Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Α

αλλό ιδιογωμοση άλλο εμπορικά.....κανένας έμπορας δεν φτιάχνει πλέον σε 65 κάλυκα...η λαμπρό που είχε ένα με sipe το σταματήσει
το ξερω Ηλια , οσοι εχουν παλια οπλα με 65αρες θαλαμες και δεν γεμιζουν οι ιδιοι , δεν τα χρησιμοποιουν γιατι δεν βρισκουν φυσιγγια 65αρια , μονο και αυτα σπανια βρισκουν 67,5 χιλιοστα φυσιγγια , ακομα και ο Χατζιωτης που εμπορευετε παλια συλεκτικα οπλα με θαλαμες 65αρες , δεν εχει φυσιγγια 65αρια , οποτε αυτοι που εχουν τετοια οπλα και θελουν να τα χρησιμοποιουν , η πρεπει να γεμιζοιν οι ιδιοι , η να τα πανε σε οπλουργο και να μετατρεψει της θαλαμες σε 70αρες , που ετσι θα χασει λιγο το οπλο την συλεκτικη του αξια , αλλα θα ειναι λειτουργικο στα συχρονα φυσιγγια χαμηλου ομως γραμμαριων σκαγιων
Υπάρχει όντως έλλειψη σε 65αρι κάλυκα.
Έφερε πριν 2 μέρες ο Χατζιώτης ( Gun & Knife Classics ) φυσίγγια με 65αρι κάλυκα 30,5 γραμμάρια με χαμηλές πιέσεις ιδανικά για παλιά δίκαννα. Δεν έχει προλάβει να τα βάλει ακόμα στο site του.

Υπάρχει όντως έλλειψη σε 65αρι κάλυκα.
Έφερε πριν 2 μέρες ο Χατζιώτης ( Gun & Knife Classics ) φυσίγγια με 65αρι κάλυκα 30,5 γραμμάρια με χαμηλές πιέσεις ιδανικά για παλιά δίκαννα. Δεν έχει προλάβει να τα βάλει ακόμα στο site του.
ναι το ειδα ενα και μοναδικο 65αρι σε 8αρι και 9αρι , στην τιμη των 13 ,40 το κουτι των 25 φυσιγγιων των 30,5 γραμμαριων , ασε να μου λιπει , γεμιζω εγω τα δικα μου , και μου στιχηζει το κουτι με της σημερινες πανακριβες τιμες υλικων στα 10, 70 ευρω με καινουριο καλυκα κομενω στα 65 χιλιοστα , και γλυτωνω στο κουτι 2,70 ευρω

11€ το speed πριν καμμιά εβδομάδα ( και όχι από τον Αλλαγιάννη) .
Θα κάνω μια κάβα χοντρά 10 κουτιά να υπάρχουν.
Στο ίδιο κατάστημα είχε το Α1 speciale 32 12€.
View attachment 96750
Δεν μου άρεσε το speed καθόλου ούτε γάιδαρο δεμένο δεν πετυχαίνα

11€ το speed πριν καμμιά εβδομάδα ( και όχι από τον Αλλαγιάννη) .
Θα κάνω μια κάβα χοντρά 10 κουτιά να υπάρχουν.
Στο ίδιο κατάστημα είχε το Α1 speciale 32 12€.
View attachment 96750
Στη τσίχλα Γιάννη δε το έριξα το speed και δεν έχω άποψη στη μπεκάτσα όμως που το έριξα αποκλειστικά ήταν απόλυτα

Πιστεύω ότι δεν θα αγοράσεις αυτά τα φυσίγγια να πας να ρίξεις ποσότητες σε θηράματα....θα τα αγοράσεις γιατί έχεις ένα όπλο που θέλεις να ρίξεις μερικές ντουφεκιες χωρίς να το ζορίσεις.....
πιω θα ζωριστη φιλε γιαννη το poze η beneli :rolleyes: .hunter.

Back