Εχεις την Ρέμι που προστατεύει απο πέτρα, ουλίτιδα και τερηδόνα!!!!!Εγω που ειχα παρει μια χρονια ενα κουτι 5αρια νορμαλ μου φανηκαν στην ανακρουση
Εχεις την Ρέμι που προστατεύει απο πέτρα, ουλίτιδα και τερηδόνα!!!!!Εγω που ειχα παρει μια χρονια ενα κουτι 5αρια νορμαλ μου φανηκαν στην ανακρουση
Ακόμα γελάω...να σαι καλά ρε φίλε...Καποτε ειχα βαλει Remigton double 4x6 nitro στο inverstarm και μολις πατησα την σκανδαλη
νομιζα οτι πεθανα και ειμουν στον παραδεισο για κανα 5λεπτο
Κώστα έχω ρίξει κουτί ολόκληρο ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ SEMI MAGNUM σε δυο ωρες με το μονόκαννο baikal(2,4 κιλα)........ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ τι μου θύμισες ρε φίλε.... καρτέρι για λαγό (στα 2ο κυνηγι μου για λαγό) πριν 18 χρόνια περίπου είχα το δικανακι μου και έχω μεσα ELLEY magnum τα μπλε....κάθομαι στην άκρη μιας λακιάς και ακούω τη σκύλα να τον φέρνει γαμπρό...το βλέπω απέναντι στα 40 περιπου μέτρα και όπως είμαι καθισμένος του την ανάβω με την αριστερή. Φωνάζει ο πατέρας ''τον πήρες??'' του λέω κάτσε να βγω από τη λακιά να δω...είχα φτάσει στον πάτο κατρακυλώντας αλλά τον πήρα τον αυτιά
Ήταν το πρώτο και τελευταίο magnum που έριξα με το δίκαννο
Πονεσα!Κώστα έχω ρίξει κουτί ολόκληρο ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ SEMI MAGNUM σε δυο ωρες με το μονόκαννο baikal(2,4 κιλα)........ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ...
Κώστα έχω ρίξει κουτί ολόκληρο ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ SEMI MAGNUM σε δυο ωρες με το μονόκαννο baikal(2,4 κιλα)........ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ...
ειχα λαθος πληροφορια Στελιο ευτυχος που δεν τα εριξεςΝικόλα S4 είχαν παλιά, όχι Tecna
whatttΚώστα έχω ρίξει κουτί ολόκληρο ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ SEMI MAGNUM σε δυο ωρες με το μονόκαννο baikal(2,4 κιλα)........ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ...
Αν τα έριξες σε φασσα εκείνη την ώρα παθενεις ανοσία..μόλις τελειώσει το κυνήγι καταλαβενεις πόνο κ πας για εμπλαστρο λέοντος..Κώστα έχω ρίξει κουτί ολόκληρο ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ SEMI MAGNUM σε δυο ωρες με το μονόκαννο baikal(2,4 κιλα)........ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ...
τα lambro τα μπλε δε τα ριχνει κανενας στι φασσα?
Από τα πιο γρήγορα και θανατηφόρα φυσίγγια που έχω ρήξη να κάνουν παπάδες στο συγκεκριμένο νούμερο,όχι όμως για τέτοια εποχή. Θα τα δουλέψω σίγουρα Γενάρη μηναΠαρόν!
Το ρίχνω σε 6αρι Νικόλα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Και dim63 kai 1050barΠαρόν!
Το ρίχνω σε 6αρι Νικόλα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Στο χωριό μου ρε παιδες έχω ένα τυπο με ενα πλαγιο μπαικαλ που έχει το κακό συνήθειο να πατάει και τις δύο σκανδάλες μαζί, με λαμπρο biturbo.Αυτα ειναι καραμπινοφυσιγγα κ ποιο συγκεκριμένα γισ καραμπίνες αερίων κατά την γνώμη μου..
Εγω ο παπάρας παλιά πήγα να ρίξω για δοκιμη τουφεκιά απο την δεξιά πλευρά κ έφαγα κοντακοσκαμπιλο που θα το θυμαμε..ούτε γκόμενα δεν βαράει έτσι..
Τι τα κρατάς και σου πιάνουν χώρο;Τώρα που λέτε για βαριές γομωσεις είχα πάει μια φορά παλιότερα για υδρόβια και είχα κάτι maionchi magnum πράσινα 53 γρ αν θυμάμαι καλά, κάποια στιγμή μου φωνάζουν επάνω σου κλπ τουφεκαω 2 παπια με δύο τουφεκιές με όπλο benelli centro. Tα υπόλοιπα 8 φυσίγγια της δεκάδας τα έχω ακόμα κι έχουν περάσει καμιά 15 άρια χρόνια από τότε. Κόντεψε να μου βγει η κλειδα απ την ωμοπλάτη...
Τραγικό...Στο χωριό μου ρε παιδες έχω ένα τυπο με ενα πλαγιο μπαικαλ που έχει το κακό συνήθειο να πατάει και τις δύο σκανδάλες μαζί, με λαμπρο biturbo.
Μιλάμε πρέπει να βλέπει τον Χριστό φαντάρο...
Μετα πες οτι φταινε οι καριολες...
Στο χωριό μου ρε παιδες έχω ένα τυπο με ενα πλαγιο μπαικαλ που έχει το κακό συνήθειο να πατάει και τις δύο σκανδάλες μαζί, με λαμπρο biturbo.
Μιλάμε πρέπει να βλέπει τον Χριστό φαντάρο...