Και εγώ σου λέω μην ακούς πολλά γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να ευθύνεται πραγματικά σε αυτές τις περιπτώσειςΕγώ αρκουμε σε προειδοποιησεις για θέματα ασφαλείας
Και εγώ σου λέω μην ακούς πολλά γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να ευθύνεται πραγματικά σε αυτές τις περιπτώσειςΕγώ αρκουμε σε προειδοποιησεις για θέματα ασφαλείας
Απαπαπαπα ευχαριστώ δε θα παρωΝα σε στείλω καμία δεκάδα να έχεις...;
View attachment 3474
Ξέρεις αν έβγαλε τα ΑΤ τα 6 βολα σε magnum??Να σε στείλω καμία δεκάδα να έχεις...;
View attachment 3474
Μπραβο ρε θηριο!!!Πάντως εμείς εδώ επειδή της τουφεκαμε σε χωράφια και η αποστάσεις είναι μακρινές βάζουμε βόλια αναγκαστικά περισυ πήρα δύο με δύο 12 βολα semi magnum golden με την Remington 1100 απόσταση γύρω στα 100 μέτρα!!
View attachment 3475
Προσοχή φίλος με τα δράμια.... συνεχίζουν και μετά.....Πάντως εμείς εδώ επειδή της τουφεκαμε σε χωράφια και η αποστάσεις είναι μακρινές βάζουμε βόλια αναγκαστικά περισυ πήρα δύο με δύο 12 βολα semi magnum golden με την Remington 1100 απόσταση γύρω στα 100 μέτρα!!
View attachment 3475
Το γνωρίζω φίλε μου αλλά έτσι όπως έριξα μόνο η δεύτερη συνέχισε αλλά και αυτή την είδα που τερμάτισε στο περίπου σε ένα κανάλι αρδευτικό πιο πίσω....Προσοχή φίλος με τα δράμια.... συνεχίζουν και μετά.....
Σε ευχαριστώ Άλεξ η Ρεμί για τέτοια κυνήγια είναι κορυφή!!!!Μπραβο ρε θηριο!!!
Για πες να μάθουμε κι εμείς ....Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά η χήνα πλησιάζετε με ένα τρόπο πολύ εύκολα την φτάνεις στα 25 μέτρα η και 20 και μαζεύονται και μπουγιο σαν μπάλα
Δεν ξέρω φίλε μου να σου πω για 6βολα. 2βολα, 4βολα, 8βολα, 9βολα έχει. Σε μάγκνουμ. Για σκέτο 6βολο δεν ξέρω...Ξέρεις αν έβγαλε τα ΑΤ τα 6 βολα σε magnum??
Αυτα τα μυστικά κραταταΔεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά η χήνα πλησιάζετε με ένα τρόπο πολύ εύκολα την φτάνεις στα 25 μέτρα η και 20 και μαζεύονται και μπουγιο σαν μπάλα
Κάπου το πήρε το μάτι μου για αυτό σε ρωτάω!!!Δεν ξέρω φίλε μου να σου πω για 6βολα. 2βολα, 4βολα, 8βολα, 9βολα έχει. Σε μάγκνουμ. Για σκέτο 6βολο δεν ξέρω...
Στο έχω πει δεν θυμάμαι???Αυτα τα μυστικά κρατατα
Οι λεμοι τι παθανε ρε απ το κουβαλημα είναι η τις εσφαξες επήδη η μπενελλι δε σκοτώνει?Πάντως εμείς εδώ επειδή της τουφεκαμε σε χωράφια και η αποστάσεις είναι μακρινές βάζουμε βόλια αναγκαστικά περισυ πήρα δύο με δύο 12 βολα semi magnum golden με την Remington 1100 απόσταση γύρω στα 100 μέτρα!!
View attachment 3475
Για πες , για πες....Αυτα τα μυστικά κρατατα
Χαχαχα τα δράμια καρφώθηκαν εκεί και επειδή ήταν μισό ζωντανές της στριφογιρισα κ έγιναν ετσιΟι λεμοι τι παθανε ρε απ το κουβαλημα είναι η τις εσφαξες επήδη η μπενελλι δε σκοτώνει?
Αυτές Τέλη νανόχηνες είναι...;;Πάντως εμείς εδώ επειδή της τουφεκαμε σε χωράφια και η αποστάσεις είναι μακρινές βάζουμε βόλια αναγκαστικά περισυ πήρα δύο με δύο 12 βολα semi magnum golden με την Remington 1100 απόσταση γύρω στα 100 μέτρα!!
View attachment 3475
Να σου πειΓια πες , για πες....
Στην Ξάνθη πέφτουν χήνες δίπλα στο Νέστο και δεν μπορώ να τις πλησιάσω με τίποτα.
Ασπρομετοπες φετιναρια είναιΑυτές Τέλη νανόχηνες είναι...;;
Γιατί δν τις γνωρίζω.
Όπως είπε ο Τόλης φετιναρια ασπρομετωπεςΑυτές Τέλη νανόχηνες είναι...;;
Γιατί δν τις γνωρίζω.