gvp9000
Banned
Όποτε πιάνουμε αυτή την συζήτηση πάντα θυμάμαι ότι ο Δημήτρης Benelli είχε επισκεφτεί ένα οπλοπωλείο που πούλαγε το ίδιο ακριβώς φυσίγγι σε διαφορετικού χρώματος κάλυκες και μόνο το κόκκινο σκότωνε, το πράσινο όχι
Ένας ερασιτέχνης, με ερασιτεχνικά εργαλεία μπορεί να βγάλει σχετικά ασφαλές συμπέρασμα για το πως συμπεριφέρεται το φυσίγγι με την κάνη και το τσοκ μετρώντας πάντα διάτρηση και δοκιμάζοντας σε ατμοσφαιρικές συνθήκες ίδιες με αυτές που θα χρησιμοποιηθεί το φυσίγγι και σε διάφορες αποστάσεις !!!
Στο κυνήγι όμως μπαίνει στο παιχνίδι άλλη μια πολύ σημαντική παράμετρος.
Πόσο στραβοτουφεκάμε !!!
Φυσικά και μπορείς (και πρέπει) να βγάλεις συμπέρασμα για το φυσίγγι με πραγματικές τουφεκιές.
Νομίζετε ότι μπορούν να το κάνουν όλοι ;;;;;;
Μόνο οι έμπειροι και όχι σε όλες τις τουφεκιές.
Παλιότερα είχα γράψει ότι με 5-10 καλές τουφεκιές μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.
Ισχύει το δικό μου συμπέρασμα για όλους ;;;
Όχι, ... ισχύει μόνο για εμένα (με την έμφυτη κουλαμάρα μου), για την κάνη μου, για το τσοκ μου, για την συγκεκριμένη παρτίδα φυσιγγίων και για τις ατμοσφαιρικές συνθήκες δοκιμής.
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Ένας ερασιτέχνης, με ερασιτεχνικά εργαλεία μπορεί να βγάλει σχετικά ασφαλές συμπέρασμα για το πως συμπεριφέρεται το φυσίγγι με την κάνη και το τσοκ μετρώντας πάντα διάτρηση και δοκιμάζοντας σε ατμοσφαιρικές συνθήκες ίδιες με αυτές που θα χρησιμοποιηθεί το φυσίγγι και σε διάφορες αποστάσεις !!!
Στο κυνήγι όμως μπαίνει στο παιχνίδι άλλη μια πολύ σημαντική παράμετρος.
Πόσο στραβοτουφεκάμε !!!
Φυσικά και μπορείς (και πρέπει) να βγάλεις συμπέρασμα για το φυσίγγι με πραγματικές τουφεκιές.
Νομίζετε ότι μπορούν να το κάνουν όλοι ;;;;;;
Μόνο οι έμπειροι και όχι σε όλες τις τουφεκιές.
Παλιότερα είχα γράψει ότι με 5-10 καλές τουφεκιές μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.
Ισχύει το δικό μου συμπέρασμα για όλους ;;;
Όχι, ... ισχύει μόνο για εμένα (με την έμφυτη κουλαμάρα μου), για την κάνη μου, για το τσοκ μου, για την συγκεκριμένη παρτίδα φυσιγγίων και για τις ατμοσφαιρικές συνθήκες δοκιμής.
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.