Ανάλογα τον τόπο και τις αποστάσεις που τουφεκας.....τα τσοκ είναι σταθερά skeet;Σε 682 Gold E Skeet τι θα βάζατε,μάλλινη,μεσόταπα πλαστική ή διασποράς για τη μπεκάτσα;
Ανάλογα τον τόπο και τις αποστάσεις που τουφεκας.....τα τσοκ είναι σταθερά skeet;Σε 682 Gold E Skeet τι θα βάζατε,μάλλινη,μεσόταπα πλαστική ή διασποράς για τη μπεκάτσα;
Σταθερά Skeet και οι δύο.Ανάλογα τον τόπο και τις αποστάσεις που τουφεκας.....τα τσοκ είναι σταθερά skeet;
Εγώ αυτό έχω.Να σκάσω επιπλέον χρήματα δηλαδή;Η πραγματική ερώτηση είναι τι κάνει το 3.5 κιλά όπλο στην μπεκάτσα
Ένα διασπορας ν8 και ένα με συγκεντρωτηρα 34γρ ν9Σταθερά Skeet και οι δύο.
Πρωτα θα σκεφτεις το τερεν που κυνηγας...Σταθερά Skeet και οι δύο.
Πλάκα κάνουμε και εγώ για χρόνια με 3.7 κιλά όπλο πήγαινα και ήμουν 65 κιλά παιδάκιΕγώ αυτό έχω.Να σκάσω επιπλέον χρήματα δηλαδή;
Ένα διασποράς και ένα μεσοταπο εαν ντουφεκας σε πολύ σφιχτά ή δύο μεσοταπα εάν ντουφεκας σε λίγο ανοιχτό μέρος..Σε 682 Gold E Skeet τι θα βάζατε,μάλλινη,μεσόταπα πλαστική ή διασποράς για τη μπεκάτσα;
Συμφωνώ απόλυτα.....γι αυτό το δίκανο είναι το ιδανικό όπλο για μπεκατσα..... και όσο αφορά τα τσοκ δεν χρειάζεται πιο κλειστό από 3 άστρα.....η φάσσα αν δεν είσαι σε πυκνό θα σε δει σίγουρα πριν την δεις εσύ....σε αποστάσεις μέχρι τα 20 μέτρα πέφτει και με 10-9-8 νούμερο σκάγια..... προσωπικά έχω πάρει, λαγό, φάσσα, παπί (κιρκιρι) με 30 γραμμαρια νούμερο 10..... αλλά θα επαναλάβω..... ανάλογα τον τόπο τις αποστάσεις που τουφεκαει ο καθένας και το ποσό αυτοπεποίθηση αισθάνεται στην τουφεκιά του...... άλλωστε να θυμόμαστε ότι όλα παίρνονται και όλα χάνονται.......Με τα δικανα παίζεις αλλιώς γιατί δύο διαφορετικές κάνες.
Με gualandi πρέπει να είναι με ισπανικη μπαρούτι.Για πείτε ρε παίδες καμιά γνώμη για τα συγκεκριμένα. Σήμερα τα πήρα και θα δοκιμαστούν τις επόμενες μέρες.
View attachment 84071
ειναι σε αρνητικη συσφηξη η σε κανονικο σκεετ ?Σταθερά Skeet και οι δύο.
Η Beretta στο 682 Skeet έχει χρησιμοποίησει δύο διαφορετικούς τύπους σε διαμόρφωση.Δεν ξέρω πόσο διαφέρουν τεχνικά αλλά εμένα είναι καθαρά αρνητικό.ειναι σε αρνητικη συσφηξη η σε κανονικο σκεετ ?
Το γνωριζω γι αυτο ρωτησα ,με αρνιτικο δοκιμασε φυσιγγια με μεσοτατα(αν βρεις φυσιγγια με ταπες freeshot η καποιες που δεν εχουν πολυ ποτηρακι ακομη καλητερα )φυσιγγια με μαλλινη, μετα και διασπορας με ελικοειδη διασπορεα, παρε αυτα που θα βρεις κ ριξε σε χαρτονια σε αποστασεις απο 7-8μετρα ως 20 να εχεις μια εικοναΗ Beretta στο 682 Skeet έχει χρησιμοποίησει δύο διαφορετικούς τύπους σε διαμόρφωση.Δεν ξέρω πόσο διαφέρουν τεχνικά αλλά εμένα είναι καθαρά αρνητικό.
B&p giganteΚαλημέρα!
Μιας και το έφερε η κουβέντα πείτε κανα σκορποσκαγιαρικο μαλλινοταπο για μπεκατσα....
Το 32αρι; ρελιαστο δεν είναι αυτό; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέB&p gigante