Kostas ContraDosi
Moderator
Ακόμη καλύτερος ο Ζ2ΜΑν δε κανω λαθος εχει διασπορεα b&p.
Ακόμη καλύτερος ο Ζ2ΜΑν δε κανω λαθος εχει διασπορεα b&p.
Καλησπέρα εχετε να μου προτείνετε κάποιο ελαφρύ φυσίγγι του εμπορίου σε διαμετρημα 20?
Ευχαριστώ πολύB&P στα 26 γραμμάρια.
Μαλακό και φονικό!
Από τα καλύτερα φυσίγγια στο διαμέτρημα 20 που έχω δοκιμάσει.
Θοδωρή πέρασε και από δω να μας πεις όπλο τι κυνηγια κάνεις.Ευχαριστώ πολύ
Σταύρο με μικρό ποτηράκι στη μεσηξερουμε τι διασπορεα εχει?
Αυτά με τον χρυσαφί κάλυκα έχουν ελικοειδή διασπορεα?Καποια περσινα ΟSCAR διασπορας και φετινα που πηρα αυτα με το χρυσαφι καλυκα εχουνε ελικα τουλαχιστον σε ψηλο σκαι
που τα εχω...
το 34 αρι κωστα το εχεις δοκιμασει?Ας πω και εγώ την προτίμηση μου...εγώ χρησιμοποιώ τα direct 32 γρ. σε 8άρι στο πλαγιόκαννο. Διβασική πυρίτιδα (αγάπη είπαμε) σ' ένα φυσίγγι που με ικανοποιεί.
View attachment 10593
Παενε στις παρουσιασεις να δεις τι εχουν τουλαχιστον οταν τα πηρα....Αυτά με τον χρυσαφί κάλυκα έχουν ελικοειδή διασπορεα?
το 34 αρι κωστα το εχεις δοκιμασει?
Εγώ είδα Κώστα ότι σε πολύ κλειστά κομμάτια μου άρεσε πιο πολύ το 34 αρι σε ν9 .δεν το βρήκα αργό.Συγνώμη τώρα είδα το μήνυμα σου.... Ναι το έχω χρησιμοποιήσει....προσωπικά , ίσως είναι ιδέα μου ίσως και όχι, νομίζω οτι το 32γρ. μου πάει περισσότερο για όλες τις καιρικές συνθήκες....αν και ίσως υποσυνείδητα λόγω του ότι χρησιμοποιώ πλαγιόκαννο ή αλληλεπίθετο...νομίζω οτι αρκούν τα 32 γρ.
Εγώ είδα Κώστα ότι σε πολύ κλειστά κομμάτια μου άρεσε πιο πολύ το 34 αρι σε ν9 .δεν το βρήκα αργό.
Καλημέρα Νίκο με Α1 είναι το 34αρι.Και τα 2 με S4 είναι
Μια χαρά είναι και τα 2
Διαμέτρημα | Γόμωση (γρ.) | Πυρίτιδα | Κάλυκας | Κλείσιμο | Βύσμα | Νούμερα | Pmax Bar | Ταχύτητα V1m | Συσκευασία |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
12/70 | 34 | A1 VECTAN | 16 (νίκελ) | Ρελιαστό | Πλαστικός διασπορέας Lambro | 5 – 7,5 – 8&9 mix | 670 | 400 μ/δ | 10/200 |
Πάντα Α1 ήταν Νίκο, απλά λογικά το συνδύασες με το 32αρι στο μυαλό και έμεινε!Ναι έτσι φαίνεται πως μου είχε καρφωθεί ότι είναι S4 άλλαξε?
Παιδια το συγκεκριμενο δουλευει σε σφικτο τσοκαρισμα?(2 αστρα).Καλημέρα Νίκο με Α1 είναι το 34αρι.
DIRECT 34
Το Direct 34 ® είναι ένα κυνηγετικό φυσίγγι με 40% μεγαλύτερο άνοιγμα τουφεκιάς από ένα συμβατικό φυσίγγι διασποράς. Είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες το θήραμα πετάγεται από πολύ κοντά και ο χρόνος σκόπευσης είναι ελάχιστος. Αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες ευστοχίας ακόμα και στις εκτός κέντρου βολές αποτρέποντας παράλληλα και την υπερβολική έκθεση του θηράματος σε σκάγια. Ιδανικό ως πρώτο φυσίγγι στο κυνήγι μπεκάτσας (8&9), κυνήγι λαγού (5) και στο κυνήγι πέρδικας (7 ½ ). Για υδρόβια και φάσες σε χαμηλό πέταγμα (5 ή 7 ½ ). Ο διασπορέας λειτουργεί και με κύλινδρο. Η γόμωση στο Νρ. 5 είναι πιο ενισχυμένη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνεται οι βολές να μην ξεπερνούν τα 20 μέτρα.
Μοιραστείτε το
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαμέτρημα Γόμωση (γρ.) Πυρίτιδα Κάλυκας Κλείσιμο Βύσμα Νούμερα Pmax Bar Ταχύτητα V1m Συσκευασία 12/70 34 A1 VECTAN 16 (νίκελ) Ρελιαστό Πλαστικός διασπορέας Lambro 5 – 7,5 – 8&9 mix 670 400 μ/δ 10/200
Παιδια το συγκεκριμενο δουλευει σε σφικτο τσοκαρισμα?(2 αστρα).