Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ντριιιιιιιιιιιιιιιννννννννννν....
Σήκω πιές καφέ, διάλεξε φυσίγγι κ φύγαμε....

Tordo και mezzo κίτρινα πολύ ωραίες τουφεκιές πάντως. Τα tordo που δοκιμάστηκαν πάνω στον πίνακα είχαν πολύ ωραία κατανομη! Τα πορτοκάλια δεν με ενθουσίασαν και για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη...

Ναό είδαμε και αυτά που έριχνες την προηγούμενη βδομάδα.
Α ώστε έτσι?????????
Χμ....

Κέρασε τον 2-3 κουτιά 8αράκια να δει μια άσπρη μέρα στο καρτέρι του που κάθεται σαν παιδάκι κ παίζει με τα 10αρακια λες κ θα κυνηγήσει πεταλούδες.....

Α ώστε έτσι?????????
Χμ....

Κέρασε τον 2-3 κουτιά 8αράκια να δει μια άσπρη μέρα στο καρτέρι του που κάθεται σαν παιδάκι κ παίζει με τα 10αρακια λες κ θα κυνηγήσει πεταλούδες.....
Βαλε 10 αρακια Τασο να δεις τι σημαινει εντομοκτονο.big smile.

Απιθανο σκαγι φιλε!
Απιθανο!
Δοκιμασε το

Από τα ελάχιστα διασποράς που έχω ρίξει 11 αρι διασποράς κένταυρος του Θεοδωρίδη μαύρος κάλυκας με Α1 αν θυμάμαι σκότωνα ανάμεσα σε κάτι πευκώνες στο Κατσιμίδι τα κοτσύφια από την μασχάλη σχεδόν κανη στη 302 67 εκ 3* τότε το 11αρακι κένταγε.Πρέπει να ήταν πριν το 2000 αυτές οι ωραίες εποχές .

Πως,σου καταρακωνεται, η ψυχολογία...
View attachment 95306
Και όμως με τα συγκεκριμένα είχα μείνει ευχαριστημένος . Εκείνα που δεν τα βρήκαμε ποτέ μεταξύ μας ήταν τα euromix . Τα συγκεκριμένα μου είχαν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα . Μιλάω βέβαια για 3-4 χρόνια πριν τώρα δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει .

Και όμως με τα συγκεκριμένα είχα μείνει ευχαριστημένος . Εκείνα που δεν τα βρήκαμε ποτέ μεταξύ μας ήταν τα euromix . Τα συγκεκριμένα μου είχαν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα . Μιλάω βέβαια για 3-4 χρόνια πριν τώρα δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει .
Ούτε να τα βλέπω,τα tordo.
Έχω πάθει,μεγάλο χουνέρι.

Tordo και mezzo κίτρινα πολύ ωραίες τουφεκιές πάντως. Τα tordo που δοκιμάστηκαν πάνω στον πίνακα είχαν πολύ ωραία κατανομη! Τα πορτοκάλια δεν με ενθουσίασαν και για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη...
Το veloce σε no 9 είναι φοβερό…και με δίκανο και με Benelli …δεν είδα καμία διαφορά ,καθαρά σκοτώματα χωρίς αίματα κοντά -μακριά … αξίζει να το δοκιμάσετε !

Back