Η μάλλινη τάπα που έχει τι κάνει;
Κυνηγάτο με ανηκτα τσοκ 5 η 4 για κοντά...είναι εξερετικο φυσηγγι το έριξα μια φωρα σε προινο σε παπιά με φουλ υγρασιες θάνατος...η μαλυνη υποτίθεται δίνει μεγαλύτερη διασπορά ??!Η μάλλινη τάπα που έχει τι κάνει;
Απλώς ακούει ακριβώς το τσοκ και έχεις με γρήγορο άνοιγμα σε περιφέρεια.Η μάλλινη τάπα που έχει τι κάνει;
Δεν έχει μάλλινη, τάπα χαρτοπολτού,diana έχει! Ένα πολύ καλό φυσίγγι με συμπεριφορά όπως το λεει ο @outlander.Η μάλλινη τάπα που έχει τι κάνει;
.Ρε μάγκες αυτό εδώ το έχει ρίξει κανείς;View attachment 88920
36γρ νο8, super diaspora λέει...
Ευχαριστώτο alpha game elite n7 εγγυηση.
Ναι στο πουρναρι δυστυχώς στο έλατο και δέντρο δεν έχω θέμα...Στα 7-8 μέτρα σου έφευγαν πουλιά από τα direct?
Τα χρησιμοποιώ από τότε που βγήκαν, 32 #9 και 34 #7 1/2, συνήθως με κύλινδρο.
Τα πρώτα μέχρι τα ~ 25 μέτρα θερίζουν,χωρίς να έχουν ανοίξει (ακόμα...) στο κέντρο.
Τα 7 1/2 που είναι λιγότερα τα σκάγια ανοίγουν νωρίτερα σίγουρα, τα βάζω πρώτα για πέρδικα συνήθως όμως οπότε 4τσοκ και υψόμετρο βαστάει τη διασπορά.
Χρίστο δε τα ξέρω...Ρε μάγκες αυτό εδώ το έχει ρίξει κανείς;View attachment 88920
Δεν τα αφήνεις στην άκρη καλύτερα να το χεις σαν κάτι διακοσμητικο ;Ρε μάγκες αυτό εδώ το έχει ρίξει κανείς;View attachment 88920
αυτο λεω και εγω.Για τα δραμια-μονοβολα δεν ακουγα και τα καλυτερα.Ασε να μην εκραγω νεο παιδι...Δεν τα αφήνεις στην άκρη καλύτερα να το χεις σαν κάτι διακοσμητικο ;
Παλιότερα ειχαν γραφτεί διάφορα για τα φυσίγγια του.
Τον είχα γνωρίσει αυτόν παλιότερα ,είναι από την Αλεξανδρούπολη.
Αφήστε αυτά τα φυσίγγια στην άκρη πρώτοι τα έβγαλαν Ιταλοί είχα πριν πολλά χρόνια από Ιταλία μου είχαν δώσει απρόβλεπτες διασπορές επικίνδυνα φυσίγγια.Χρίστο δε τα ξέρω...
Αλλά σε ψάξιμο περιγραφής τα λέει με πλακέ σκάγια (φακές)!
Πάρα ταύτα,άμα μπορείς σφάξε ένα....αυτο λεω και εγω.Για τα δραμια-μονοβολα δεν ακουγα και τα καλυτερα.Ασε να μην εκραγω νεο παιδι...
Ανάλογα τον τόπο που την κυνηγάς..... πόσο κοντά στη φερμα του σκύλου μπορείς να φτάσεις......αν κυνηγάς μόνος ή με συγκυνηγο.....και πολλά άλλαΜόνο εγώ κυνηγάω τη μπεκάτσα,με φυσίγγια, μη διασποράς;
Υπ'όψιν,δεν κατηγορώ όσους τα χρησιμοποιούν.
Φυσικά, αρκεί να μην είναι magnum.Καλησπέρα στην ομάδα , μπορώ να ρηξω με A302 δράμια και μονοβολα;
Δες το από ένα δέντρο και τράβα το σκοινίαυτο λεω και εγω.Για τα δραμια-μονοβολα δεν ακουγα και τα καλυτερα.Ασε να μην εκραγω νεο παιδι...