Με προωθητικό υλικό.τα καινούργια ξέρουμε τώρα με τί είναι γεμισμένα?
Εγώ πάντως όλες αυτές τις csb psb κτλ, δεν τις έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται, δεν μου αρέσει που χωρίζονται σε 2 κατηγορίες και άλλες 10 υποκατηγοριες. Όχι ότι είμαι κάνας γνωστής, με λες και προκατηλειμένο , αλλά απλά δεν μου κολλάνεΜε προωθητικό υλικό.
Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα σου δώσω ένα μπετονι ασετον να σβήσεις όλα σου τα φυσίγγια.Να σταματήσεις να σκέφτεσαι πριν σηκώσεις όπλο και να εστιάζεις περισσότερο πάνω στο στόχο.Εγώ πάντως όλες αυτές τις csb psb κτλ, δεν τις έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται, δεν μου αρέσει που χωρίζονται σε 2 κατηγορίες και άλλες 10 υποκατηγοριες. Όχι ότι είμαι κάνας γνωστής, με λες και προκατηλειμένο , αλλά απλά δεν μου κολλάνε
Διαλυτικό νιτρου και σφουγγάρι για τα πιάτα από την σκληρή μεριά.θα σου δώσω ένα μπετονι ασετον να σβήσεις όλα σου τα φυσίγγια
Δουλεύει και με τα lambro ο παραπάνω τρόπος?Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα σου δώσω ένα μπετονι ασετον να σβήσεις όλα σου τα φυσίγγια.Να σταματήσεις να σκέφτεσαι πριν σηκώσεις όπλο και να εστιάζεις περισσότερο πάνω στο στόχο.
Εκεί είμαστε προκατειλημμενοιΔουλεύει και με τα lambro ο παραπάνω τρόπος?
Δουλεύει και με τα lambro ο παραπάνω τρόπος?
Έχουν δωθεί αρκετές ευκαιρίες στα συγκεκριμένα.Ποτε δε χρέωσα φυσίγγι χωρίς να εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες του.Εκεί είμαστε προκατειλημμενοι![]()
συνεχίζω να εχω πάρα πολύ αυξημένα ποσοστα επιτυχίας σε πολυ κοντινες ντουφεκιες,Στα 15 μέτρα η τρία και στα 30 ο άσσος.να δείς στο περίπου πως θα κίνησε.
Και έτσι όπως καταντησαμε με έλικα 12€ καλή τιμή είναι.τα έχει μέσα στο σάιτ του?συνεχίζω να εχω πάρα πολύ αυξημένα ποσοστα επιτυχίας σε πολυ κοντινες ντουφεκιες,
μάλιστα σκεφτόμουν εαν βολευε καμια να ρίξω από ισχίο, τόσο πολύ ξεθάρεψα.
Του Dorka 28gr, παρτο κ σε Νο10 κ ριχτο με 2*....Τα victory 28gr super allodola τα εχει ριξει κανεις; Πηρα 3 κουτάκια να τα δω και μερικά express 28gr νο9 που οταν το ειχα ριξει εβγαινε μονο σε νο8.Αρχικα μου ειχε κανει καλη εντυπωση αλλα μετα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.
Πόσο έχει αυτό?Του Dorka 28gr, παρτο κ σε Νο10 κ ριχτο με 2*....
Δασκαλε, να σου πω την αληθεια, ειπα να τσιμπησω 2 κουτακια απο το e-Hunter για να το ξεψαχνίσω στον ταχογραφο κ πινακα κτλ, αλλα τελικα, το απεριψα.....αξιζει γενικοτερα ή τσαμπα τα 10+€...;;;Κι εμένα μου ταιριάζουν καλύτερα τα Olympia. Αισθητά πιο μαλακά γενικά.
Υ.γ. Είμαι πολύ φίλος με τον Ψημολοφιτη. Ελπίζω να μην μας διαβάζει...
9.60 / 9.80 +/-....Πόσο έχει αυτό?
Τι να σου πω βρε Κωστή... Μη σε πάρω στο λαιμό μου...Δασκαλε, να σου πω την αληθεια, ειπα να τσιμπησω 2 κουτακια απο το e-Hunter για να το ξεψαχνίσω στον ταχογραφο κ πινακα κτλ, αλλα τελικα, το απεριψα.....αξιζει γενικοτερα ή τσαμπα τα 10+€...;;;
Από ζωτο πολύ καλό ήταν το κίτρινο το 32αρι με aquila. Σκότωνε παντού.Και του Ζωτου το 30γρ ωραίο φυσίγγι το έριξα σε 10αρακι
Ξαδελφάκι του Ράμπο ήτανΑπό ζωτο πολύ καλό ήταν το κίτρινο το 32αρι με aquila. Σκότωνε παντού.
Όχι, ποιος ναναι ο κατασκευαστής?Και έτσι όπως καταντησαμε με έλικα 12€ καλή τιμή είναι.τα έχει μέσα στο σάιτ του?
Πλέον είναι πολύ εύκολη η αναγνώριση.Όχι, ποιος ναναι ο κατασκευαστής?