Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πόσο παραπάνω να πάνε ;
Μήπως είμαστε ήδη στην κορυφή ;

Οι έμποροι στην αναμπουμπούλα χαίρονται.
Να πάρεις μερικά οκ, εδώ μερικοί ψωνίζουν λες και έρχεται το τέλος του κόσμου.

ps
Πόσα ρίχνεις την χρονιά ; 1000-1500 ;
Σε μια καλή χρόνια γύρο στα 2,500 βασιλη

Του χρόνου για τσίχλες θα καταναλώνονται τα πιο φθηνά, ακόμα και αν έρχονται από Νικαράγουα.
Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος, όχι μόνο για τα φυσίγγια.
Κορφή για μένα τα 7,50€ τα 32 γρ. Ούτε € παραπανο

Στο σκοπευτήριο τις 4-5 πούλες τις μείωσα ήδη σε 1-2.
Στην τελική δεν πάω καθόλου.

Τα σκοπευτήρια αρχίζουν να γίνονται μεγάλος καρκίνος.
Ούτε λίγο ούτε πολύ 1 πούλα θα πάει από 15 μέχρι 22€.
Το κρέας μιας βδομάδας.
Ήδη στο σχιστό η πούλα από 5 πήγε 6 ευρώ νομίζω.
Στο τέλος θα μείνουν να κοιτάνε τα μηχανήματα.

Οι φυσιγγάδες πουλάνε όλο τον χρόνο, οι κοντακάδες πουλάνε επιτυχίες, οι οπλάδες πουλάνε δίκανα, οι οπλουργοί φτιάχνουν τα χρέπια και κάνουν "βελτιώσεις" και εμείς πληρώνουμε αβέρτα για μ@λακίες :)

Last edited:
Αυτή τη τιμή τη ξεχνάμε από δω και πέρα διότι δεν υφίσταται.μονο αν τη βρεις σε τίποτα ντόπια δικά σας
Σώθηκες κάθε χρόνω γεμίζει και με αλλά υλικά τα έχει γ@@@@ τα φυσηγγια του ούτε να τα δω δεν θελω

Το κρέας μιας βδομάδας.

Οι φυσιγγάδες πουλάνε όλο τον χρόνο, οι κοντακάδες πουλάνε επιτυχίες, οι οπλάδες πουλάνε δίκανα, οι οπλουργοί φτιάχνουν τα χρέπια και κάνουν βελτιώσεις και εμείς πληρώνουμε αβέρτα για μ@λακίες :)

Το ''πάθος μας'' πληρωνουμε Βασιλη !!! Το θεμα ειναι κατα ποσο θα αντεχουμε να το πληρωνουμε...
Τον χειμωνα θα ''κλαψουνε μανουλες''......με την τιμη της βενζινης στα υψη....και το πετρελαιο
κινησης και θερμανσης....''εκτροχιασμενο''.....αντε να δω....ποσοι θα κυνηγησουν ( απο τις μεγαλουπολεις )
και ποσοι θα ζεσταθουν....!!!
Την τσιχλα...δυστυχως αλλα πολλοι μονο σε φωτο θα την δουν....Θα ''πονεσει'' κοσμος....και ειδικοτερα
εαν εχουμε καλα μπασιματα !!!
Κατσε να δουμε τι και ποσες αδειες θα βγουν....Προβλεπω οι οι-κωλο-γοι...να χαμογελανε !!!:(

Με τσοκ 3* και 4* θα έχεις ωραία αποτελέσματα.

Θα με θυμηθείς.

Κι αν πεταχτεί μεγαλύτερο θήραμα βαρα μη διστάσεις, αν είσαι πάνω θα πέσει και θα πέσει νεκρό.
Τσεκαρισμενο όχι μια και δύο.

Πολλά αγριοπεριστερα έπεσαν με ναβαρο σε 10 νούμερο διότι είχα ελειψη από φυσίγγια που χρειάζονται για το κυνήγι του.
Σε υψόμετρο 1500 μέτρα και επισης το αγριοπεριστερο θεωρείται δυνατό πουλί.

Και πέρδικες και φασα και τρυγόνια.
Όταν είσαι επάνω και με το κατάλληλο για την απόσταση τσοκ έχει αποτέλεσμα.

Και ακόμη καλύτερα όταν κάποιος χρησιμοποιεί ανοιχτά τσοκ διότι με τα πολλά σκάγια καλύπτονται κενά και επίσης χτυπανε το στοχο περισσοτερα σκαγια.

Δεν είναι ότι το διάβασα το παραπάνω είναι που το διαπίστωσα στον κυνηγοτοπο.

Ίσως ταιριάζει σε εμένα το ψιλο φυσίγγι με πολλά σκάγια διότι δεν είμαι καλός σκοπευτης και με βοηθάει...ή έστω έτσι νομίζω και μου δίνει ψυχολογία.
Σαφώς και το ψιλό σκάγι κάνει καλή δουλειά και καταβάλει σε λογικές αποστάσεις. Με δεκαριά και άνθρωπος να ντουφεκιστει στα 20 μέτρα θα πέσει ξερός. Το θέμα είναι αν χτυπηθεί μια πέρδικα, που είναι ένα ευγενές θήραμα, με δεκαριά και την πάρει καλά η τουφεκιά, θα τρώγεται μετά; Εγώ μια που τουφεκισα με 9 άρια και έπεσε στουπί ( σε κοντινή απόσταση) δεν την έφαγα ήταν γεμάτη ψιλό σκάγι και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση μόλυβδο στον οργανισμό μου. Στεναχωρήθηκα για το πουλί, αν το ήξερα δεν θα σήκωνα όπλο καθόλου.

Και η ΚΣΕ το βιολί της.
Εντάξει ρε κοράκια, μην κάνετε μελέτες μια χρονιά (εκλογές έρχονται) ... και που κάνετε τι σκατά είδαμε τόσα χρόνια εκτός από μειώσεις ;;; και πόσο κόστισαν αυτές οι αόρατες μελέτες ... που έχω βαρεθεί να τις διαβάζω αχαχα ;;;
Αι σιχτίρ καρνίβαλοι.

Μονόδρομος τα 28 γραμμάρια παιδιά για οικονομικό φυσηγγι
Τώρα να γελάσω μ αυτό που λες η να κλάψω?άκου λοιπόν τιμές εδώ στα γνωστά 28αρια.σειρα 2 ναυπλιωτη που είναι το πιο φτηνό 7 η 7 και κάτι ανάλογα το μαγαζί.rio due europe 7,50 nsi due 8,60.να συνεχίσω?τα πιο φτηνά είναι τα 24αρια με 6,30 προς το παρόν.δικανακι 24 γραμ και θα τις διαλέγω από δω και περα

Το κρέας μιας βδομάδας.

Οι φυσιγγάδες πουλάνε όλο τον χρόνο, οι κοντακάδες πουλάνε επιτυχίες, οι οπλάδες πουλάνε δίκανα, οι οπλουργοί φτιάχνουν τα χρέπια και κάνουν "βελτιώσεις" και εμείς πληρώνουμε αβέρτα για μ@λακίες :)
Σωστός.ακου λοιπόν πως έχει.αν πας εδώ τη Κυριακή να ρίξεις 2 πουλες θες αν στα μονά ρίχνεις 2 φυσίγγια 2,5 κουτιά περίπου.αρχιζουμε λοιπόν απ' τα 21 ευρώ με φτηνά 28αρια+2 πουλες 10 ευρώ=31 ευρώ βάλε καφέ νερά βενζίνη πάμε πάνω απ' τα 40.οποτε μια πουλα αν όχι καμμία και καλά ειμαστε

Τώρα να γελάσω μ αυτό που λες η να κλάψω?άκου λοιπόν τιμές εδώ στα γνωστά 28αρια.σειρα 2 ναυπλιωτη που είναι το πιο φτηνό 7 η 7 και κάτι ανάλογα το μαγαζί.rio due europe 7,50 nsi due 8,60.να συνεχίσω?τα πιο φτηνά είναι τα 24αρια με 6,30 προς το παρόν.δικανακι 24 γραμ και θα τις διαλέγω από δω και περα
Τυχεροί όσοι έχουν δικανακια τον ήπιαμε κανονικά φετος

Back