Έχει δοκιμασμένη συνταγή με επιτυχία και δεν την αλλάζει....1ο 9αρι, 2ο 7αρι......Διαφωνώ με το νούμερο...αλλά φυσιγγαρα
Έχει δοκιμασμένη συνταγή με επιτυχία και δεν την αλλάζει....1ο 9αρι, 2ο 7αρι......Διαφωνώ με το νούμερο...αλλά φυσιγγαρα
Εδώ δεν γίνεται να υπάρξει διαφωνία...Διαφωνώ με το νούμερο...
Φυσιγγαρος!!!Μ'εχει φάει ο κουμπάρος μου να του βρω Jordan διασποράς 7αρια....... τελικά βρήκα στη Κομοτηνή.....το αγαπημένο του διασποράς.....
Κ εγώ στο δίκανο αυτή τη διάταξη έχω.Έχει δοκιμασμένη συνταγή με επιτυχία και δεν την αλλάζει....1ο 9αρι, 2ο 7αρι......
Σαν το γκοριλα είναι πολύ καλό.Μ'εχει φάει ο κουμπάρος μου να του βρω Jordan διασποράς 7αρια....... τελικά βρήκα στη Κομοτηνή.....το αγαπημένο του διασποράς.....
Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι παράξενο η κατακριτέο,τα ίδια ισχυουν για κάθε θήραμα...Έχω δει τρομερές ακρότητες στο κυνήγι της μπεκάτσες άτομα να κυνηγάνε με κουτουμανος Ολύμπιους διασποράς 40γρ(38) ρελιαστο...9αρια σκάγια....αλλους να κυνηγάνε με οπλα76 πόντους φουλ τσοκ ...έχω φίλο που κυνηγάει με πλάγια μπαικαλ 3/1 σταθερο και φυσηγγια ότι ποιο φθηνό βρει. ιμπεριαλ 32 γρ(από πύργο μεριά)..σπάνια θα βάλει λαμπρό μαλινοταπο 32 γρ .και δεν χάνει μπεκάτσα...
Πάλι τα ίδια ρε τζορντανάκια επικηρυγμένε?Φυσιγγαρος!!!
Το φουλ τσοκ στην μπεκάτσα δεν είναι παράξενο;Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι παράξενο.
Για αυτά τα όπλα πρωτοεμφανίστηκαν τα φυσίγγια διασποράς.....Το φουλ τσοκ στην μπεκάτσα δεν είναι παράξενο;
Φιλε κυνηγαω με σταθερα 1-3 χωρις κανενα θεμα καθε θηραμα.Τιποτα δεν ειναι περιεργο με το 1* βαραω περπατητο τσιχλα πολυ καλα!Μιλάμε για αυτή την εποχή για όπλα με τσοκ. Το να καρφώσεις το φουλ για μπεκάτσα είναι περίεργο.
Εεε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διαθέτει όπλο με εναλλασσόμενα τσοκ κ να βιδωσει φουλ για να παει για μπεκάτσα.......Μιλάμε για αυτή την εποχή για όπλα με τσοκ. Το να καρφώσεις το φουλ για μπεκάτσα είναι περίεργο.
Πες τα Τασαρε, εισαι καθετος σε αυτα!Εεε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διαθέτει όπλο με εναλλασσόμενα τσοκ κ να βιδωσει φουλ για να παει για μπεκάτσα.......
Τι έπαθες μωρε νυχτιάτικα??Πες τα Τασαρε, εισαι καθετος σε αυτα!
Άσε μας μωρέ τώρα με την ακατανομαστη.. Στην μπεκάτσα,μόνο διασποράς Jordan.. τουφεκιά και φέρετρο!Πάλι τα ίδια ρε τζορντανάκια επικηρυγμένε?
Χάθηκαν τα διασποράς για τις ξυλοκοτες??
Βάλε ένα lambro dispersante να μην μείνει
ουτε πουρνάρι ακλάδευτο.....
Και alpha gameΆσε μας μωρέ τώρα με την ακατανομαστη.. Στην μπεκάτσα,μόνο διασποράς Jordan.. τουφεκιά και φέρετρο!
Θεος σχωρεστον τον Σπυρο, δεν ξερω τι θα γινει απο εδω και πέρα με τα φυσίγγια τουΚαι alpha game
Ά το δοκιμάσουμε κιευτο..Και alpha game
τα δουλεψα και εχω λιγα ακωμη ωραια φυσιγκακια ειναι αλα τσιμπανε λιγο στην τιμουλααα παρε ενα κουτακι και καντο μια δωκιμη δεν θα μπης απο μεσα με ενα κουτακι πρωτα δωκιμη σε χαρτονι να δωκιμασης με τι τσοκαρισμα τα ριχνη καλαΚαμία γνώμη για elix disp υπάρχει ως τώρα το bp dispresante έχει δώσει ρέστα αλλά ακούω και για τα γκοριλα καλά λόγια όποιος γνωρίζει ας δώσει κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο