Φυσίγγια για την Φάσσα

Σήμερα πάω να παραλάβω τα ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 36ΓΡ γεμισμένα στο 1,90 με Α0
Τα πήρα γιατί συμπαθώ την πυρίτιδα και δεν ήξερα πέρα από τα victory αν κυκλοφορούν άλλα εμπορικά.
Κάψιμο στις μανταμιτσες θα παίξει σκ. Στα συμπεράσματα θα βοηθήσει ο alex και maikl που τα υποσχεθηκα,τόσο στις κυριες και τα παπάκια όσο και στη μελέτη του setup!
Από το Νίκο duck unlimited άκουσα πολύ καλά λόγια .Γρήγορα και συγκεντρωτικα

Για ρωτα εκεινο το παλικαρι τον costasbak που το ρηχνει με αλευρι τη εχει κανει φετος.....my man..my man..my man.

Εγω μονο στα μακαρονια δεν την ριχνω την ΑΟ αν μπορουσα να την τρωω κιολας θα την ετρωγα δεν υπαρχουν τα σκοτωματα της δευτερη χρονια που την ριχνω σε φασσα παπι και οσο την ριχνω τοσο πιο πολυ τη γουσταρω!!

Λοιπον για τις καιρικες συνθηκες των σερρων και για το μερος που κυνηγαω cx 2000 t4 68,5 1,9 gr AO θωδη 16+2χιλ φελοταπα 35 γρ σκαγια νο3-4+2gr αλευρι πατημα στα 57,7-57,8 κλεινω πεντασταδιακο με bn2.το εχω ριξει μεχρι και -14

Last edited:
Λοιπον για τις καιρικες συνθηκες των σερρων και για το μερος που κυνηγαω cx 2000 t4 68,5 1,9 gr AO θωδη 16+2χιλ φελοταπα 35 γρ σκαγια νο3-4+2gr αλευρι πατημα στα 57,7-57,8 κλεινω πεντασταδιακο με bn2.το εχω ριξει μεχρι και -14

Με τον 16 super δεν θα χρειαζεσε φελοταπα και το ποιο πηθανο να κατεβης 57.5 δαγκωτο...!!!

Μάριε καλόριχτα! Αναμένω με ενδιαφέρον γιατί η συγκεκριμένη πυρίτιδα είναι στο μυαλό μου εδώ και καιρό αλλά δυστυχώς δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ...

Με Α0 οπως είπε και ο φίλος πιο πάνω γεμίζει η Βικτορη, με το άσπρο της να είναι ίσως το πιο διαδεδομένο φυσίγγι που υπάρχει στην Κυπριακή αγορα!!!

Το 33,5 λες;
Όχι, στα 33.5γρ είναι τα lucky shot με μπεζ καλυκα, αν δεν κάνω λάθος είναι γεμισμένα με Α1 και είναι επίσης πολύ ωραία φυσίγγια, τα έχω χρησιμοποιήσει τόσο σε φασσα όσο και πέρδικα και τσίχλα.

Αυτά που ανάφερα πιο πάνω είναι στα 35γρ και τα ξέρει ο κόσμος ως "Βικτορη ασπρή" ή "Ασπρουα της Βικτορη". Πάνω στο κουτί υπάρχει λαγός ή 2 λαγοί αν δεν κάνω λάθος και στον καλυκα λαγός και Φραγκολίνα

Όχι, στα 33.5γρ είναι τα lucky shot με μπεζ καλυκα, αν δεν κάνω λάθος είναι γεμισμένα με Α1 και είναι επίσης πολύ ωραία φυσίγγια, τα έχω χρησιμοποιήσει τόσο σε φασσα όσο και πέρδικα και τσίχλα.

Αυτά που ανάφερα πιο πάνω είναι στα 35γρ και τα ξέρει ο κόσμος ως "Βικτορη ασπρή" ή "Ασπρουα της Βικτορη". Πάνω στο κουτί υπάρχει λαγός ή 2 λαγοί αν δεν κάνω λάθος και στον καλυκα λαγός και Φραγκολίνα
Κατάλαβα φίλε. Λάθος έκανα εγώ. Ναι όντος τα 33 είναι α1 απλη

Μήπως έχει δοκιμασει κανένας το saga high speed 36gr το μαύρο;
Γενικά έχω κατασταλάξει στο percorso αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορα φυσιγγια...
Απο εναν άνθρωπο άκουσα πολύ καλά λόγια για το saga.
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δοκιμασε και το Nsi speed 34 σε νο6 και δεν θα σε απογοητευσει

Μήπως έχει δοκιμασει κανένας το saga high speed 36gr το μαύρο;
Γενικά έχω κατασταλάξει στο percorso αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορα φυσιγγια...
Απο εναν άνθρωπο άκουσα πολύ καλά λόγια για το saga.
Χρήστο αυτά είναι λίγο ''αλμυρά'' ή μου φαίνεται??? Δεν έχει πέσει στα χέρια μου ούτε εμένα!!

Back