Για 4 χρόνια θα σε βγάλουν στα σίγουρα
Για 4 χρόνια θα σε βγάλουν στα σίγουρα
Θα βάζω 1ο και 2ο Lambro και 3ο Cheddite να ρίξω λίγο το κόστοςΓια 4 χρόνια θα σε βγάλουν στα σίγουρα
Κάντο ανάποδα, συνήθως είναι η 3η ντουφέκια που πάει χαράμι...Θα βάζω 1ο και 2ο Lambro και 3ο Cheddite να ρίξω λίγο το κόστος
Τώρα μάλιστα...θα μολυνθεί η αποθήκη με Τσουπακαμπρα και θα σου ζήσει το cheddite...Θα βάζω 1ο και 2ο Lambro και 3ο Cheddite να ρίξω λίγο το κόστος
Σου εύχομαι να τα ρίξεις.
Να είσαι καλάΣου εύχομαι να τα ρίξεις.
Σε τι νουμερο τα allodola?Τα victory 28gr super allodola τα εχει ριξει κανεις; Πηρα 3 κουτάκια να τα δω και μερικά express 28gr νο9 που οταν το ειχα ριξει εβγαινε μονο σε νο8.Αρχικα μου ειχε κανει καλη εντυπωση αλλα μετα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.
Κι εμένα μου ταιριάζουν καλύτερα τα Olympia. Αισθητά πιο μαλακά γενικά.Σε τι νουμερο τα allodola?
Σε 9-10 θα σε αφησουν ικανοποιημενο
Τα ριχνει παρα πολυ κοσμος σε ορτυκι τραβιολα τσιχλα φανατικα και με στενους αυλους και με διευρυμενους.
Σε κακοκαιριες δεν ξερω πρεπει να τα δοκιμασεις δεν τα χω ριξει με κακο καιρο(χιονι και μηδενικες θερμοκρασιες)
Αν θυμαμαι σωστα ειναι μισοταπα.
Δοκιμασε τα Χρησταρα
Τσιχλες θελουμε προς το παρον οχι φυσιγγια
Παμε και γυρνουμε ριχνοντας δυο φυσιγγια της απελπισιας!
Εγω ειμαι περισσοτερο της ολυμπια και οχι της βικτορυ απο θεμα γουστου καθαρα
Πριν κάποια χρόνια χρησιμοποιούσα τα mezzo 30 σε 9-10 στο Baikal S.p. (3* & 4*) με εξαιρετικά αποτελέσματα. Από κάποια στιγμή και μετά ....τζίφος. Δεν ξέρω γιατί. Τα άλλαξα με Nsi 30 Light no 9 και όλα καλά.Φέτος χρησιμοποιώ κυρίως τα mezzo 30 σε 9-10 και με τα 4* μαμά με την μ2 πάει τέλεια και βοηθάει στα κοντινά και βαστάει αρκετά μέτρα. Ξέρω ότι ο συνδυασμός λαμπρο μπενελα ακούγεται οικολογικός αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ.
Δεν νομιζω να χει τετοια θεματα ο Λουκας δασκαλε οποταν δεν πειραζει αν διαβαζειΚι εμένα μου ταιριάζουν καλύτερα τα Olympia. Αισθητά πιο μαλακά γενικά.
Υ.γ. Είμαι πολύ φίλος με τον Ψημολοφιτη. Ελπίζω να μην μας διαβάζει...
Αν και "γείτονας" ο Γαβριηλίδης, έριχνα πάντα μόνο τα σκοπευτικά τού. Τραπ και σκητ στα 24γρ και Μινιμαξ σκητ και Σπόρτιγκ στα 28. Πήγαινα απευθείας από το εργοστάσιο και φόρτωμα τα κιβώτια με 40-45-48€ 3-4 χρόνια πρίν. Τώρα πήρα μερικά 32γρ δικά του για τις τσίχλες.Δεν νομιζω να χει τετοια θεματα ο Λουκας δασκαλε οποταν δεν πειραζει αν διαβαζει
Τα φυσιγγια του ειναι παγκοσμιος γνωστα με διεθνεις διακρισεις και χιλιαδες φανατικους οπαδους
Ειναι καθαρα θεμα γουστου του κυνηγου
Ειναι φυσιγγι του που δεν μου ταιριαζει καθολου
Ειναι και φυσιγγι του που λατρευω
Στα ολυμπια λατρευω τα χαμηλα τους γραμαρια 24 -25-28-32
Στα βικτορυ τα 30-32 αρια τους συνηθως
Σε ολους τους αντρες αρεσουν οι γυναικες
Δεν τους εμδιαφερει το χρωμα του μαλλιου οταν αξιζει μια γυναικα
Ωστοσο σε καποιο συγκεκριμενο χρωμα ολοι εχουν περισσοτερη αδυναμια-προτιμηση
Δοκιμασε το competition 24γρ σε 9μισηΑν και "γείτονας" ο Γαβριηλίδης, έριχνα πάντα μόνο τα σκοπευτικά τού. Τραπ και σκητ στα 24γρ και Μινιμαξ σκητ και Σπόρτιγκ στα 28. Πήγαινα απευθείας από το εργοστάσιο και φόρτωμα τα κιβώτια με 40-45-48€ 3-4 χρόνια πρίν. Τώρα πήρα μερικά 32γρ δικά του για τις τσίχλες.
Όντως τα Βίκτορυ και δη τα challenger είναι λίγο σκληρά 28γρ σκοπευτικά, αλλά έχω σοκάρει για τσίχλες και σιταριθρες όπως και Super allodola και Super tordo...
Τραβιόλα λέτε την σιταρηθρα ?Σε τι νουμερο τα allodola?
Σε 9-10 θα σε αφησουν ικανοποιημενο
Τα ριχνει παρα πολυ κοσμος σε ορτυκι τραβιολα τσιχλα φανατικα και με στενους αυλους και με διευρυμενους.
Σε κακοκαιριες δεν ξερω πρεπει να τα δοκιμασεις δεν τα χω ριξει με κακο καιρο(χιονι και μηδενικες θερμοκρασιες)
Αν θυμαμαι σωστα ειναι μισοταπα.
Δοκιμασε τα Χρησταρα
Τσιχλες θελουμε προς το παρον οχι φυσιγγια
Παμε και γυρνουμε ριχνοντας δυο φυσιγγια της απελπισιας!
Εγω ειμαι περισσοτερο της ολυμπια και οχι της βικτορυ απο θεμα γουστου καθαρα
ΝαιΤραβιόλα λέτε την σιταρηθρα ?
Εμεις την λεμε τρασιηλαΤραβιόλα λέτε την σιταρηθρα ?