Αυτο το σεταπ θελει λιγο χοντρουτσικα σκαγια για σεξ-ιδικευμενες ντουφεκιες....Δεν τα μαρτυράει τα καλα ο άτιμος ο Μιχάλης!!
Αυτο το σεταπ θελει λιγο χοντρουτσικα σκαγια για σεξ-ιδικευμενες ντουφεκιες....Δεν τα μαρτυράει τα καλα ο άτιμος ο Μιχάλης!!
Μετρημένο κοντάκι ...κιξ...κ από n.2 έως bb....εκεί το κόβω το ερώτημα....Καλημέρα σας κύριοι μπορείται να μου πείτε τι φυσίγγια μαρκες κτλ. τους κάνουν(κόβουν) στο όπλο winchester sx3???
Τα νιτρο οτι καλυτερο πανε και αυτα όμως, Θωμά μια παράκληση γράφε με μικρά γράμματα είναι κανόνας του φόρουμ είναι και ποιο ευανάγνωστα.ΤΗΣ ΡΕΜΙΝΓΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ 35 ΚΑΙ 42 ΝΊΤΡΟ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ
Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμη Θωμά, απλα έτσι γράφουμε όλοι ευχαριστώ να σαι καλάΣΥΓΓΝΏΜΗ ΦΊΛΕ ΈΓΡΑΨΑ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΑΠΛΆ ΈΧΩ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΏΣΩ
Θωμά για γνώμες όσο αφορά το XLR μπες στο κατάλληλο τόπικ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/fabarm-team.276/
Προσεχε με εκοιναΒγάζει ο sigma 3 international κάτι χηνησια!!!!!
Έχει ρίξει κανείς???
Έχω ρίξει και εγώ και ο μπαμπάς μου και συγγενείς και φίλοι παρά πολλά magnum AT 6+1 κτλπ άσε βαρελοτα χαχαχα αλλά τα ατιμα όπου χτυπήσουν πέφτει να ξέρεις.....για χήνες πάντως βγάζει 45γρ ΑΤ νούμερα δεν αναφέρειΠροσεχε με εκοινα
ρωτά κανέναν αλεξπόλη να σου πει αν θες εγώ 10 χρόνια εκεί δεν τα ακουμπίσα μου ζητούσαν τότε οι φίλοι κι γνωστοί και δεν τους εφερα ποτε ε ρε κάτι Beretta να δεις να κλαινεεΈχω ρίξει και εγώ και ο μπαμπάς μου και συγγενείς και φίλοι παρά πολλά magnum AT 6+1 κτλπ άσε βαρελοτα χαχαχα αλλά τα ατιμα όπου χτυπήσουν πέφτει να ξέρεις.....για χήνες πάντως βγάζει 45γρ ΑΤ νούμερα δεν αναφέρει
Τόλη όλοι λένε για κάννες ανοιγμένες και σπασμένα κλείστρα ........απο τόσες γουρούνοπαρέες που ξέρω να τα χρησιμοποιούν όλοι τα καλύτερα λένε χωρίς κανένα ατύχημα και πίστεψε με μερικοί από εδώ μαζί και ο πατέρας μου και ο θείος μου ριχναν και τα 6+1 τα χακί που ήταν από τα πρώτα και εκείνα ήταν πραγματικά πολύ δυνατά σου έφευγε το όπλο από ότι μου λένε και πάλι όμως κανένα πρόβλημα!!!!ρωτά κανέναν αλεξπόλη να σου πει αν θες εγώ 10 χρόνια εκεί δεν τα ακουμπίσα μου ζητούσαν τότε οι φίλοι κι γνωστοί και δεν τους εφερα ποτε ε ρε κάτι Beretta να δεις να κλαινεε