Ναι αυτό.Το 32αρι; ρελιαστο δεν είναι αυτό; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ
Ναι αυτό.Το 32αρι; ρελιαστο δεν είναι αυτό; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ
Καλημέρα! Nobel sport super felt και special game και τα δύο εξαιρετικά.Καλημέρα!
Μιας και το έφερε η κουβέντα πείτε κανα σκορποσκαγιαρικο μαλλινοταπο για μπεκατσα....
Καλό και τα 2 Αλλά το super felt καλύτερα για πέρδικα γιατί είναι λίγο σφικτό.Καλημέρα! Nobel sport super felt και special game και τα δύο εξαιρετικά.
Πές μου και πώς αν ρωτήσουν για όπλο θα προτείνεις benelli αντί για beretta να ανέβω από τώρα στην καμινάδα να κάνω το κοκοράκιB&p gigante
Κοίτα τι ρώτησε το παιδί? Και εγώ πρότεινα!σκορποσκαγιαρικο μαλλινοταπο για μπεκατσα....
Ώστε έτσι Ε;Καλό και τα 2 Αλλά το super felt καλύτερα για πέρδικα γιατί είναι λίγο σφικτό.
Εσύ θες είπαμε τέρμα γκάζια.Ώστε έτσι Ε;
Σκεφτόμουν για τη πρώτη μέρα...Εσύ θες είπαμε τέρμα γκάζια.
Εκεί είσαι στον σωστό τον δρόμο.Σκεφτόμουν για τη πρώτη μέρα...
Μόνο,μην είναι σα εκείνα τα αντίστοιχα της ακατανομαστης.. σκάσιμο στο αέρα σαν ορτύκι και δώστου ποδάρι..Εκεί είσαι στον σωστό τον δρόμο
Τα είχα ρίξει πολύ παλιά, τα έφερνε ο Σωτηρόπουλος (balistic) καλά ήταν.
Πολύ καλό φαίνεται.Τα είχα ρίξει πολύ παλιά, τα έφερνε ο Σωτηρόπουλος (balistic) καλά ήταν.
για τα φυσιγκια δεν ξερω,,αλα για της καλτσες ειναι φωβαιρεςςςςς εχω 4 5 ζευγαρια
Κάλτσα διασποράς!για τα φυσιγκια δεν ξερω,,αλα για της καλτσες ειναι φωβαιρεςςςςς εχω 4 5 ζευγαρια
ξερεις μπαρουτι στα jordan & elix??Εγώ όχι φίλε μου. Μόνο jordan gorilla και gevelot από ελικες. Όλα τους αστερια. Θα ξεχώριζα του gorilla 34 se no10 για λίγο
Γιαννη το ρίχνεις χρόνια?και gevelot από ελικες.