Kostas ContraDosi
Moderator
Στον κύλινδρο (5*) 33gr No: 9 μισόταπο και στην κάννη με τα (3*) 33gr No: 8+10 με ελικοειδή διασπορέα.
Με τα γραφόμενα του Κώστα παραπανω πορευονται αρκετοί μπεκατσαδες....Εγώ πιστεύω ότι κανένα σκαγι ούτε 7 ούτε 8 αν πέσει σε κλαδι μετά μπορεί να σκοτώσει μπεκάτσα
Συνάδελφε πέρνα από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλύτερα1ο Direct 32gr No8,5 (τα Direct 34gr εμένα προσωπικά δεν με πάνε καθόλου).
2o Tordo Διασποράς 32gr με σταυροειδή διασπορέα Νο8,5
Φίλε, ό,τι καλύτερο έχω ρίξει για πρώτο φυσίγγι σε λαγό κι όχι μόνο, πάνω απο ένα χρόνο τώρα, με το παλιό BAIKAL USSR δικαννάκι μου. Βελτιώνει τη "στόχευση" στις κοντινές βολές πάρα πολύ, συν ότι με μιξ 4-6 είναι φονικότατο.Το διασποράς που έχει βγάλει τώρα η nobel sport prestige dispersante το έχει ρίξει κανείς;
Τι λές τώρα !!!!Εχει και ''παλαβους''.....50 γραμμαρια Ν8,5 !!!!
View attachment 36352View attachment 36353View attachment 36354
Για τον ξάδερφό μου το έφτιαξες ;;;Εχει και ''παλαβους''.....50 γραμμαρια Ν8,5 !!!!
Nick στην 1η φωτό έχεις βάλει τον αποκεντρωτικά ανάποδα να το πω; Και στην 2η κανονικά. Ποιο στήσιμο κάνει καλύτερο άνοιγμα;Εχει και ''παλαβους''.....50 γραμμαρια Ν8,5 !!!!
Nick στην 1η φωτό έχεις βάλει τον αποκεντρωτικά ανάποδα να το πω; Και στην 2η κανονικά. Ποιο στήσιμο κάνει καλύτερο άνοιγμα;
ΥΓ. Εννοείται δεν ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο φυσίγγι, τις θέλω τις μασέλες μου. Απλώς ρωτάω πληροφοριακά.
Ok!Μιχαλη μου μην προεξοφλεις το αποτελεσμα της τουφεκιας σε ''κλωτσο''....
Ασχετα τα 50 γραμμαρια εχει σωστη δοσολογια σε πυριτιδα Τεκνα....με ''μαγκιορο'' αμορτισερ...ετσι θελω
να πιστευω.....( δεν φαινεται ολοκληρο στην φωτο ) και μετα μην ξεχνας οτι ειναι σε ρελιαστο!!!
Τωρα ετσι για την συζητηση....τα εστησα μια ημερα βροχαριας...που δεν ειχα τι να κανω...
Εχω φτιαγμενα και αλλα με διαφορετικα στησιματα αλλα δεν δοκιμασα ακομα κανενα...
Πρεπει να φτιαξω στοχο 2χ2 ωστε να εχω ολοκληρωμενη εικονα!!!
Φιλε αυτα δεν ειναι για κυνηγι....γι' αυτο εγραψα το παλαβος....Ωστοσο θα τα δοκιμασω απο περιεργεια
και γιατι το αμορτισερ που εφτιαξα μπορει να εχει ''ενδιαφερον''....
Αυτα γινονται οταν ''δουλεια δεν ειχε ο διαολος''.....επλεκε πουλοβερ....