Ένα οποιοδήποτε συμβατικό φυσίγγι με κύλινδρο.Μιλώντας για διασποράς, όχι πολύ κοντινών αποστάσεων, δηλ. για 20-25 μέτρα, ποιο προτείνετε από αυτά:
Lambro Direct
Lambro Tordo (Διασποράς)
Dorkas 3A
NSI NS-20
ή κάποιο άλλο, όχι δυσεύρετο
Ένα οποιοδήποτε συμβατικό φυσίγγι με κύλινδρο.Μιλώντας για διασποράς, όχι πολύ κοντινών αποστάσεων, δηλ. για 20-25 μέτρα, ποιο προτείνετε από αυτά:
Lambro Direct
Lambro Tordo (Διασποράς)
Dorkas 3A
NSI NS-20
ή κάποιο άλλο, όχι δυσεύρετο
Με 3 άστρα ;;;Ένα οποιοδήποτε συμβατικό φυσίγγι με κύλινδρο.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω εκεί. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ διασποράς.Με 3 άστρα ;;;
Γιάννη (πολύχρονος κιόλας!) θα σου πρότεινα το direct που ειπώθηκε πιό πάνω στα 32γρ. καθώς και το καινούργιο NSI Classica dispersante Light στα 30γρ. που δοκίμασα φέτος και ευχαριστήθηκα. Τώρα τα 34 γρ. τα θεωρώ λίγο υπερβολικά για την τσιχλίτσα, ελπίζω να με συγχωρήσεις φίλε μου outlander, γιατί γενικώτερα εκτιμώ τις απόψεις σου (με μία εξαίρεση βέβαια )Σε φυσίγγι διασποράς για τις μαύρες για δίκαννο με 3-1 σταθερά τσοκ τι γνώμη έχετε?
Σε ευχαριστώ. ΓιώργοςΓιάννη (πολύχρονος κιόλας!) θα σου πρότεινα το direct που ειπώθηκε πιό πάνω στα 32γρ. καθώς και το καινούργιο NSI Classica dispersante Light στα 30γρ. που δοκίμασα φέτος και ευχαριστήθηκα. Τώρα τα 34 γρ. τα θεωρώ λίγο υπερβολικά για την τσιχλίτσα, ελπίζω να με συγχωρήσεις φίλε μου outlander, γιατί γενικώτερα εκτιμώ τις απόψεις σου (με μία εξαίρεση βέβαια )
Ευχαριστώ πολύ Παντελή για τις ευχές σου.Γιάννη (πολύχρονος κιόλας!) θα σου πρότεινα το direct που ειπώθηκε πιό πάνω στα 32γρ. καθώς και το καινούργιο NSI Classica dispersante Light στα 30γρ. που δοκίμασα φέτος και ευχαριστήθηκα. Τώρα τα 34 γρ. τα θεωρώ λίγο υπερβολικά για την τσιχλίτσα, ελπίζω να με συγχωρήσεις φίλε μου outlander, γιατί γενικώτερα εκτιμώ τις απόψεις σου (με μία εξαίρεση βέβαια )
Πρότεινα το direct γιατί ρώτησες για μαύρες, που συνήθως είναι πιο κοντά, με 1*. Δοκίμασε επίσης και το dispersante light, φέτος το βγάλανε γιαυτό δεν το ξέρεις, ίσως μειώσανε γόμωση λόγω της αύξησης των τιμών.Ευχαριστώ πολύ Παντελή για τις ευχές σου.
Το Direct 32 gr βγάζει μέτρα (20-25) γιατί έχω ακούσει ότι αποδίδει πιο κοντά. Βέβαια αυτός που μου το είπε το δουλεύει με κύλινδρο (όπως είπε παραπάνω ο δάσκαλος). Στα 3* τι κάνει;
Παρ΄ότι το NSI light με συγκεντρωτήρα είναι το αγαπημένο μου, τo αντίστοιχο διασποράς δεν το ήξερα.
Πολύ ενδιαφέρον!
Πάρε το NSI Classica Light dispersante No. 9/11 πιστεύω δεν θα το μετανιώσεις. Φέτος το δοκίμασα και μου αρέσει πολύ.Ευχαριστώ πολύ Παντελή για τις ευχές σου.
Το Direct 32 gr βγάζει μέτρα (20-25) γιατί έχω ακούσει ότι αποδίδει πιο κοντά. Βέβαια αυτός που μου το είπε το δουλεύει με κύλινδρο (όπως είπε παραπάνω ο δάσκαλος). Στα 3* τι κάνει;
Παρ΄ότι το NSI light με συγκεντρωτήρα είναι το αγαπημένο μου, τo αντίστοιχο διασποράς δεν το ήξερα.
Πολύ ενδιαφέρον!
Να το γράφετε σωστά.Lambro Tordo dispersante
Πεσε κοιμησουΝα το γράφετε σωστά.
Είναι Lambro Tordo desperate.
Στην προκειμένη θα συμφωνήσω, οχι για τα 34γρ αλλά για το πλήθος των σκαγίων (ν10) που περιέχονται σε αυτά....Τώρα τα 34 γρ. τα θεωρώ λίγο υπερβολικά για την τσιχλίτσα, ελπίζω να με συγχωρήσεις φίλε μου outlander, γιατί γενικώτερα εκτιμώ τις απόψεις σου (με μία εξαίρεση βέβαια )
Στα 32γρ όπως είναι τα Gorilla elix, τα c7 perfecta, Κουτουμάνος, τα alectoris που είχε ο Μητσάκος κλπ, ήταν κάπου λάθος κ δεν απέδιδαν?Παιδιά, ένα σωστό φυσιγγι με ελικοειδή γεμίζεται από 33 γρ και πάνω
Δεν φτάνουν τα 32γρ με 800 σκάγια?και ο άνθρωπος μίλησε για τουφεκιές για μαύρες,
Η τελευταία φράση είναι κ η πιο η σωστή...Είπα και ποιο πάνω προσωπικά το ντιρεκτ 32 δεν μου αρέσει, το 34 πολύ Πίο ανώτερο, τώρα ο άνθρωπος ας πάρει ότι νομίζει να δοκιμάσει.)
Ρε.. μαγκιά πουλάς;;Παιδιά, ένα σωστό φυσιγγι με ελικοειδή γεμίζεται από 33 γρ και πάνω και ο άνθρωπος μίλησε για τουφεκιές για μαύρες, εμένα με ενδιαφέρει η απόδοση, άμα έχει άλλος απόδοση με αλλά διασποράς στης μαύρες καλώς.( Είπα και ποιο πάνω προσωπικά το ντιρεκτ 32 δεν μου αρέσει, το 34 πολύ Πίο ανώτερο, τώρα ο άνθρωπος ας πάρει ότι νομίζει να δοκιμάσει.)
Ααααα,τώρα τα λέει καλά ο Χάρης?Στη καινούργια παρτίδα είχα 3-4 "overkill" το αναφέρω έτσι γιατί δε τα είδα ποτέ.Ο Χάρης έλεγε ότι έσβηναν 30 μέτρα πίσω μου.
Η γνώμη μου είναι να μην δίνεις καμία σημασία σε αυτό,εκτός βέβαια κ αν το βλεπεις να συμβαίνει αρκετά συχνά από ένα τυπο φυσιγγιου...*Στη καινούργια παρτίδα είχα 3-4 "overkill" το αναφέρω έτσι γιατί δε τα είδα ποτέ.Ο Χάρης έλεγε ότι έσβηναν 30 μέτρα πίσω μου.
Κοίτα... άμα εξαιρέσεις ότι πατάει την τσίχλα που ψάχνει 5 φορές βλέπει.Δεν ακούει όμως...Ααααα,τώρα τα λέει καλά ο Χάρης?
Τελικά βλέπει η δεν βλέπει?