λεω αυριο να κανω δοκιμες στο χαρτι, σε τι αποσταση να το δοκιμασω?Έχεις καταλάβει ότι είναι διασποράς αυτό Ε?
*** και * οι καννες μου
λεω αυριο να κανω δοκιμες στο χαρτι, σε τι αποσταση να το δοκιμασω?Έχεις καταλάβει ότι είναι διασποράς αυτό Ε?
Στα 15 μέτρα η τρία και στα 30 ο άσσος.να δείς στο περίπου πως θα κίνησε.λεω αυριο να κανω δοκιμες στο χαρτι, σε τι αποσταση να το δοκιμασω?
*** και * οι καννες μου
Ναι psb1Καλημέρα μια ερώτηση τα Nova του Κύργια τι πυρίτιδα έχουν? Έχουν την ίδια με τα Navaro?
Ευχαριστώ Ηλία δλδ είναι το ίδιο φισιγγι?Ναι psb1
View attachment 94749
Λοιπόν 3 στα 3 πουλακια με το φυσίγγιο αυτό με βολες κατω από τα 20 μετρα
Οι δυο πρωτες ήταν σηκώνω και πατάω 15 - 20 μετρα, μαλιστα στην δευτερη δεν προλαβα να ακουμπισω το κοντακι στον ώμο ο υποφυλακτηρας χτύπησε τον μέσο πολύ δυνατά.
Η τρίτη ηταν σε κοτσυφα που καθησε στα 7-8 μετρα και τον σημαδεψα κανονικα, τον βρηκα ολοκληρο, 6 σκαγια τον ειχαν διαπεράσει. Σε αντιστοιχη περσινή βολή με συγκεντρωτήρα ειχα βρει το μισό πουλι και αυτό σε κατασταση κιμα.
Σε 2 τουφεκιές στρωμενες μπροστα μου (οι τουφεκιες κυνηγουσαν το πουλί) στα 30 + μετρα ούτε πουπουλο δεν ειδα να πεφτει. οπότε πρέπει στην δευτερη κάνη θα βαζω συγκεντρωτήρα.
Δεν ξέρω δοσολογία να σου πω ...δεν νομίζω παντοςΕυχαριστώ Ηλία δλδ είναι το ίδιο φισιγγι?
Έχω ρίξει μόνο με τον 8άρη πάφυλα και μου άρεσαν πολύ. Φίλος που είχε ρίξει και αυτός και είχε μείνει ικανοποιημένος, αγόρασε τα καινούρια με τον 10άρη και έχασε 5 κιλά από το τρέξιμο. Όλα ολοζώντανα.Παιδιά η διαφορά του navaro 30 με τον 8αρι παφυλα με το καινούργιο με τον 10 Άρι ημιδιάφανη κάλυκα ποια είναι?
Αυτό θα έγραφα και εγώ Μητσε. Με 8αρι σκότωναν με 10αρι έκλαναν....Έχω ρίξει μόνο με τον 8άρη πάφυλα και μου άρεσαν πολύ. Φίλος που είχε ρίξει και αυτός και είχε μείνει ικανοποιημένος, αγόρασε τα καινούρια με τον 10άρη και έχασε 5 κιλά από το τρέξιμο. Όλα ολοζώντανα.
Και σε μένα το ίδιο συνέβη Δημήτρη. Σε ένα απογευματινό του Νοέμβρη που είχε κάτι πουλάκια γέλαγαν τα άλλα καρτέρια με το τρέξιμο που έκανα σε τραυματισμένα.Έχω ρίξει μόνο με τον 8άρη πάφυλα και μου άρεσαν πολύ. Φίλος που είχε ρίξει και αυτός και είχε μείνει ικανοποιημένος, αγόρασε τα καινούρια με τον 10άρη και έχασε 5 κιλά από το τρέξιμο. Όλα ολοζώντανα.
Έτσι Μητσάρα μου. Το φιλαράκι που μου το είπε, είναι άνθρωπος αξιόπιστος. Αφού το λες και εσύ, τότε το χάλασε ξανά.Αυτό θα έγραφα και εγώ Μητσε. Με 8αρι σκότωναν με 10αρι έκλαναν....
Πολύ κρίμα. Ήταν πολύ καλό και οικονομικό. Αν το είχε διατηρήσει, θα είχε κάνει την τύχη του.Και σε μένα το ίδιο συνέβη Δημήτρη. Σε ένα απογευματινό του Νοέμβρη που είχε κάτι πουλάκια γέλαγαν τα άλλα καρτέρια με το τρέξιμο που έκανα σε τραυματισμένα.
Συμφωνώ 100%Πολύ κρίμα. Ήταν πολύ καλό και οικονομικό. Αν το είχε διατηρήσει, θα είχε κάνει την τύχη του.
Δεν το έχω ρίξει αλλά πήρε φίλος μου πρώτη φορά με 10αρι στα μπασιματα και του άρεσαν. Ξαναπήρε και ήταν μέρα με νύχτα η διαφορά προς το χειρότερο φυσικά. ΔΕΝ σκοτώνουν απλά. Μου είπε για βολές στα 15 μέτρα σε μαύρες πρωί απόγευμα και να πέφτουν κάτω και να τρέχουν. Εγώ έχω 3 κουτια προπέρσινα και 5 περσινά με 8αρι μέταλλο. Είναι τόσο καλά που τα φυλάω για τα τρυγόνια αν ανοίξουν βέβαια.Έτσι Μητσάρα μου. Το φιλαράκι που μου το είπε, είναι άνθρωπος αξιόπιστος. Αφού το λες και εσύ, τότε το χάλασε ξανά.
Έχει κόψει κανένας με 10αρι να μας πει διάφορα?Εγώ έκοψα με 8αρι ένα και βρήκα βύσμα sg 25 και πυρίτιδα μια με γκρίζοασημι λεπτά φυλλιδια και κάψουλι με λευκό χαρτάκι.Δεν έβγαλα φωτό να την ανεβάσω.Έχω ρίξει μόνο με τον 8άρη πάφυλα και μου άρεσαν πολύ. Φίλος που είχε ρίξει και αυτός και είχε μείνει ικανοποιημένος, αγόρασε τα καινούρια με τον 10άρη και έχασε 5 κιλά από το τρέξιμο. Όλα ολοζώντανα.
Το έχει ξανακάνει με το συγκεκριμένο παλιότερα. Έριχνα χιλιάδες και φορτωνα κασόνια απο τον Λεκκα και εγώ και όλη η παρέα. Και κάποια στιγμή δεν σκότωνε ούτε μύγες....Πολύ κρίμα. Ήταν πολύ καλό και οικονομικό. Αν το είχε διατηρήσει, θα είχε κάνει την τύχη του.
Το ίδιο και εγώ ..το είχα πει από τα μπασιματα από μένα μαύρο από εδώ και πέρα μόνο λαμπρό και nsiΑυτό θα έγραφα και εγώ Μητσε. Με 8αρι σκότωναν με 10αρι έκλαναν....
Όσοι ασχολείστε με ιδιογομωση κτλ κτλ δεν σφαξατε ένα 8αρι που σκότωνε και ένα 10αρι που δεν σκότωνε να δούμε τι φταίει τελικά?Το ίδιο και εγώ ..το είχα πει από τα μπασιματα από μένα μαύρο από εδώ και πέρα μόνο λαμπρό και nsi