Εξαιρετικό φυσίγγι το 34.Πολύ καλό μαλλινοταπο για αυτή τη δουλειά είναι και το gorilla con borra.
Εξαιρετικό φυσίγγι το 34.Πολύ καλό μαλλινοταπο για αυτή τη δουλειά είναι και το gorilla con borra.
Μεσοταπο.Πολύ καλό μαλλινοταπο για αυτή τη δουλειά είναι και το gorilla con borra.
Σωστός, δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει ότι ήταν μαλλινοταπο.Μεσοταπο.
τα μαλινοταπα θέλουν δοκιμή. μπορεί να το ρίχνεις καιρό και μετά να καταλάβεις ότι στην κάνη σου , δίνει ποιο κλειστή τουφεκιά από πολλούς συγκεντρωτηρεςΌλα τα φυσίγγια που ρίχνω στην μπεκάτσα είναι με συγκεντρωτήρα . ,Oμως θα με ενδιέφερε να κάνω μία δοκιμή σε κάποιο μαλινόταπο και επειδή κοιτούσα τις σελίδα του Αλλαγιάννη μήπως κάνω κάποια παραγγελία ,βρήκα τα παρακάτω Εχει κάποιος εμπεριστατωμένη άποψη.
NSI Beccaccia 34γρ με S4
NSI Super Felt 34γρ με vectan
Πια είναι τα καλύτερα κατά τη γνώμη σου απ' αυτά που έχεις δουλέψειΈχω δοκιμάσει πάρα πολλά διασποράς..... κάποια πολλή καλά, κάποια συμπαθητικά και κάποια ούτε χάρισμα..... φέτος δοκιμάζω - κυνηγάω με το silver Queen και το κατατάσσω πλέον στα αγαπημένα.
Ηλια μου...στη μπεκατσα τα μετρα που ριχνουμε ειναι κοντινα συνηθως....δεν υπαρχει φυσιγγι που να μην κανει διατρηση στα 20m.Τώρα που κρυάδησε ο καιρός,πιο διασποράς χρησιμοποιείτε για πρώτο?
Τά ίδια, Τζόρνταν διασποράς και άλφα γκειμ.Τώρα που κρυάδησε ο καιρός,πιο διασποράς χρησιμοποιείτε για πρώτο?
Ή Nike με μάλλινες κάλτσες.Τά ίδια, Τζόρνταν διασποράς και άλφα γκειμ.
Τα Jordan δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά ακούγονται εξαιρετικά σχόλια από πολύ κόσμο. Πήρα αυτήν την εβδομάδα ένα κουτί να το δοκιμάσω, αν μας κάνουν την χάρη οι μπεκάτσες. Απ’ ότι είδα πρόκειται για παλιά παρτίδα γεμισμένη στον Μαυρούλη.Τά ίδια, Τζόρνταν διασποράς και άλφα γκειμ.