Καλημέρα φίλε μου για εμπορικό αν βρεις wolf νουλές η fiochi η club αυτά ρίχναμε σε 4/0 και συνήθως σε αποστάσεις 80-120 μέτρα πραγματικά ( δεν ήταν στάνταρ αναλόγως πόσο θα μπορούσαμε να τις πλησιάσουμε ) .... μέγεθος στόχου 2χ2 θα ήταν καλά και να έμπαιναν όλα μέσα ( πράγμα δύσκολο νομίζω αν κρίνω από του εμπορίου αλλά όπως έχεις πει δεν συγκρίνονται με ιδιογομωση)......
Καλημερα Τελη μου!!! Σου ειπα....δεν ξερω απο αυτα τα φυσσιγια....οχι οτι δεν σε πιστευω....αλλα θελω
να το δω με τα ματια μου....Παραγγειλα τα fiochi τα 4/0 με 66 βολια στο φυσιγγιο...πιστευω να ειναι αυτα
που μου εγραψες....αυτα εχουν αρχικη ταχυτητα 405m/s....θελω να δω στα 100 πραγματικα μετρα και σε
στοχο 2χ2 ποσα βολια θα βαλει μεσα...και το κυριοτερο τι δυναμη ( διατρηση ) θα εχουν....παντως κραταω
μικρο καλαθι...οσον αφορα την αποδοση τους σε αυτα τα μετρα...εχω την εντυπωση...οτι εχουμε κανει τα
μετρα ΄΄λαστιχο'' .....δεν ξερω...Ωστοσο θα κανω τις δικες μου δοκιμες....και οταν θα ερθουν και τα fiochi...θα
δω τι ''ψάρια'' εχω πιασει φιλε....Υπομονη....ο καιρος δεν βοηθαει....το πρωι παλι εβρεχε εδω...
ΥΓ. Τελη 100 μετρα ειναι αποσταση αρκετα μεγαλη.....στα 100 μετρα τον ντεκεκε του λαδιου ισα ισα που
τον βλεπεις με σκοπευτρο του οπλου....το 2χ2 το βλεπεις....θελω να πω στα 100 μετρα βλεπεις την χηνα...οκ
την σημαδευεις....και ο θεος βοηθος......ευχεσαι στο 2χ2 να μπουν βολια....μηπως και παρει καποιο την χηνα...
τα λεω σωστα...η κανω λαθος φιλε....μην με παρεξηγησεις για αυτα που ρωταω....ρωταω γιατι δεν ξερω
φιλε!!!