Βαλε 10 αρακια Τασο να δεις τι σημαινει εντομοκτονο
Απιθανο σκαγι φιλε!
Απιθανο!
Δοκιμασε το
Λες να μην τα εχω δοκιμάσει Χρύσανθε?
Και η πρωτη δοκιμή είχε γίνει τον χειμώνα του 2000 με τα s32 του Στόκα...
Μην κοιτάς που κάνω πλάκα....
Ναι είναι απίθανο κ πως να μην είναι όταν έχει γύρω στα 25 σκάγια στο γραμμάριο.....
Εχω παρει κ δυο κουτιά 28γρ(αν έβρισκα 24γρ ακόμα καλύτερα) για το περπατητό που θέλω να δω κάτι........
Το 9 μεχρι 10 ειναι το κυριο σκαγι δασκαλε στην τσιχλα για τους πληστους
Καποια συγκεκριμενα σε στησιμο κυκλοφορουν σε ν12 κυριως σε 32 γραμαρια ταπα για τις μαυρες
Ομως δεν μπορω να πω οτι ειπες ψεματα η να σου βρω αδικο οταν ειδα να κυκλοφορει φυσιγγι 40 γρ για τσιχλα σε νουμερο 12!!!
Οταν ειδα την διαφημιση νομισα ηταν τυπογραφικο λαθος
Και βλεπω τις προαλλες να το δειχνει εδω συναδερφος
Εε δεν αδικω κανενα αμα βγαλει τα συμπερασματα του αλλιως
Ειτε δουλευει ειτε οχι σε αποδοση
Ειναι υπερβολη
Αν καποιον τον βολευει δεν μου πεφτει λογος
Δεν τον κρινω
Σαν γομωση για το θηραμα αυτο ομως
Ναι ειναι υπερβολη!
Αυτη ειναι η δικη μου αποψη
Ο Λεωνίδας πρέπει να έχει δίκιο κ μάλιστα αυτό μου ειχει κάνει εντυπωση κ θα σου εξηγήσω παρακάτω πως ακριβώς το εννοω....
Παρακολουθώντας ένα Κυπριακό φόρουμ αλλά κ βλέποντας διάφορες διαφημίσεις Κυπριακών φυσιγγίων κλπ διαπίστωσα πως αρκετοί χρησιμοποιούσαν γομωσεις των 31-32γρ ν5-6 για το κυνήγι της φασσας,περδικας ενώ ταυτόχρονα ήταν φανατικοί με τα πολυ ψιλά σκάγια στην τσιχλα όπως είναι το νουμερο 11,12.....
Και όπως καταλαβαίνεις αυτες οι επιλογες δεν ταιριάζουν μεταξυ....
Δηλαδή δεν γίνεται να έχεις το "ψυχολογικό σθένος" να ρίξεις "λίγα" σκάγια σε ένα εκλεκτό θήραμα κ στην κακομοίρα την τσιχλούλα να τις ρίχνεις ένα απλόχερο....
Ο κατασκευαστής τον iliona δεν τρελάθηκε ξαφνικά κ είπε θα γεμίσω 40γρ ν12..
Επαγγελματίας ειναι κ κοιτάει πως θα πουλήσει περισσότερο κ ειναι αποδεδειγμένο πως λίγους τους ενδιαφέρει με τι τρόπο κατάφεραν κ χτυπησαν μια τσιχλα αλλά πόσες τουφεκιές έριξαν κ πόσες πήραν.....
Δεν είναι ντροπή οι αστοχίες στο κυνήγι κ ίσα-ισα θα πρεπει να της επιδιώκουμε κιόλας φροντίζοντας να δυσκολεύουμαι λίγο τα πράγματα, με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουμε κ τι αξίζουμε πανω στο θέμα της σκοπευσης.....
Την πρώτες φορες που χρησιμοποίησα το brain bell σε 4-5 περπατητά ενθουσιάστηκα προς στιγμήν με το τι κάνει στις τσίχλες αλλά ξαφνικά όλο αυτο με έτρωγε κ δεν μου άρεσε κ ξαναγύρισα στα 3*.....
Όπως απολαμβάνω κ το περπατητο με ένα δικαννο 3*-1* κ φυσίγγια με συγκεντρωτηρα....
Δεν με νοιάζει ποσες τσίχλες θα πάρω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι όσες θα πάρω να πω ότι το προσπάθησα λιγάκι......
Ίσως να ειμαι λίγο..ανώμαλος, ίσως και λίγο..μαζοχιστής αλλά είμαι αυτής της νοοτροπίας...
Ειπαμε όπως το βλέπει ο καθένας....