θα τον πεθάνεις ρε φίλεΠως,σου καταρακωνεται, η ψυχολογία...
View attachment 95306
θα τον πεθάνεις ρε φίλεΠως,σου καταρακωνεται, η ψυχολογία...
View attachment 95306
Καλύτερα να μην ακούσω το ξυπνητήρι.Πως,σου καταρακωνεται, η ψυχολογία...
View attachment 95306
Καλύτερα να πετάξω σαρδέλα πολυαγκιστρο σε πισίνα και να περιμένω.
Αστο θα παρει το αλφαβηταριο
Tordo και mezzo κίτρινα πολύ ωραίες τουφεκιές πάντως. Τα tordo που δοκιμάστηκαν πάνω στον πίνακα είχαν πολύ ωραία κατανομη! Τα πορτοκάλια δεν με ενθουσίασαν και για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη...
Σε κουβά δεν λες καλύτερα...Καλύτερα να πετάξω σαρδέλα πολυαγκιστρο σε πισίνα και να περιμένω.
Ναό είδαμε και αυτά που έριχνες την προηγούμενη βδομάδα.Καλύτερα να πετάξω σαρδέλα πολυαγκιστρο σε πισίνα και να περιμένω.
Α ώστε έτσι?????????Ναό είδαμε και αυτά που έριχνες την προηγούμενη βδομάδα.
Βαλε 10 αρακια Τασο να δεις τι σημαινει εντομοκτονοΑ ώστε έτσι?????????
Χμ....
Κέρασε τον 2-3 κουτιά 8αράκια να δει μια άσπρη μέρα στο καρτέρι του που κάθεται σαν παιδάκι κ παίζει με τα 10αρακια λες κ θα κυνηγήσει πεταλούδες.....
Σε Ναό κυνηγήσατε;Ήμαρτον!Ναό είδαμε και αυτά που έριχνες την προηγούμενη βδομάδα.
A1 -Tordo και τα 2.... τα βασικά μου φυσηγγια μάζη με τα gm3 NSI.....το veloce δεν το έχω δοκιμάσει
Και όμως με τα συγκεκριμένα είχα μείνει ευχαριστημένος . Εκείνα που δεν τα βρήκαμε ποτέ μεταξύ μας ήταν τα euromix . Τα συγκεκριμένα μου είχαν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα . Μιλάω βέβαια για 3-4 χρόνια πριν τώρα δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει .Πως,σου καταρακωνεται, η ψυχολογία...
View attachment 95306
Ούτε να τα βλέπω,τα tordo.Και όμως με τα συγκεκριμένα είχα μείνει ευχαριστημένος . Εκείνα που δεν τα βρήκαμε ποτέ μεταξύ μας ήταν τα euromix . Τα συγκεκριμένα μου είχαν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα . Μιλάω βέβαια για 3-4 χρόνια πριν τώρα δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει .
Το veloce σε no 9 είναι φοβερό…και με δίκανο και με Benelli …δεν είδα καμία διαφορά ,καθαρά σκοτώματα χωρίς αίματα κοντά -μακριά … αξίζει να το δοκιμάσετε !Tordo και mezzo κίτρινα πολύ ωραίες τουφεκιές πάντως. Τα tordo που δοκιμάστηκαν πάνω στον πίνακα είχαν πολύ ωραία κατανομη! Τα πορτοκάλια δεν με ενθουσίασαν και για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη...
Δεν είναι κακό αυτό, για μένα η καλύτερη μπαρούτι.Άκυρο τελικά. Όντως με C7 είναι.