Είμαι ο πρώτος που δεν αλλάζει φυσίγγι που δουλεύει.
Δεν θα μαλώσουμε για το αν οι αριθμοί λένε την αλήθεια, όποιος θέλει τους πιστεύει ή όχι.
Από την άλλη κάποιος κάνει μια δουλειά, μετράει σκάγια, καίγεται και ξεροψήνεται στον ήλιο ή στο κρύο και παρουσιάζει κάτι.
Όταν λοιπόν ο οποιοσδήποτε η πρώτη κουβέντα που λέει είναι ότι οι αριθμοί δεν λένε τίποτα ή ένα χάλια φυσίγγι στον πίνακα μπορεί να δουλεύει
υποτιμά την δουλειά που έχει κάνει ο άλλος.
Φυσικά και ένα μάπα φυσίγγι σε αποτύπωση μπορεί να δουλεύει καλύτερα από ένα άλλο στους μείον 20 ή στους συν 30 διότι
1. Η επιτυχίες είναι συνάρτηση του ανοίγματος της κατανομής και της σκοπευτικής ικανότητας
2. Και τα λίγα σκάγια στον κύκλο σκοτώνουν σε κάποιες περιπτώσεις το ίδιο καλά με τα πολλά.
Μερικές φορές ακόμα καλύτερα !!!!
Και αυτό το έχουμε αποδείξει !!!!
Πολλές φορές έχω γράψει ότι κανένας (εκτός τον Μάριο, γιατί ξέρω πως δουλεύει) δεν κάνει ολοκληρωμένες δοκιμές και πραγματικά οι μισές δοκιμές (μια αποτύπωση δηλαδή και άντε και μια διάτρηση στους +30 βαθμούς) ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Κάτι όμως λένε περισσότερο από το τίποτα.
Είναι σαν να λέει κάποιος μια συνταγή για τσίχλες με κρύο και να πετάγομαι και να λέω, ναι ξέρεις δεν λέει τίποτα η συνταγή αυτή γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει σε όλα τα όπλα.
Ο Νίκος έχει γαμηθεί να μετράει σκάγια, δηλαδή του λέμε ότι κακώς το κάνει και δεν έχει καμιά χρησιμότητα η δουλειά του ;
Να κλείσουμε τελείως τις βλητικές δοκιμές τότε και να προτείνουμε συνταγές και φυσίγγια ο ένας στον άλλο.
Το ξέρουμε ότι οι μισές δοκιμές δεν λένε όλη την αλήθεια, πόσο μάλλον μια ξερή αποτύπωση, αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα
Ξέρουμε να κάνουμε και ολοκληρωμένες αλλά δεν έχουμε χρόνο, ούτε καιρικές συνθήκες κατάλληλες όποτε το ζητήσουμε ...
Είναι τυχαίο ότι όλοι οι ιδιογομωτές έχουν ρίξει χιλιάδες φυσίγγια στον πίνακα ;
Σεβασμός στην δουλειά του άλλου, για εμένα είναι τόσο απλό το θέμα.