Λες να 'χει φέρει τίποτα περίεργες πυρίτιδες ο Βασίλης από την Κίνα για τα Tungsten;Την δοσολογια που γραφει ο Βασιλης.... στην απαντηση 691 κατω δεξια.... ειναι υποθετικη....σε καμια
πυριτιδα δεν υπαρχει δοσολογια 1,45Χ36
Λες να 'χει φέρει τίποτα περίεργες πυρίτιδες ο Βασίλης από την Κίνα για τα Tungsten;Την δοσολογια που γραφει ο Βασιλης.... στην απαντηση 691 κατω δεξια.... ειναι υποθετικη....σε καμια
πυριτιδα δεν υπαρχει δοσολογια 1,45Χ36
Εσύ θα κάνεις τους κυνηγούς να μην θέλουν να σηκωθούν απ' τον υπολογιστή.@Μονήρης Εγώ κοιτάω να φτιάξω κάτι αυτοματοποιημένο για μέτρημα σκαγιών από φωτογραφίες, υπολογισμό συγκεντρώσεων σε κύκλο Χ mm, πιθανότητα καταβολής θηράματος από επιφάνειά του λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό σκαγιών στην επιφάνεια που καλύπτει το θήραμα.
Σιγά σιγά θα τα κάνουμε όλα ...
Λες να 'χει φέρει τίποτα περίεργες πυρίτιδες ο Βασίλης από την Κίνα για τα Tungsten;
Νίκο, αντιλαμβάνομαι τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σου, όμως, για την ώρα, δε με αφορά η πίεση στη θαλάμη αλλά η ταχύτητα της γόμωσης στο στόμιο.Καθε δεκατο του χιλιοστου +- = 10-15 bar φιλε.....Σας παρακολουθω....σας θαυμαζω....αλλα εχω χασει
αυγα και καλαθια φιλε!!!
Αναλογα το καψουλι θα παρεις απο 10 εως 80 bar παραπανω.....Εντάξει, αν είναι περιττή πληροφορία ας μην καιγόμαστε άδικα.
Απλά, επειδή έχουμε ούτως ή άλλως όλα τα δεδομένα της κίνησης, είπα μήπως είναι χρήσιμη σε έναν ιδιογωμοτή για έναν χονδρικό υπολογισμό των υλικών του.
Δεν είμαι και γνώστης, αλλά, μου φαίνεται (φυσιο-λογικά) πως, το καψούλι και η στατική πίεση, δεν είναι σε θέση να αλλάξουν την "ποσότητα" της αποδιδόμενης ενέργειας αλλά μόνο τον τρόπο της απόδοσής της και ίσως να μην χρειάζονται στη συνάρτηση. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Τώρα νομίζω πως το έθεσες πολύ σωστά.Για το κλησημο και την στατηκη πιεση ......ναι αλαζουν τα δεδομενα της ενεργειας αλλα μονο ως προς τον χρονο παραγωγης της
Ελα τωρα εσυ εμδε θελω παραπονα αχαχαχαχαχαχαχαΝα ειχαμε και χηνες να ριξουμε τα φυσιγγια που λετε και γραφετε,καλα θα ηταν...
Εμ...αφου τα πρασινα τα ντουφεκανε απο πανω απο της φιντες πως να μη τους φαινετε η ντουφεκια στα 45 μετρα πολλη μακρινη....Εγώ θυμάμαι κάτι τουφεκιές σε κάτι κορμούς ελιάς, με κάτι στρώματα με μαύρη καλλονή και εξωτικά υλικα που όλα αυτά μαζί έδιναν κάτι 500αρες αρχικές. Που πήγαν αυτές η τουφεκιές, ποιες ήταν η μενουσες, και ποιες η παραμενουσες σε αυτά τα σετ απ. Ποια η χρήση τους στο πρακτικό κυνήγι, και τελικά ποιο είναι το όριο στης παραμενουσες για μια ακαριαία καταβολή. Και τελικά η φίλοι μας οι αμερικανοί τι ενώνουν όταν λένε ότι μια Τουφεκιά στα 35 μέτρα είναι μια μακρινή Τουφεκιά; Μια Τουφεκιά στα 40 μέτρα είναι μια πολύ μακρινή Τουφεκιά, και μια τουφέκια στα 45 μέτρα είναι μια Τουφεκιά που δεν έπρεπε να επιχειρηθεί. Φαντάζομε ότι όλο αυτό εχει να κάνει με τα ποσοστά επαναλαμβανόμενης καταβολής ώστε να μειώνεται το ποσοστό επαναλαμβανόμενων τραυματισμών με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και γι αυτο ειναι και οι μονοι που δε καταλαβαν οτι δε σκωτωνουν οι μπενελλι αχαχαχαχαχαχαχαχΕμ...αφου τα πρασινα τα ντουφεκανε απο πανω απο της φιντες πως να μη τους φαινετε η ντουφεκια στα 45 μετρα πολλη μακρινη....
Ψάχνω και τα καψούλια από προχθές. Μείνε συντονισμένος.Το μονο που δεν εχω ψαξει ειναι πως μεταβαλετε η υσχη του καψουλιου συναρτηση της θερμοκρασιας....
Για αλλη μια φορα εχεις δικιο Billy...