Φυσίγγια για μπεκάτσα

Όλα τα φυσίγγια που ρίχνω στην μπεκάτσα είναι με συγκεντρωτήρα . ,Oμως θα με ενδιέφερε να κάνω μία δοκιμή σε κάποιο μαλινόταπο και επειδή κοιτούσα τις σελίδα του Αλλαγιάννη μήπως κάνω κάποια παραγγελία ,βρήκα τα παρακάτω Εχει κάποιος εμπεριστατωμένη άποψη.

NSI Beccaccia 34γρ με S4​

NSI Super Felt 34γρ με vectan​

τα μαλινοταπα θέλουν δοκιμή. μπορεί να το ρίχνεις καιρό και μετά να καταλάβεις ότι στην κάνη σου , δίνει ποιο κλειστή τουφεκιά από πολλούς συγκεντρωτηρες
το Super Felt είναι από τα καλύτερα φυσίγγια . . . γενικώς
αλλά στα τρυγόνια το Σεπτ προτίμησα το feltro lambo γιατί η tecna του δίνει πιο ήπια τουφεκιά και ειναι πιο ανοιχτό
Επειδή το pappe το χάρτινο rottweill , ήπιο και πολύ αποτελεσματικό δεν υπάρχει στην αγορά, θα δοκίμαζα το beccase 34 rorweill για μπεκάτσα

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά διασποράς..... κάποια πολλή καλά, κάποια συμπαθητικά και κάποια ούτε χάρισμα..... φέτος δοκιμάζω - κυνηγάω με το silver Queen και το κατατάσσω πλέον στα αγαπημένα.
Πια είναι τα καλύτερα κατά τη γνώμη σου απ' αυτά που έχεις δουλέψει

Τώρα που κρυάδησε ο καιρός,πιο διασποράς χρησιμοποιείτε για πρώτο?
Ηλια μου...στη μπεκατσα τα μετρα που ριχνουμε ειναι κοντινα συνηθως....δεν υπαρχει φυσιγγι που να μην κανει διατρηση στα 20m.
Γραφουν καποιοι για ζωντανες μπεκατσες εδω ή κ στο μπορδελο το fb κ γελαω.....οι ζωντανες μπεκατσες ειναι με περιφερεια σκαγιων τα οποια δεν εχουν την ιδια δυναμη με το κεντρο της ατρακτου κ καλο θα ηταν να ψαχνομαστε με φυσιγγι που ανοιγει ποιο γρηγορα, παρα με Νο ή πυρίτιδα.

Υ.Γ. Στα διασπορας, καλο ειναι οταν κρυωνει ο καιρος, να χοντρενουμε ενα Νο σκαγιου.....

Υ.Γ. Εγω παω με 31gr No10
(σε πουρναρι & πευκο κτλ) στους ηπιους καιρους...στα κρυα κ τις υγρασιες παιζω 33gr No9....γνωμη μου αυτα!!

Εγώ πάντως ρίχνω τα ίδια από την αρχή ως το τέλος......30 γραμμάρια μισοταπο νούμερο 10 στο τσοκ διασποράς και 34 γραμμάρια μισοταπο ή μαλλινοταπο 8 στα 3 άστρα..... φέτος που μου τελείωσαν τα 8 con bora θα ρίξω κάτι ίδια 7 αρια που έχω...... όπως και 7 super felt

Ένα σωστό τσιχλοφυσιγγο σε 32 γρ νουμ 9 με ένα τσοκακι τύπου καμπάνα είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος συνδυασμός σε βάθος χρόνου για αυτογεμές .Όταν έχεις δίκανο παίζεις μπάλα όπως γουστάρεις (πολλές επιλογές) για να καλύψεις από 8 -35/40 μέτρα) με δύο φυσίγγια και δύο τσοκακια διαφορετικά.

Τά ίδια, Τζόρνταν διασποράς και άλφα γκειμ.
Τα Jordan δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά ακούγονται εξαιρετικά σχόλια από πολύ κόσμο. Πήρα αυτήν την εβδομάδα ένα κουτί να το δοκιμάσω, αν μας κάνουν την χάρη οι μπεκάτσες. Απ’ ότι είδα πρόκειται για παλιά παρτίδα γεμισμένη στον Μαυρούλη.

Back