Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
η κατασκευη του γινεται στον μαυρουλη,θα συνεχιζει να γινεται με ακουιλα?εδω ειναι το ερωτημα!
Φέτος πήρα απευθείας από τον ίδιο, πέρσι που έψαχνα στο κατάστημα που τα επερνα ο οποίος έχει τα ΠΆΝΤΑ από φυσίγγια σε τεράστιες ποσότητες και ότι δεν έχει στο φέρνει, μού είπε ότι λόγω έλλειψης τής πυριτιδας που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος δεν του έστειλε καθόλου,γιατί δεν θέλει να αλλάξει την συνταγή. Φαντάζομαι ότι προτιμά να τα διαθέτει μόνος του εφόσον δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση των εμπόρων.

Φέτος πήρα απευθείας από τον ίδιο, πέρσι που έψαχνα στο κατάστημα που τα επερνα ο οποίος έχει τα ΠΆΝΤΑ από φυσίγγια σε τεράστιες ποσότητες και ότι δεν έχει στο φέρνει, μού είπε ότι λόγω έλλειψης τής πυριτιδας που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος δεν του έστειλε καθόλου,γιατί δεν θέλει να αλλάξει την συνταγή. Φαντάζομαι ότι προτιμά να τα διαθέτει μόνος του εφόσον δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση των εμπόρων.
Ποσο το εχει φετος?? Επίσης ειναι σε χαμηλο πάφυλα ή 12αρι??

η κατασκευη του γινεται στον μαυρουλη,θα συνεχιζει να γινεται με ακουιλα?εδω ειναι το ερωτημα!
Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με το Gevelot κ αν το έχει παρει κάποιος να μας πει..
Γιατί πρόπερσι που άνοιξα ένα κουτί σε κυνηγομαγαζο ειδα z2m κ δεν τα πηρα, οχι πως δεν θα ήταν καλά, αλλά χαλάστηκα γιατί μάλλον χάθηκε η παραδοσιακη συνταγή με Giovanni κ Α1 ή μπορεί να ήταν κάτι το προσωρινό...
Φέτος δεν τα έχουν φέρει κ δεν ξέρω...

Back