Οπως το λες Τολη......βολια Ελαφιου.....εμεις ( με πρωτο τον εαυτο μου ) ειμαστε ανθρωποι της υπερβολης...
φτιαχνουμε φυσιγγια με βολια 4/0 και 5/0 για χηνες....τι αλλο να πω.....
Πιστευω....ετσι πιστευω εγω.....τα πραγματα μπορει να ειναι διαφορετικα.....ενα ΚΑΛΟ φυσεκι σε Ν1 και Ν2 με
επινικελωμενα.....θα εκανε κηδειες....δεν εχει σημασια τι πιστευω εγω....σημασια εχει να κανω το κεφι του
φιλου μου του Τελη......βολια ζητησε....βολια στηνω....
Τελη μην νομιζεις οτι το αμελησα.....εχω ετοιμα 10 διαφορετικα σεταπ....με ΤΕΚΝΑ και MG2 σε 12/70 και 12/76.
Δεν αφηνει ο καιρος να δοκιμασω....βρεχει...σταματαει...ξανα βροχη...δεν εχει μπεσα...δεν ρισκαρω...να βραχεί
ο ταχογραφος...
Σημερα με χιλια ζορια....δοκιμασα ενα φυσεκι με ΤΕΚΝΑ....και 92βολια 4/0 σε 12/76 καλυκα.... στα 50 μετρα...
πηγε πολυ καλα....και λεω πολυ καλα γιατι απο την βιασυνη μου..μην με πιασει βροχη...μου εφυγε λιγο η
τουφεκια επανω και ξεξια....παρ'ολα αυτα επιασα ενα 80% συγκεντρωση....και μην φανταστεις ''ψοφιο''
φυσεκι απο ταχυτητες δλδ οπως τα Αμερικανικα με 320m/s....εμεις ειμαστε οι Ελληνες.......της υπερβολης......
Στα γραφω για μην νομιζεις οτι αμελησα φιλε....για μην ρωτησεις...σου λεω φουλ τσοκ μαμα και 50
πραγματικα μετρα....με μετροταινια...και ο κυκλος του στοχου 1Χ84 - 69 βολια =76% +4βολια εκτος κυκλου
73 = 80% συγκεντρωση.....ετσι για μην εχεις περιεργεια φιλε!! Πιστευω οτι εχω το 90% σε στοχο 1Χ1.
ΥΓ. Τελη....καθαρισα το οικοπεδο της γειτονισσας....για να εχω τα 50 μετρα....αλλα χαλαλι σου φιλε!!!!