Αυτό το λέει κι ο ίδιος!Δεν ακούει όμως...
Αυτό το λέει κι ο ίδιος!Δεν ακούει όμως...
Αν έπιανα στα χέρια μου μια από αυτές θα είχα ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε.Τωρα μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.Η γνώμη μου είναι να μην δίνεις καμία σημασία σε αυτό,εκτός βέβαια κ αν το βλεπεις να συμβαίνει αρκετά συχνά από ένα τυπο φυσιγγιου...
Δεν ευθύνονται μόνο τα διαμπερη τραυματα που είναι κ συνηθισμένα σε ένα μικρό θήραμα όπως η τσίχλα αλλά κ μια λανθασμένη σκόπευση....
Μέσα σε αυτό ας βάλουμε κ τον παράγοντα τυχη για το που ακριβώς θα πλήξει το κάθε σκαγι....
Με ένα σκαγι ξεραίνεται κ με πέντε συνεχίζει που λέει ο λόγος.......
Δε σβηναν ρε έτρωγαν τόσα σκαγια που βαριούνταν να πετάνε άλλο και καθόταν στα δεντραΑριστερά πυρίτιδα 1,49 με 29,70 σκάγια Ν10.
Δεξιά πυρίτιδα 1,50 με 30,03 σκάγια Ν10.
Τα υπόλοιπα ξεκάθαρα...
*Στη καινούργια παρτίδα είχα 3-4 "overkill" το αναφέρω έτσι γιατί δε τα είδα ποτέ.Ο Χάρης έλεγε ότι έσβηναν 30 μέτρα πίσω μου.
https://postimg.cc/gallery/WrnjpvD
Είπα και εγώ μπήκε το 25 και σοβάρεψεςΚοίτα... άμα εξαιρέσεις ότι πατάει την τσίχλα που ψάχνει 5 φορές βλέπει.Δεν ακούει όμως...
Το 35 και βλέπουμεΕίπα και εγώ μπήκε το 25 και σοβάρεψες
Αλλάζει ο λύκος όχι
Γιατί δε δοκιμάζεις το Skeet 24 gr 9,5 νούμερο είτε του Lambro Σειρά 2 είτε της NSI..?Μιλώντας για διασποράς, όχι πολύ κοντινών αποστάσεων, δηλ. για 20-25 μέτρα, ποιο προτείνετε από αυτά:
Lambro Direct
Lambro Tordo (Διασποράς)
Dorkas 3A
NSI NS-20
ή κάποιο άλλο, όχι δυσεύρετο
Τίποτα πιο σωστό από αυτό. Μαδώντας τα πουλιά, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, έψαχνα να βρω που χτυπήθηκε το πουλί και έπεσε πατσαβούρα. Και σε λίγες , μάδησα πουλιά ημιθανή με πολλά τραύματα και μες το αίμα.Μέσα σε αυτό ας βάλουμε κ τον παράγοντα τυχη για το που ακριβώς θα πλήξει το κάθε σκαγι....
Με ένα σκαγι ξεραίνεται κ με πέντε συνεχίζει που λέει ο λόγος.......
Δεν το είχα σκεφθεί.Γιατί δε δοκιμάζεις το Skeet 24 gr 9,5 νούμερο είτε του Lambro Σειρά 2 είτε της NSI..?
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι διασποράς αλλά θα δείς πολύ καλά αποτελέσματα ειδικά στις μπηχτές και γρήγορες τουφεκιές.
Για μέτριες χειμερινές (10-12 βαθμούς, φυσιολογική υγρασία ) συνθήκες κάνει;GM3 Bio στα 31γρ.
Είπα και εγώ μπήκε το 25 και σοβάρεψες
Αλλάζει ο λύκος όχι
Έχει σούπα γλάρο...Το 35 και βλέπουμε
Τι νυχακι στην πενα!Παρατηρήστε τις φούστες από τα δύο βύσματα για να καταλάβετε τι χαρά θα πάρουν οι κάτοχοι διευρυμένου αυλού με τον δεξιά.
View attachment 94856
Γιατί δε δοκιμάζεις το Skeet 24 gr 9,5 νούμερο είτε του Lambro Σειρά 2
Το ιδιο έχω αντιληφθεί για το συγκεκριμένο σε περπατητά με το δίκαννο 3*-1*...Καταλαβαίνω ότι δεν είναι διασποράς αλλά θα δείς πολύ καλά αποτελέσματα ειδικά στις μπηχτές και γρήγορες τουφεκιές.
Τι να πουμε κ για το φαινόμενο των αιωρούμενων πούπουλων.....Τίποτα πιο σωστό από αυτό. Μαδώντας τα πουλιά, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, έψαχνα να βρω που χτυπήθηκε το πουλί και έπεσε πατσαβούρα. Και σε λίγες , μάδησα πουλιά ημιθανή με πολλά τραύματα και μες το αίμα.
Προφανώς και δεν έπεσαν από καρδιά.Τι να πουμε κ για το φαινόμενο των αιωρούμενων πούπουλων.....
Κλασσική διαχρονική ατάκα:
"Κοίτα κοιτα πούπουλα ρε μαλάκα την πετυχα κ δεν επεσε, γαμω τα φυσιγγια! "
Σε πόσες τσίχλες δεν έχουμε δει "γδαρσίματα" από σκάγια, η να λείπουν καποια πούπουλα απο τις φτερούγες κλπ...
Αλλά έπεσαν ξερές γιατί πήραν σκάγια κ στο σώμα τους..
Αν δεν γινόταν αυτό τότε θα είχαμε μόνο πούπουλα στον ορίζοντα μια τσίχλα που θα συνέχιζε ακάθεκτη κ μια ψαλμωδία για τον κατασκευαστή η τον μαγαζατορα που μας έδωσε τα φυσίγγια......
Είχα ένα πριακονο μέσα στο αμάξι λιαμαριζε τα νύχια έξυνε τ’αρχ@δ&@Τι νυχακι στην πενα!
Πιο είναι το καινούργιο ποιο το παλιόΠαρατηρήστε τις φούστες από τα δύο βύσματα για να καταλάβετε τι χαρά θα πάρουν οι κάτοχοι διευρυμένου αυλού με τον δεξιά.
View attachment 94856
Εγώ και τα δύο ( παλιό/καινούργιο)που έχω sg έχουν αλλά η διαφορές τους στην απόδοση είναι πολύ μεγάληΜε τον sg νομίζω είναι το καινούργιο.Αλλα δεν είχε την πυρίτιδα αυτή μέσα ένα που έσφαξα.Θα σφάξω πάλι αύριο ένα και θα το ανεβάσω.Δεν εχω ζυγαριές απλα για τα σωθικά
Στο Navaro αναφέρεσαι?Με τον sg νομίζω είναι το καινούργιο.Αλλα δεν είχε την πυρίτιδα αυτή μέσα ένα που έσφαξα.Θα σφάξω πάλι αύριο ένα και θα το ανεβάσω.Δεν εχω ζυγαριές απλα για τα σωθικά
ΝαιΣτο Navaro αναφέρεσαι?