Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το ξανάγραψα προ καιρού. Πήρα το καλοκαίρι 6 κουτιά. Στα δύο πρώτα θα καθόμουνα να με τουφεκίσεις . Είχα πάθει σοκ. Το τρίτο κουτί παιζότανε, ως και καλό το έλεγες, το 4ο σκ...ά. Στο τελευταίο που είμαι τώρα πάει καλούτσικα.
Βγάλε άκρη!...
σ.σ. Σε όλα τα κουτιά, όλες οι συνθήκες πανομοιότυπες.
Προφανώς δεν ξαναπαίρνω.

Το καλοκαίρι πήρα και εγώ αυτά με τον 8αρι πάφυλα σε ν8, ν10. Πυρίτιδα psb3 και συγκεντρωτήρα victory. Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Ορτύκι, τρυγόνι, τσίχλα, ακόμα και παπιά στο σούρουπου και τσοκ 3-4-5. Ακόμα και τώρα με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες που τα δουλεύω στις τσίχλες πάνε μια χαρά.

Το καλοκαίρι πήρα και εγώ αυτά με τον 8αρι πάφυλα σε ν8, ν10. Πυρίτιδα psb3 και συγκεντρωτήρα victory. Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Ορτύκι, τρυγόνι, τσίχλα, ακόμα και παπιά στο σούρουπου και τσοκ 3-4-5. Ακόμα και τώρα με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες που τα δουλεύω στις τσίχλες πάνε μια χαρά.
Μου μοιάζει σαν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα !!

Άρα αυτά που θέριζαν είχαν psb3 και βυσμα victory.Και τα σάπια με sg25 και psb 1 (αυτή μου φαίνεται είναι από ότι έψαξα στο ίντερνετ).

Όσοι ασχολείστε με ιδιογομωση κτλ κτλ δεν σφαξατε ένα 8αρι που σκότωνε και ένα 10αρι που δεν σκότωνε να δούμε τι φταίει τελικά?
Το ποιο πιθανών είναι η αλλαγή κάλυκα και άλλο Λοτ πυρητιδας να έκαναν την ζημιά ....όταν έχω χρόνο θα σφάξω να δω

Και του Δορκά τα 32αρια που έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλά
παρε οσα μπορεις , αλλα να ειναι απο την ιδια παρτιδα (LOT) , γιατι πιθανον να μην τα βρεις ξανα σε αλλη παρτιδα καλα , γιατι πλεον σχεδον σε ολα τα εμπορικα οποιαδηποτε μαρκας ακομα και φυσιγγια για ποιο μεγαλα θηταματα και χοντρα νουμερα , ειναι θεμα τυχης να τα βρεις καλα , γιατι δεν κραταν τιποτα σταθερα βαζουν οτι εχουν , η οτι υλικο βρουν ποιο φτηνο , η ιδιογομωση ειναι μονοδρομος για να εχεις σταθερο και ψαγμενο φυσιγγιο

παρε οσα μπορεις , αλλα να ειναι απο την ιδια παρτιδα (LOT) , γιατι πιθανον να μην τα βρεις ξανα σε αλλη παρτιδα καλα , γιατι πλεον σχεδον σε ολα τα εμπορικα οποιαδηποτε μαρκας ακομα και φυσιγγια για ποιο μεγαλα θηταματα και χοντρα νουμερα , ειναι θεμα τυχης να τα βρεις καλα , γιατι δεν κραταν τιποτα σταθερα βαζουν οτι εχουν , η οτι υλικο βρουν ποιο φτηνο , η ιδιογομωση ειναι μονοδρομος για να εχεις σταθερο και ψαγμενο φυσιγγιο
και αυτο ισχυει επισης

Ρίχνω από 5 έως κανένα σε κυνήγια που παιρνω το δίκανο, είχα πάρει 3 κουτιά και να έχω ρίξει το πολύ 15 μέχρι τώρα. Άνετα μου βγάζουν το τέλος της χρονιάς.
Έχω σκεφτεί την ιδιογομωση σοβαρά αλλά πρέπει να διαβάσω πρώτα γιατί δεν έχω ιδέα ουτευαπο συγκεντωτηρες ούτε από πυριτιδες, γενικά από τίποτα στο θέμα φυσίγγια και δυστυχώς δεν έχω χρόνο.

Ρίχνω από 5 έως κανένα σε κυνήγια που παιρνω το δίκανο, είχα πάρει 3 κουτιά και να έχω ρίξει το πολύ 15 μέχρι τώρα. Άνετα μου βγάζουν το τέλος της χρονιάς.
Έχω σκεφτεί την ιδιογομωση σοβαρά αλλά πρέπει να διαβάσω πρώτα γιατί δεν έχω ιδέα ουτευαπο συγκεντωτηρες ούτε από πυριτιδες, γενικά από τίποτα στο θέμα φυσίγγια και δυστυχώς δεν έχω χρόνο.
θελει χρονο η ιδιογονωση και υπομονη και να σου αρεσει , , εαν διαβασεις και σε βοηθησουν οι κυριοι που ιδιογομωνουν δεν ειναι δυσκολο , απλα πραγματα εαν τηρης αυτα που σου λεν , χωρις να κανεις επικινδυνους πειραματισμους

Back