Δεν έχεις υλικά να γεμίσεις?Τυχεροί όσοι έχουν δικανακια τον ήπιαμε κανονικά φετος
Δεν έχεις υλικά να γεμίσεις?Τυχεροί όσοι έχουν δικανακια τον ήπιαμε κανονικά φετος
Έχω από πέρσι 15 κουτιά …υλικά για φέτος εχω αν είναι όμως καλή χρόνια δεν θα μου φτάσουν… το φυσηγγια στα 33γρ που φτιάχνω εγώ με mb32 μου βγενει πολύ ακρηβω με τα σκαγια 3,80 την μπαρούτι 37€ Τα 500 γρ και τους κάλυκες 10€ η κατοστάρα.. μας γ@@@@ στην κυριολεξιαΔεν έχεις υλικά να γεμίσεις?
ps
Πόσα ρίχνεις την χρονιά ; 1000-1500 ;
Ανάλογα πόσο θα πάω,αν έχει και πολλά άλλα.Χρονιά που μας πέρασε και ήταν καλή για εμάς μετά από χρόνια, έριξα γύρω στα 100 κουτάκια...2.500 +-.Ρίχνω προσεκτικές τουφεκιές που θα πέσει και γενικά όχι σαν τους μακάκες όπου να 'ναι ή νωρίς κ.ά.Το κίλλερ είναι λίγο φίλε...Αφού αγοράζει αποκριάτικα φυσίγγια.
Διαφορετικοί κάλυκες, στάμπες στραβοχυμένες κτλ
Εγώ τον κόβω για killer πάντως ...
Πάρε σφεντόνα ΚούληΚαι δεν είπες τίποτα μωρη λινατσα;
Κάντες 18.
2.500 φυσίγγια για 300 τσίχλες?Δεν ξεκινάς το ψάρεμα τώρα που είσαι μικρός παιδάκι μου?Μην το κουράζεις...έριξα γύρω στα 100 κουτάκια...2.500 +-.Ρίχνω προσεκτικές τουφεκιές
Ναι αλλά σκότωσε τις 300 του Λεωνίδα2.500 φυσίγγια για 300 τσίχλες?
Άμα είσαι φαρμακοχερης και το όπλο σου χωνεύει όλα τα φυσίγγια...Ναι αλλά σκότωσε τις 300 του Λεωνίδα
Πολύ σκληρές για να πεθάνουν !!!
Αν εκλείψει το κυνήγι,θα εκλείψουν κ αυτοί ...το κόβω να μας επιδοτούν τις άδειεςΤο ''πάθος μας'' πληρωνουμε Βασιλη !!! Το θεμα ειναι κατα ποσο θα αντεχουμε να το πληρωνουμε...
Τον χειμωνα θα ''κλαψουνε μανουλες''......με την τιμη της βενζινης στα υψη....και το πετρελαιο
κινησης και θερμανσης....''εκτροχιασμενο''.....αντε να δω....ποσοι θα κυνηγησουν ( απο τις μεγαλουπολεις )
και ποσοι θα ζεσταθουν....!!!
Την τσιχλα...δυστυχως αλλα πολλοι μονο σε φωτο θα την δουν....Θα ''πονεσει'' κοσμος....και ειδικοτερα
εαν εχουμε καλα μπασιματα !!!
Κατσε να δουμε τι και ποσες αδειες θα βγουν....Προβλεπω οι οι-κωλο-γοι...να χαμογελανε !!!
Τις πήρε λεβέντικα με λίγα γραμμάρια όμως
Όχι σαν κάτι άλλους που γεμίζουν μασούρια για να πάρουνε μία τσίχλα και αν
Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε....View attachment 51070
Αν εκλείψει το κυνήγι,θα εκλείψουν κ αυτοί ...το κόβω να μας επιδοτούν τις άδειες
Θα κλείσει πολύς κόσμος στο εμπόριο ...δε φτάνει η δική μας πρόθεση για ενίσχυση της τοπικής οικονομίας....Ναι βρε θα δωσει επιδοτησεις ο μητσοτακης....εχει πισω του ομως τους οι-κωλο-γους....και ειναι
και ξεβρακωτος...
Αυτους που λυπαμαι ειναι οι μικροβιοτεχνες .....που καποιοι θα αναγκαστουν να κατεβασουν ρολα...
Αυτους πρεπει να υποστηριξουμε φιλε !!!!
Μη ρε!!! Όχι τέτοια πράγματα!!! Μην ανακατεύουμε αυτή την θεϊκή οντότητα με τα τσιχλοφυσιγγα!!!!Τις πήρε λεβέντικα με λίγα γραμμάρια όμως
Όχι σαν κάτι άλλους που γεμίζουν μασούρια για να πάρουνε μία και αν
Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε....View attachment 51070
Μόνο ένας θεός θα μας σώσει εκεί που έφτασαν οι τιμέςΜη ρε!!! Όχι τέτοια πράγματα!!! Μην ανακατεύουμε αυτή την θεϊκή οντότητα με τα τσιχλοφυσιγγα!!!!
Να κατέβουν ο Λεμυ και ο Ντιο λοιπόν και να τους μεταλλιαζουν νυχθημερόν μέχρι να πάνε τα 32 6€ για να μην είμεθα και πλεονεκτες και πούμε 5.....Μόνο ένας θεός θα μας σώσει εκεί που έφτασαν οι τιμές
Έχετε και οι μεν και οι δε δικιο. Και αυτοί που λένε φορτωστε και αυτοί που συστήνουν υπομονη. Πάντως εγώ ένα θα πω , ουσιαστικά φετος θα βγάλω σχεδον ολη την χρονιά με φυσίγγια που έχουν αγοραστεί 4,80€ τα 28άρια και 5,50€ τα 32αρια. Αγορασμένα πρόπερσι όμως με την καραντινα....
Ronnie James Dio, rainbow in the dark, holy diver, heaven and hell, τσίχλες και ξύδια \m/Να κατέβουν ο Λεμυ και ο Ντιο λοιπόν και να τους μεταλλιαζουν νυχθημερόν μέχρι να πάνε τα 32 6€ για να μην είμεθα και πλεονεκτες και πούμε 5.....
Η απόλυτη φωνάρα Θεός σχωρεστον....Ronnie James Dio, rainbow in the dark, holy diver, heaven and hell, τσίχλες και ξύδια \m/