σιγουρα ειναι με ελικοειδη?Καλημερα κι απο μενα στην παρεα.Τσιμπησα τις προαλλες ενα κουτακι J&B Διασπορας +Plus,στα 33 γρ.Μου ειπαν οτι ειναι με ελικοειδη διασπορεα.Γνωριζει καποιος συναδελφος με ποια πυριτιδα ειναι γεμισμενα?Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Καλά σου είπαν με ελικοειδη θωδη είναι..Καλημερα κι απο μενα στην παρεα.Τσιμπησα τις προαλλες ενα κουτακι J&B Διασπορας +Plus,στα 33 γρ.Μου ειπαν οτι ειναι με ελικοειδη διασπορεα.Γνωριζει καποιος συναδελφος με ποια πυριτιδα ειναι γεμισμενα?Ευχαριστω εκ των προτερων!!
τασο τα ειχε συνεχεια με ελικοειδη?Καλά σου είπαν με ελικοειδη θωδη είναι..
Παλαιότερα το γέμιζε με G3000 τωρα δεν ξέρω..
Καλό αλλά πολυυ δυνατό για τα γραμμάρια του...
Ελπίζω να το έχει μαλακώσει γιατί το θεωρώ απαράδεκτο...
Θα σας ανοίξω πήρα και ζυγαριάΆνοιξες κανένα ΔΥ?
Τα διασποράς του ο συγχωρεμένος τα γέμιζε με ελικοειδη..
Ο κατανομέας έχω την εντύπωση πως είναι ο γνωστός gualandi με τον σταυρό κ τα προστατευτικά πτερύγια..
Δεν λίγοι όσοι λένε έτσι αυτό το βυσμα(όπως κ στην περιγραφή σε καποια φυσίγγια wolf) ..
Βέβαια δεν υπάρχει τέτοια ορολογία αλλά μάλλον του ταιριάζει......
Καλά σου είπαν με ελικοειδη θωδη είναι..
Παλαιότερα το γέμιζε με G3000 τωρα δεν ξέρω..
Καλό αλλά πολυυ δυνατό για τα γραμμάρια του...
Ελπίζω να το έχει μαλακώσει γιατί το θεωρώ απαράδεκτο...
Ναι, τουλάχιστον όσα εχω ανοίξει...τασο τα ειχε συνεχεια με ελικοειδη?
Το 33αρι ειναι ναισιγουρα ειναι με ελικοειδη?
arx .............................
Ιδια;;;; ξέρουμε πυρίτιδα;arx .............................
Μια που περνει η MARY η κορη του ARMsΙδια;;;; ξέρουμε πυρίτιδα;
Τοσο σαβούρα φυσίγγια είναι;Μια που περνει η MARY η κορη του ARMs
ΤηςFOB εχω ριξει το αντιστοιχο ειναι πολυ καλο σε νουμερο 7Τοσο σαβούρα φυσίγγια είναι;
Ίδιο με το φομπ διασπορεα εχει;ΤηςFOB εχω ριξει το αντιστοιχο ειναι πολυ καλο σε νουμερο 7
Μπικτες κοντινες βολες ακαριαια
Αυτο δεν το χω δοκιμασει
ΝαιΊδιο με το φομπ διασπορεα εχει;
Το κατάστημα που τα έβγαζε έχει κλείσει λόγω συνταξιοδότησης εδώ και 2 χρόνια. Αν βρεις κάτι θα είναι από παλιό στοκ. Βρισκόταν στον Πειραιά. Τα φυσίγγια του τα τελευταία χρόνια τα γέμιζε στον Μαυρούλη.Γεια σε όλους ξέρετε ποια είναι τα αλέκτωρ 32 γρ διασποράς έχει κα εις εικόνα να ανεβάσει έψαξα στο ίντερνετ και δεν τα βρίσκω.Μου είπαν ότι είναι πολύ καλά.....Τη γνώμη έχετε για την μπεκατσα;
Ευχαριστώ πολύ.Το κατάστημα που τα έβγαζε έχει κλείσει λόγω συνταξιοδότησης εδώ και 2 χρόνια. Αν βρεις κάτι θα είναι από παλιό στοκ. Βρισκόταν στον Πειραιά. Τα φυσίγγια του τα τελευταία χρόνια τα γέμιζε στον Μαυρούλη.