gvp9000
Banned
Έχω δοκιμάσει αρκετά πέρσι αλλά ανακατεμένα και δεν ξέρω τι μου γίνεται αχαχατο s4 fast ειναι παρα πολυ καλο!χωρις πλακα!
Σημειώθηκε αλλά δεν νομίζω να τα σώνω φέτος τόσα που έχω μαζέψει.
Έχω δοκιμάσει αρκετά πέρσι αλλά ανακατεμένα και δεν ξέρω τι μου γίνεται αχαχατο s4 fast ειναι παρα πολυ καλο!χωρις πλακα!
Αναστήθηκε κανένα?το euromix στα τριγονια έκανε θαύματα
Καλό ήταν θυμάμαι και κάτι πράσινα καλούτσικα.Εγω δεν ειμαι και τοσο ειδικός αλλα οσο αφορά τα Λάμπρο.......εκείνο το λευκό παλιά ήταν σούπερ......
Ίσως το καλύτερό του ever.Και το μετέπειτα λευκό του Ναυπλιωτη ήταν πολυ καλο με πυριτιδα Gm3 γεμισμενο.....
View attachment 57934
Στα νησιά το χρησιμοποιούν πολύ σε ν 6 για λαγό , πέρδικα , κουνέλι. Εγώ σε ν8 είναι το κύριο σε κυριαρινες ψηλά στα έλατα , εδώ και πολλά χρόνια . Είναι πολύ συγκεντρωτικό για εμπορικό και είναι πιο πιθανό να το πάρουν περιφερειακά σκάγια και να έχεις τραυματισμένα και ξεπουπουλιασματα. Δυνατό για τσίχλα για μένα , ακόμα και με κοντά στο μηδέν . Προτιμώ 32 γρ πχ super tordo με σιπε.Και μια γνώμη για το Α1 34 οποίος το δοκίμασε προσωπικά εμένα τα περισσότερα ζωντανά επευταν
Και ειδικά αν κάποια από τα καλά του...βλέπε tordo 30, euromix etc... Τα χαλαει μετά από μερικά χρόνια... σημαίνει ότι χάνεται η κωλοφαρδιαΑν βγάζει 5 στα 25 καλά λέγεται αλλιώς και κωλοφαρδία.
Αν βγάζει 20 στα 25 καλά λέγεται ικανότητα.
Και όσων πουλάνε σκυλιά φερμαςVeloce...
Δεν εξηγείται αλλιώς, η μητρική γλώσσα όσων κατασκευάζουν φυσίγγια στην Ελλάδα είναι η ιταλική!
Τα μισά είναι σκοπευτικά....εκεί δεν έχουμε θέμα ξεπουπουλιασματος ή ζωντανών για να γκρινιάζουμε...επίσης το 2 από μέσα Νοεμβρίου κ μετά δεν είναι για σκοπευτήριο πέφτει πολύ η απόδοση του...Για να είμαστε και δίκαιοι έχει βγάλει και εξερετικα φυσίγγια ο λαμπρος το πράσινο το Σπόρτινγκ το κίτρινο tordo το feltro 34 τα series 2 oλα εξερετικα άσχετα που έχει ξεφύγει πλέον στις τιμές και νομίζει ότι απευθύνετε σε μισθούς βόρειο Ευρώπεων
Μας έχει φάει το μάρκετινγκΌταν βλέπω 58 διαφορετικά προϊόντα για 12 βασικά είδη θηρεύσιμων καταλαβαίνω τι να περιμένω.
Δεν θα γίνω beta tester.
View attachment 57936
Γιατί έχεις θέμα με το κίτρινο στα τσιχλακια ή με το feltro που κάνει άχρηστους τους λαγούς?Τα μισά είναι σκοπευτικά....εκεί δεν έχουμε θέμα ξεπουπουλιασματος ή ζωντανών για να γκρινιάζουμε...επίσης το 2 από μέσα Νοεμβρίου κ μετά δεν είναι για σκοπευτήριο πέφτει πολύ η απόδοση του...
Άντε να βγάλεις άκρη και να κατασταλαξεις.Αλλο το πρωί , άλλο με ζεστη άλλο με υγρασία,άλλο μετά το φαγητό και ένας λόγος τις αστοχίες να τις ρίχνεις στις καιρικές συνθήκες.Δείτε εδώ φυσιγγοθύελλα.
15 φυσίγγια για λαγό ρε φίλε ;
22 για ορτύκι ;
27 για τρυγόνι ;
Έχει και άλλα κουλά.
Και τα γράφω αυτά με την καλύτερη πρόθεση μπας και διορθωθούν λίγο ...
View attachment 57940
View attachment 57939
Πάλι ο τσιφτάς για σιταρήθρα ; !Δείτε εδώ φυσιγγοθύελλα.
15 φυσίγγια για λαγό ρε φίλε ;
22 για ορτύκι ;
27 για τρυγόνι ;
Έχει και άλλα κουλά.
Και τα γράφω αυτά με την καλύτερη πρόθεση μπας και διορθωθούν λίγο ...
View attachment 57940
View attachment 57939