Με 3 κ 2 άστρα η καλύτερη του απόδοση για μένα...Παιδια το συγκεκριμενο δουλευει σε σφικτο τσοκαρισμα?(2 αστρα).
Με 3 κ 2 άστρα η καλύτερη του απόδοση για μένα...Παιδια το συγκεκριμενο δουλευει σε σφικτο τσοκαρισμα?(2 αστρα).
Ναι δουλεύει
Κωστα και Αρη σας ευχαριστω..Με 3 κ 2 άστρα η καλύτερη του απόδοση για μένα...
Το είχα ρίξει παλιά με την Sx1 1* κ όταν έριξα σε χαρτόνι έβγαζε ωραία ισοκατανομή.Με 3 κ 2 άστρα η καλύτερη του απόδοση για μένα...
Κωστα και Αρη σας ευχαριστω..
Πιστεύω πως αν το ρίξεις με 4 κ 5* θα έχεις υπερβολικά πολλά κενά....τα συγκεκριμένα κ τα 32gr επίσης είναι υπερδιασποράς!! Οπότε η λογική στο στήσιμό τους είναι να ρίχνονται όσο γίνεται, με στενά τσοκαρίσματα Κωστή...Αυτό που δεν είπα είναι οτι δουλεύει και με ανοικτά τσοκαρίσματα...δοκίμασε το και θα το διαπιστώσεις
Που θα ρίξεις ντιρεκτ μπατη;Παιδια το συγκεκριμενο δουλευει σε σφικτο τσοκαρισμα?(2 αστρα).
Με όλα δουλεύει... Απλά με 3 κ 2 άστρα θυσιάζεις ελάχιστα από το άνοιγμα της τουφεκιας κοντά κ κερδίζεις μερικά ακόμα μέτρα ωφέλιμης κατανομής αν τύχει να τουφεκισεις μέχρι 23-25 μέτρα πολύ οριακά...Αυτό που δεν είπα είναι οτι δουλεύει και με ανοικτά τσοκαρίσματα...δοκίμασε το και θα το διαπιστώσεις
Πιστεύω πως αν το ρίξεις με 4 κ 5* θα έχεις υπερβολικά πολλά κενά....τα συγκεκριμένα κ τα 32gr επίσης είναι υπερδιασποράς!! Οπότε η λογική στο στήσιμό τους είναι να ρίχνονται όσο γίνεται, με στενά τσοκαρίσματα Κωστή...
η λογικη ειναι βαζω διασπορας πρωτο για αμεσο κοντινο ανοιγμα κ δευτερο συγκεντρωτηρα για πιο μακρια , συμφωνω μαζι σου , γιατι ακομα κ με τουλα τσοκ τα εχουμε τα 25 μετρα ανετα , γνωμη μου ειναι λαθος να κλεινουμε τσοκ σε τουφεκιες φερμαςΣυμφωνώ αλλά με ανοικτά τσοκαρίσματα σε σφιχτά μέρη απ'όσο έχω δει εγώ είναι ..θάνατος
Το λέω επιδή κάποιοι κυνηγάνε ακόμη με όπλα παλιάς κοπής....όπως εγώ π.χ.η λογικη ειναι βαζω διασπορας πρωτο για αμεσο κοντινο ανοιγμα κ δευτερο συγκεντρωτηρα για πιο μακρια , συμφωνω μαζι σου , γιατι ακομα κ με τουλα τσοκ τα εχουμε τα 25 μετρα ανετα , γνωμη μου ειναι λαθος να κλεινουμε τσοκ σε τουφεκιες φερμας
Κ εγω σαν εσενα ομοιοπαθης με σταθερη φουλ κανη , στα κοντινα υπαρχει εξαερωση φιλε οτι κ να βαλουμε αν εισαι κεντροΤο λέω επιδή κάποιοι κυνηγάνε ακόμη με όπλα παλιάς κοπής....όπως εγώ π.χ.
Στις μακρομυτες Μητσο..Που θα ρίξεις ντιρεκτ μπατη;
Αφού γεμίζεις αδερφέ τι τα θες τα παλιοντιρεκτ...;;;Στις μακρομυτες Μητσο..
Γεμιζω Μητσο μαλλινοταπα για μπεκατσα,αλλα φετος στα πολυ σφιχτα εχασα καποια κοντινα πουλια,γιαυτο ειπα να δοκιμασω...Αφού γεμίζεις αδερφέ τι τα θες τα παλιοντιρεκτ...;;;
Γέμισε ένα κουτάκι με ελικοειδή και είσαι γάτα!Γεμιζω Μητσο μαλλινοταπα για μπεκατσα,αλλα φετος στα πολυ σφιχτα εχασα καποια κοντινα πουλια,γιαυτο ειπα να δοκιμασω...
Ας χάσουμε και καμιά δεν πειράζει...Γεμιζω Μητσο μαλλινοταπα για μπεκατσα,αλλα φετος στα πολυ σφιχτα εχασα καποια κοντινα πουλια,γιαυτο ειπα να δοκιμασω...
εδώ υπάρχουν και 38 και 40 gr .Τι να λέμε τώρα.......36 γρ νο 11......να σκαγιωσουμε όλη τη πλάση μπας και πέσει η μπεκατσα......
Θώδη ή Ζ2Μ...καθάρισες...Γεμιζω Μητσο μαλλινοταπα για μπεκατσα,αλλα φετος στα πολυ σφιχτα εχασα καποια κοντινα πουλια,γιαυτο ειπα να δοκιμασω...