Με προωθητικό υλικό.τα καινούργια ξέρουμε τώρα με τί είναι γεμισμένα?
Εγώ πάντως όλες αυτές τις csb psb κτλ, δεν τις έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται, δεν μου αρέσει που χωρίζονται σε 2 κατηγορίες και άλλες 10 υποκατηγοριες. Όχι ότι είμαι κάνας γνωστής, με λες και προκατηλειμένο , αλλά απλά δεν μου κολλάνεΜε προωθητικό υλικό.
Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα σου δώσω ένα μπετονι ασετον να σβήσεις όλα σου τα φυσίγγια.Να σταματήσεις να σκέφτεσαι πριν σηκώσεις όπλο και να εστιάζεις περισσότερο πάνω στο στόχο.Εγώ πάντως όλες αυτές τις csb psb κτλ, δεν τις έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται, δεν μου αρέσει που χωρίζονται σε 2 κατηγορίες και άλλες 10 υποκατηγοριες. Όχι ότι είμαι κάνας γνωστής, με λες και προκατηλειμένο , αλλά απλά δεν μου κολλάνε
Διαλυτικό νιτρου και σφουγγάρι για τα πιάτα από την σκληρή μεριά.θα σου δώσω ένα μπετονι ασετον να σβήσεις όλα σου τα φυσίγγια
Δουλεύει και με τα lambro ο παραπάνω τρόπος?Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα σου δώσω ένα μπετονι ασετον να σβήσεις όλα σου τα φυσίγγια.Να σταματήσεις να σκέφτεσαι πριν σηκώσεις όπλο και να εστιάζεις περισσότερο πάνω στο στόχο.
Εκεί είμαστε προκατειλημμενοιΔουλεύει και με τα lambro ο παραπάνω τρόπος?
Δουλεύει και με τα lambro ο παραπάνω τρόπος?
Έχουν δωθεί αρκετές ευκαιρίες στα συγκεκριμένα.Ποτε δε χρέωσα φυσίγγι χωρίς να εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες του.Εκεί είμαστε προκατειλημμενοι
συνεχίζω να εχω πάρα πολύ αυξημένα ποσοστα επιτυχίας σε πολυ κοντινες ντουφεκιες,Στα 15 μέτρα η τρία και στα 30 ο άσσος.να δείς στο περίπου πως θα κίνησε.