Μπορεί στις φωτό που ανέβασα να έχει μια απόχρωση πράσινου αλλά δεν είναι.Νομιζω psb1 είναι όπως είπε ο λάκης πιο πάνω.
Psb3 είναι ,στα σίγουρα.Μπορεί στις φωτό που ανέβασα να έχει μια απόχρωση πράσινου αλλά δεν είναι.Νομιζω psb1 είναι όπως είπε ο λάκης πιο πάνω.
Δεν γεμίζετε η psb1 στο 1,50*30.....Μπορεί στις φωτό που ανέβασα να έχει μια απόχρωση πράσινου αλλά δεν είναι.Νομιζω psb1 είναι όπως είπε ο λάκης πιο πάνω.
εγω την γεμιζω στο 1,50χ28 την psb1Δεν γεμίζετε η psb1 στο 1,50*30.....
Εντελώς κοντρα δόση...στο 1,60+65*30 το καταλάβενο σε εμπορικό με psb1στο 1,50 το θεωρώ πολύ δύσκολα να φτιάξει ένας έμπορας δεν το ρισκάρειεγω την γεμιζω στο 1,50χ28 την psb1
Η Psb-1 για να καει καλα στα 28gr πρεπει να την πατησεις στα 57.00 ξερό....εγω την γεμιζω στο 1,50χ28 την psb1
την γεμιζω σε 65αρι καλυκα αστερι με πεντε σταδια , και την παταω στα 54 χιλιοστα , γιατι εχω οπλο και με 65αρι θαλαμηΗ Psb-1 για να καει καλα στα 28gr πρεπει να την πατησεις στα 57.00 ξερό....
Δεν καίγετε τοσο ευκολα, τουλαχιστο δεν θα παραξει το απαιτούμενο εργο για να συντηρήσει τις απαιτούμενες μένουσες ταχύτητες....στο Navaro 30 η Psb-3 είναι....αν ο @Kon.loukas μας διξει με παχύμετρο το τελικο κλείσιμο του Navaro, θα καταλαβουμε περισσοτερα...
Αν σου λειτουργει ετσι, τοτε εμενα μου περισεύει...ωραίος!!την γεμιζω σε 65αρι καλυκα αστερι με πεντε σταδια , και την παταω στα 54 χιλιοστα , γιατι εχω οπλο και με 65αρι θαλαμη
αλλό ιδιογωμοση άλλο εμπορικά.....κανένας έμπορας δεν φτιάχνει πλέον σε 65 κάλυκα...η λαμπρό που είχε ένα με sipe το σταματήσειτην γεμιζω σε 65αρι καλυκα αστερι με πεντε σταδια , και την παταω στα 54 χιλιοστα , γιατι εχω οπλο και με 65αρι θαλαμη
το ξερω Ηλια , οσοι εχουν παλια οπλα με 65αρες θαλαμες και δεν γεμιζουν οι ιδιοι , δεν τα χρησιμοποιουν γιατι δεν βρισκουν φυσιγγια 65αρια , μονο και αυτα σπανια βρισκουν 67,5 χιλιοστα φυσιγγια , ακομα και ο Χατζιωτης που εμπορευετε παλια συλεκτικα οπλα με θαλαμες 65αρες , δεν εχει φυσιγγια 65αρια , οποτε αυτοι που εχουν τετοια οπλα και θελουν να τα χρησιμοποιουν , η πρεπει να γεμιζοιν οι ιδιοι , η να τα πανε σε οπλουργο και να μετατρεψει της θαλαμες σε 70αρες , που ετσι θα χασει λιγο το οπλο την συλεκτικη του αξια , αλλα θα ειναι λειτουργικο στα συχρονα φυσιγγια χαμηλου ομως γραμμαριων σκαγιωνΑ
αλλό ιδιογωμοση άλλο εμπορικά.....κανένας έμπορας δεν φτιάχνει πλέον σε 65 κάλυκα...η λαμπρό που είχε ένα με sipe το σταματήσει
Να μην το πηραξεις αφού ιδιογωμοσηςτο ξερω Ηλια , οσοι εχουν παλια οπλα με 65αρες θαλαμες και δεν γεμιζουν οι ιδιοι , δεν τα χρησιμοποιουν γιατι δεν βρισκουν φυσιγγια 65αρια , μονο και αυτα σπανια βρισκουν 67,5 χιλιοστα φυσιγγια , ακομα και ο Χατζιωτης που εμπορευετε παλια συλεκτικα οπλα με θαλαμες 65αρες , δεν εχει φυσιγγια 65αρια , οποτε αυτοι που εχουν τετοια οπλα και θελουν να τα χρησιμοποιουν , η πρεπει να γεμιζοιν οι ιδιοι , η να τα πανε σε οπλουργο και να μετατρεψει της θαλαμες σε 70αρες , που ετσι θα χασει λιγο το οπλο την συλεκτικη του αξια , αλλα θα ειναι λειτουργικο στα συχρονα φυσιγγια χαμηλου ομως γραμμαριων σκαγιων
εννοειτε οτι δεν θα το πειραξω, μια χαρα γεμιζω απο 24 γραμμαρια μεχρι και 31 με ολες της πυριτηδεςΝα μην το πηραξεις αφού ιδιογωμοσης
Τι να λέει ρε Χρήστο...Τα victory 28gr super allodola τα εχει ριξει κανεις; Πηρα 3 κουτάκια να τα δω
Σωστός...Τι να λέει ρε Χρήστο...
Δηλαδή αν σου πω ότι είναι φοβερά θα πας να πάρεις άλλα 3 κ αν σου πω ότι είναι μάπα θα πεις γιατί δεν..ρώταγα πρώτα κ θα τα πας πίσω στο μαγαζί που τα πήρες??
Και όλα αυτά χωρίς να τα έχεις δοκιμάσει??
Το σημαντικότερο είναι ότι πήρες ένα επώνυμο κ ασφαλή φυσίγγι(όπως τόσα άλλα), τώρα αν θα τα βρείτε η όχι θα το δείς ο ίδιος....
Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους....
Καλόριχτα με το super Baikal....![]()
![]()
Προφανως ρε Τασαρα, κουβεντα να γινεται....Τι να λέει ρε Χρήστο...
Δηλαδή αν σου πω ότι είναι φοβερά θα πας να πάρεις άλλα 3 κ αν σου πω ότι είναι μάπα θα πεις γιατί δεν..ρώταγα πρώτα κ θα τα πας πίσω στο μαγαζί που τα πήρες??
Και όλα αυτά χωρίς να τα έχεις δοκιμάσει??
Το σημαντικότερο είναι ότι πήρες ένα επώνυμο κ ασφαλή φυσίγγι(όπως τόσα άλλα), τώρα αν θα τα βρείτε η όχι θα το δείς ο ίδιος....
Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους....
Καλόριχτα με το super Baikal....![]()
![]()
Φ Υ Σ Ι Γ Γ Α Ρ Α ! ! !
Κι εγώ το θεωρώ κορυφή!Φ Υ Σ Ι Γ Γ Α Ρ Α ! ! !
Έχω ρίξει αρκετά κιβώτια στις σιταριθρες, ορτυκια και στις τσίχλες. Χρησιμοποιούνται πολύ εδώ κάτω όπως και το ξαδερφάκι του το Super tordo.Τα victory 28gr super allodola τα εχει ριξει κανεις; Πηρα 3 κουτάκια να τα δω