δουλευει ναι ,αλλα αυτος ο διασπορεας δεν ανοιγει απο πολυ κοντα.Έχει δοκιμάσει κανείς το Λάμπρο κίτρινο με κύλινδρο για πρώτη τουφεκια? Δουλεύει αυτός ο τύπος διασπορεα με κύλινδρο?
δουλευει ναι ,αλλα αυτος ο διασπορεας δεν ανοιγει απο πολυ κοντα.Έχει δοκιμάσει κανείς το Λάμπρο κίτρινο με κύλινδρο για πρώτη τουφεκια? Δουλεύει αυτός ο τύπος διασπορεα με κύλινδρο?
ετσι ειναι αυτος ο διασπορεας ,εγω αναλογα τον τοπο το βαζω δευτερο ,οχι πρωτη τουφεκια,στα μπασιματα στο ελατο κανεις δουλεια και σαν πρωτη τουφεκια.την παει σαν μαλλινη τάπα...
Οσκαρ 33γρ ν8 έλικας με 4-5* σκούπα. Στο καθάρισμα είναι λίγο μανίκι βέβαια.ετσι ειναι αυτος ο διασπορεας ,εγω αναλογα τον τοπο το βαζω δευτερο ,οχι πρωτη τουφεκια,στα μπασιματα στο ελατο κανεις δουλεια και σαν πρωτη τουφεκια.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοια βρωμιά σε τουφεκια. Από αυτό και μόνο δεν το ξανά βαζωΟσκαρ 33γρ ν8 έλικας με 4-5* σκούπα. Στο καθάρισμα είναι λίγο μανίκι βέβαια.
Πολύ καλόView attachment 63585γνωμες για αυτό το φυσίγγι?
Το δουλεύει φανατικά φίλος που κυνηγάμε από παιδιά μαζί! Το γουστάρει πολύ γιατί έχει κ μέτρα!View attachment 63585γνωμες για αυτό το φυσίγγι?
Ελικοειδή διασπορέα έχουν φίλε μου. Τα σκάγια έχουν άμεση επαφή με την κάννη. Λογικό είναι να αφήνει μαυρίλα. Που να δεις κάτι φυσίγγια με συγκεντρωτήρα τι αφήνουν και τα πουλιά να σε χαιρετάνε. Τα Oscar είναι τουφεκιά και πουλί πάντως.Δεν έχω ξαναδεί τέτοια βρωμιά σε τουφεκια. Από αυτό και μόνο δεν το ξανά βαζω
Τα ριχνει φανατικα φίλος μπεκατσας, μην τα πάρεις σε ψιλό νο σκαγιωνView attachment 63585γνωμες για αυτό το φυσίγγι?
Έχετε και μπεκάτσες στις Μπαχάμες?Τα ριχνει φανατικα φίλος μπεκατσας, μην τα πάρεις σε ψιλό νο σκαγιων
Στη Βιλαριμπα τις νορμάλ χρονιές έχουμε κ τώρα κάτι παίζει...Έχετε και μπεκάτσες στις Μπαχάμες?
Τι βύσμα έχουν?View attachment 63585γνωμες για αυτό το φυσίγγι?
το καλο ειναι οτι ειναι πολυ καλης ποιοτητας συγκεντρωτηρας και σπαει αμεσως τα πτερυγια για να δουλεψει ομοιομορφα.
Σκέτος σταυρός έγινε δηλ. Πολύ καλό.Αν και δε το συνηθίζω...δοκίμασα απευθείας στο κυνήγι ένα φυσίγγι με mb36 στο 1,90*36 με sg διασποράς χωρίς πέταλα,16 γραμμάρια ν7 και 20 γραμμάρια ν9 από πάνω.
Η τουφεκιά ήταν στα 8 - 10 μέτρα με 3* τσοκ και 4 βαθμούς θερμοκρασία.
View attachment 66630
View attachment 66631
View attachment 66632
Το σκάγι που φαίνεται μπήκε από κάτω και σταμάτησε εκεί....
Ναι μόνο ο σταυρός έμεινε. Θα κάνω και καμια δοκιμή στο χαρτί να δω αποτύπωση. Αν και δεν είναι πατημένο πιστεύω ότι τα έχει τα 410 μέτρα. Κατάλοιπα δεν είδα στην κάνη οπότε το 688 με τον sg πιστεύω ότι έκαναν δουλειά.Σκέτος σταυρός έγινε δηλ. Πολύ καλό.
Ακριβως...σωστη εμφραξη κ γκαζια με το 688Ναι μόνο ο σταυρός έμεινε. Θα κάνω και καμια δοκιμή στο χαρτί να δω αποτύπωση. Αν και δεν είναι πατημένο πιστεύω ότι τα έχει τα 410 μέτρα. Κατάλοιπα δεν είδα στην κάνη οπότε το 688 με τον sg πιστεύω ότι έκαναν δουλειά.
Ευχαριστούμε Λάζο, δεν θα πάρουμεΣτο καθάρισμα είναι λίγο μανίκι βέβαια.
Κόψε 380 μέτραπιστεύω ότι τα έχει τα 410 μέτρα.