Το IM ειναι δυαρι... Το IC ειναι τεσσαρι...Δλδ Άρη το IM (τρίφτης) δεν κάνει γιατί τεσσαρι δεν είναι?
Το IM ειναι δυαρι... Το IC ειναι τεσσαρι...Δλδ Άρη το IM (τρίφτης) δεν κάνει γιατί τεσσαρι δεν είναι?
Σωστά λάθος έγραψα γι'αυτό το τσοκ λέω?Το IM ειναι δυαρι... Το IC ειναι τεσσαρι...
εμενα δεν μου αρεσε για μπεκατσα ,μπαλα τα παει .
Δλδ καλα είναι η όχι?εμενα δεν μου αρεσε για μπεκατσα ,μπαλα τα παει .
Δλδ πέντε άστρα.Καλά είναι αλλά δεν κάνει τρελή διασπορά
Θέλει κύλινδρο
5 άστρα και με καραμπίνα εγώ θα το έβαζα τρίτο.Δλδ καλα είναι η όχι?
Γιατί τρίτο δλδ πρώτο τι συγκεντρωτηρα διασπορα?5 άστρα και με καραμπίνα εγώ θα το έβαζα τρίτο.
Από ότι βλέπω τύπου μαλινοταπο είναι οπότε θα σου δώσει τουφεκιά ανάλογα με το τσοκ που θα επιλέξεις ,δεν είναι φυσιγγι διασποράς απλά με το τσοκ 5* θα δώσει θεωρητικά ένα κλικ ποιο ανοιχτή κατανομή χωρίς να είναι και σίγουρο ,τα μαλλινοταπα βγάζουν πιο γλυκιά τουφεκιά και θεωρητικά πιο καλές κατανομές
Ασετον ναι αυτό για τα νύχια των γυναικών και λαδακι μαζί....... δοκιμάστε το!!!!!Πάρε τον αφρό που είναι για το καθάρισμα της κανης κάνει θαύματα
Πάντα σε συνάρτηση με το όπλο και την δυνατότητα για γρήγορη δεύτερη ντουφέκια......Τα πολλα γραμμαρια στα φυσιγγια της μπεκατσας ειναι καθαρα για λογους
καρπωσης θηραματων.Πολλα σκαγια στον "κυκλο" και την ενστικτωδη
ντουφεκια.Πολλα θα σταματησουν στα κλαδια,πολλα θα εκτραπουν απο τα
φυλλα αλλα αρκετα για να φτασουν στο στοχο.Αλλωστε κρατει χρονια η
διαμαχη μεταξυ αυτων που θελουν πολλα και ψιλα σκαγια με αυτος που
θελουν λιγα και χοντρα για να κοβουν.
ναι πρωτο θα εβαζα διασπορας και μετα αυτο ,εμενα σαν μαλινοταπο αυτη την στιγμη μου αρεσει το lambro feltro ,32,34 .κορυφαιο για μενα ηταν του δορκα το 2001 αλλα δυστηχως δεν το βγαζει πια.Γιατί τρίτο δλδ πρώτο τι συγκεντρωτηρα διασπορα?
Το lambro feltro 34 πολυ καλο και σταθερο.Το ριχνω καποια χρονια στα Νο 6,7,8.Το μικρο του αδερφακι δεν το εχω ριξει αρκετα για να 'μαι ειλικρινης.Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναδοκιμαστει επι του πεδιου.Οσο για το 2001 δεν το εχω ριξει,εχω ακουσει ομως τα καλυτεραναι πρωτο θα εβαζα διασπορας και μετα αυτο ,εμενα σαν μαλινοταπο αυτη την στιγμη μου αρεσει το lambro feltro ,32,34 .κορυφαιο για μενα ηταν του δορκα το 2001 αλλα δυστηχως δεν το βγαζει πια.
Nικολα βαλε champion διασποράς 33γρ. Θα δεις πόσο καλό θα σου στον sx3. Σου λέω ως κατοχος sx3 super magnum 71cm καννηεμενα ειναι 66 ειναι λιγο πιο βολικη στα πυκνα,στο σκοπευτηριο τοτε δοκιμασα πρωτη φορα carlson που πειρα γι να δουμε φετος τι θα κανουν κ αυτα
το champion τι διασπορεα εχει?Nικολα βαλε champion διασποράς 33γρ. Θα δεις πόσο καλό θα σου στον sx3. Σου λέω ως κατοχος sx3 super magnum 71cm καννη
Καψυλιο: cheditteτο champion τι διασπορεα εχει?
Λενε ότι ειναι καλά τα Alfa Game αλλα τιμή τσούζει λίγο