Φυσίγγια για μπεκάτσα

Διαφωνώ με το νούμερο...
Εδώ δεν γίνεται να υπάρξει διαφωνία...
Το σωστό θα ήταν να λέγαμε "η δικη μου προτίμηση στο κυνήγι της μπεκατσας δεν είναι το νουμερο 7"..
Το ίδιο ισχυει για όλα τα θηράματα, δεν μιλάμε για ακρότητες......

Ο καθένας εχει τα επιχειρήματα του, κ αυτός που βάζει 7αρια κ αυτός που βάζει 10αρια...
Η ουσία είναι σε τι έχει εμπιστοσύνη ο καθένας κ με τι νιωθει σιγουριά κ βεβαίως τι βλέπει στο κυνήγι του κ αναλόγως του τοπου κ των συνθηκών...
Εχει γραψει κ ενα πολυ ωραίο άρθρο ο Γκαβάς στα Παραπολιτικα κυνήγι κ σκοποβολή τευχος 3 Μάρτης 2024...
"Το φυσιγγι της βασίλισσας στο κρυο"...

Last edited:
Έχω δει τρομερές ακρότητες στο κυνήγι της μπεκάτσες άτομα να κυνηγάνε με κουτουμανος Ολύμπιους διασποράς 40γρ(38) ρελιαστο...9αρια σκάγια....αλλους να κυνηγάνε με οπλα76 πόντους φουλ τσοκ ...έχω φίλο που κυνηγάει με πλάγια μπαικαλ 3/1 σταθερο και φυσηγγια ότι ποιο φθηνό βρει. ιμπεριαλ 32 γρ(από πύργο μεριά)..σπάνια θα βάλει λαμπρό μαλινοταπο 32 γρ .και δεν χάνει μπεκάτσα...

Έχω δει τρομερές ακρότητες στο κυνήγι της μπεκάτσες άτομα να κυνηγάνε με κουτουμανος Ολύμπιους διασποράς 40γρ(38) ρελιαστο...9αρια σκάγια....αλλους να κυνηγάνε με οπλα76 πόντους φουλ τσοκ ...έχω φίλο που κυνηγάει με πλάγια μπαικαλ 3/1 σταθερο και φυσηγγια ότι ποιο φθηνό βρει. ιμπεριαλ 32 γρ(από πύργο μεριά)..σπάνια θα βάλει λαμπρό μαλινοταπο 32 γρ .και δεν χάνει μπεκάτσα...
Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι παράξενο η κατακριτέο,τα ίδια ισχυουν για κάθε θήραμα...
Ο καθένας εχει τους λόγους του κ τον δικό του τρόπο σκέψης...
Φυσιγγαρος!!!
Πάλι τα ίδια ρε τζορντανάκια επικηρυγμένε? .yelling.

Χάθηκαν τα διασποράς για τις ξυλοκοτες??
Βάλε ένα lambro dispersante να μην μείνει
ουτε πουρνάρι ακλάδευτο..... 😂

Last edited:
Μιλάμε για αυτή την εποχή για όπλα με τσοκ. Το να καρφώσεις το φουλ για μπεκάτσα είναι περίεργο.
Φιλε κυνηγαω με σταθερα 1-3 χωρις κανενα θεμα καθε θηραμα.Τιποτα δεν ειναι περιεργο με το 1* βαραω περπατητο τσιχλα πολυ καλα!

Μιλάμε για αυτή την εποχή για όπλα με τσοκ. Το να καρφώσεις το φουλ για μπεκάτσα είναι περίεργο.
Εεε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διαθέτει όπλο με εναλλασσόμενα τσοκ κ να βιδωσει φουλ για να παει για μπεκάτσα.......

Πάλι τα ίδια ρε τζορντανάκια επικηρυγμένε? .yelling.

Χάθηκαν τα διασποράς για τις ξυλοκοτες??
Βάλε ένα lambro dispersante να μην μείνει
ουτε πουρνάρι ακλάδευτο..... 😂
Άσε μας μωρέ τώρα με την ακατανομαστη.. Στην μπεκάτσα,μόνο διασποράς Jordan.. τουφεκιά και φέρετρο!

Καμία γνώμη για elix disp υπάρχει ως τώρα το bp dispresante έχει δώσει ρέστα αλλά ακούω και για τα γκοριλα καλά λόγια όποιος γνωρίζει ας δώσει κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο
τα δουλεψα και εχω λιγα ακωμη ωραια φυσιγκακια ειναι αλα τσιμπανε λιγο στην τιμουλααα .big smile. παρε ενα κουτακι και καντο μια δωκιμη δεν θα μπης απο μεσα με ενα κουτακι .my man. πρωτα δωκιμη σε χαρτονι να δωκιμασης με τι τσοκαρισμα τα ριχνη καλα

Back