Αν γεμίζεται με την ίδια δοσολογία όπως πρίν 1.85 33.5 πρόκειται για S300
Δια την 3Α παλιά γεμιζόταν PSB 1 1.85 33.5 .Δυνατό φυσίγγιΠοια πυριτιδα?
Ποσο παει το hair Σπυρο?
κανα 15αρι νομιζωΠοσο παει το hair Σπυρο?
Ακριβό Αλεξ , κάπου στα 14-15€Ποσο παει το hair Σπυρο?
Δεν καθεσαι λεω εγω με τα percorso και τα long distance 6/4 που ειναι φυσιγγαρεςΑκριβό Αλεξ , κάπου στα 14-15€
Αλλά θέλω μια γνώμη αν ξέρει κάποιος
Το τελευταιο δεν το εχω ριξει ποτε μου Λαμπη αλλα τα αλλα δυο τα εχω τιμησειΤρία φυσίγγια της ΝSI είναι ασυναγώνιστα για φασσοκυνήγια καί καλύπτουν ΠΛΗΡΩΣ όλες τις καιρικές συνθήκες .
Ένας σωστός φασσοκυνηγός πρέπει να τάχει πάντα μαζί του ΟΛΑ .
Percorso caccia 36 n.5 (688 Τecna 1.95 36.5 antigelo 6*)
Nobel speed πρασινο 33.5 γρ ν.5 (C7 686 1.67-1.70 33.5 antigelo 6*)
Nsi Classica 32 gr n.5 (C7 688 1.65 32 antigelo 6*)
Αυτά έτσι απλά .
Το τελευταίο φίλε είναι φυσιγγαρα....στο συνιστώ με κλειστά μάτια...ειδικά με εσένα θα σου αρέσει τρελά το classica...είναι για long range!Το τελευταιο δεν το εχω ριξει ποτε μου Λαμπη αλλα τα αλλα δυο τα εχω τιμησει
Ασε με ρε διαολακι κι εσυ.... δηλαδη το βαζεις πανω απ το percorso και το speed?Το τελευταίο φίλε είναι φυσιγγαρα....στο συνιστώ με κλειστά μάτια...ειδικά με εσένα θα σου αρέσει τρελά το classica...είναι για long range!
Ίδιος συγκεντρωτηρας λιγότερα γραμμάρια.Ασε με ρε διαολακι κι εσυ.... δηλαδη το βαζεις πανω απ το percorso και το speed?
Ναι το ξερω Κωνσταντινε και βγαινει απο νο6 και πανω, οχι οτι με χαλαει απλα ετσι οπως εχω ξεφυγει προτιμω το νο5Ίδιος συγκεντρωτηρας λιγότερα γραμμάρια.
βγανει και σε χοντρα νουμερα αλλα δεν ξερω αν τα φερνουν ΕλλαδαΝαι το ξερω Κωνσταντινε και βγαινει απο νο6 και πανω, οχι οτι με χαλαει απλα ετσι οπως εχω ξεφυγει προτιμω το νο5
Κοιταξα πριν ντοκτορι και παιζει απο 6 και πανωβγανει και σε χοντρα νουμερα αλλα δεν ξερω αν τα φερνουν Ελλαδα
Από percoso όχι αλλά από speed που δεν το γουστάρα ποτέ....με χίλια!!!Ασε με ρε διαολακι κι εσυ.... δηλαδη το βαζεις πανω απ το percorso και το speed?
Δεν τα φέρνουν, χαλάνε τη σούπα στα πολλά γραμμάριαβγανει και σε χοντρα νουμερα αλλα δεν ξερω αν τα φερνουν Ελλαδα
Γιατι δεν σου αρεσε το speed; τι σε χαλασε;Από percoso όχι αλλά από speed που δεν το γουστάρα ποτέ....με χίλια!!!