ρε παιδιά. Αν φτάσω σε σημείο να μετράω και το κάθε φυσίγγι που ρίχνω καλύτερα να τα παρατήσω.

Καλώς ή κακώς το κυνήγι έχει έξοδα. Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το παρατάει ή μειώνει τις εξόδους.

Έτσι το βλέπω εγώ. Χωρίς παρεξήγηση.

Η "οικονομία" στα φυσίγγια δεν γίνεται από τον τύπο όπλου που χρησιμοποιεί κάποιος. Το δάχτυλο που τραβάει τη σκανδάλη και το μυαλό του καθενός ευθύνεται γι' αυτό. Στην τελική ποια οικονομία ρε παιδιά. Αν φτάσω σε σημείο να μετράω και το κάθε φυσίγγι που ρίχνω καλύτερα να τα παρατήσω.

Καλώς ή κακώς το κυνήγι έχει έξοδα. Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το παρατάει ή μειώνει τις εξόδους.

Έτσι το βλέπω εγώ. Χωρίς παρεξήγηση.
Γενικά συμφωνώ. Κατ΄ άρθρον, που λένε και οι βουλευτάδες μας, η δική μου αντιμετώπιση από πρόπερσι στο κόστος είναι πιο επιλεκτικές τουφεκιές. Όχι πως δεν ρίχνω "της απελπισίας", αλλά τις έχω ελαχιστοποιήσει.

Γενικά συμφωνώ. Κατ΄ άρθρον, που λένε και οι βουλευτάδες μας, η δική μου αντιμετώπιση από πρόπερσι στο κόστος είναι πιο επιλεκτικές τουφεκιές. Όχι πως δεν ρίχνω "της απελπισίας", αλλά τις έχω ελαχιστοποιήσει.
Από τότε που σταμάτησα να ρίχνω όπου να ναι και τουφεκάω θηράματα που έχω τις περισσότερες πιθανότητες να βρω, οι επιτυχίες μου έχουν ανέβει κατά πολύ και χωρίς να το επιδιώκω κάνω και αυτή την "οικονομία"

Last edited:
Από τότε που σταμάτησα να ρίχνω όπου να και τουφεκάω θηράματα που έχω τις περισσότερες πιθανότητες να βρω, οι επιτυχίες μου έχουν ανέβει κατά πολύ και χωρίς να το επιδιώκω κάνω και αυτή την "οικονομία"
εκει ειναι ολο το μυστικο.

Από τότε που σταμάτησα να ρίχνω όπου να ναι και τουφεκάω θηράματα που έχω τις περισσότερες πιθανότητες να βρω, οι επιτυχίες μου έχουν ανέβει κατά πολύ και χωρίς να το επιδιώκω κάνω και αυτή την "οικονομία"
αψογος

Η "οικονομία" στα φυσίγγια δεν γίνεται από τον τύπο όπλου που χρησιμοποιεί κάποιος. Το δάχτυλο που τραβάει τη σκανδάλη και το μυαλό του καθενός ευθύνεται γι' αυτό.
Συμφωνώ αλλά αρκετές φορές ο κυνηγός παρασερνεται απο το όπλο που επέλεξε...

Ποσοι θα έχουν ρίξει δυο σε μια τσίχλα κ θα αποφυγουν να ρίξουν κ την τρίτη παρολο που την βλέπουν να βρίσκεται οριακά η και εκτός βολής?
Στην τελική ποια οικονομία ρε παιδιά. Αν φτάσω σε σημείο να μετράω και το κάθε φυσίγγι που ρίχνω καλύτερα να τα παρατήσω.
Συμφωνώ..
Όμως είναι άλλο να ρίξει κάποιος πχ 10 τουφεκιες σε λογικές αποστάσεις κ να μην παρει τίποτα κ άλλο να ρίξει 20 τουφεκιες σε απομακρυσμένα πουλιά.....

Αυτος ειναι κ ο πρωτος λόγος που καίγεται τόσο φυσιγγι σε αυτό το θήραμα κ οχι ότι τυγχάνει να ειναι κ το πολυπληθέστερο.....
Σωστά..

Back