336Καλησπέρα σας. Μήπως έχει μετρήσει κάποιος τον αριθμό σκαγίων στο Nsi Percorso No 6;
336Καλησπέρα σας. Μήπως έχει μετρήσει κάποιος τον αριθμό σκαγίων στο Nsi Percorso No 6;
Το νο6 πρεπει να εχει 315 και το νο4 208Μήπως ξέρετε το νο4 πόσα έχει ;
Νικολή όσο για το αν είμαι , νομίζω οτι φαίνεται απ οσα έχω γράψει κατά καιρούς και το ξαναλέω για μια ακόμη φορά. Για εμπορικό φυσίγγι στα χρόνια που το ρίχνω ,ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Δημήτρη είσαι ευχαριστημένος με το percorso; Με πιο τσοκ το ρίχνεις ;
Δεν θα σου αρεσει καθολου φιλαρακι, δεν μου το στελνεις;;;Πήρα ένα κουτί νο4, απο περιέργεια θα το δοκιμάσω στα 50μ
Θα πάρω δυο ντενέκες του λαδιού να δω πόσα σκάγια βάζει ο "σάκος"Δεν θα σου αρεσει καθολου φιλαρακι, δεν μου το στελνεις;;;
Carlson's Ported F το τσοκ αλλά μετρημένο είναι 7/10 στη benelliΜε αντίστοιχο τσοκ και με ιδιο φυσίγγι ,πήρα φάσσα σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση και ειχε πάρει 6 σκαγια.
Με τι τσοκ έριξες;
Αν τα βρεις με το percorso δεν θα το αλλάζεις.
216 το καθαρό 4Μήπως ξέρετε το νο4 πόσα έχει ;
Τα 4αρια 6 στο γραμμάριο τα 6αρια 9.3 κάνε το καθένα επί 19Μήπως έχει μετρήσει κανείς σκάγια και στο Nsi super caccia 4x6; Έχω μια δοκιμή στα 50 μέτρα με το ίδιο τσοκ αλλά δεν τα έχω μετρήσει ακόμα. Αύριο πρώτα ο Θεός μιας και έχω αφήσει τους πίνακες στο μαγαζί.
184 σκάγια στο 1x1 και 114 σε κύκλο διαμέτρου 75cm (ο κύκλος στη φωτό μου βγήκε 72 cm και προσέθεσα 5 σκάγια ακομα στη μέτρηση). Για φάσσα οριακό αλλα για το λαγό για πίσω φυσίγγι μια χαρά μου φαίνεταιΜήπως έχει μετρήσει κανείς σκάγια και στο Nsi super caccia 4x6; Έχω μια δοκιμή στα 50 μέτρα με το ίδιο τσοκ αλλά δεν τα έχω μετρήσει ακόμα. Αύριο πρώτα ο Θεός μιας και έχω αφήσει τους πίνακες στο μαγαζί.
40%συγκεντρωση ...άψογη τουφεκια184 σκάγια στο 1x1 και 114 σε κύκλο διαμέτρου 75cm (ο κύκλος στη φωτό μου βγήκε 72 cm και προσέθεσα 5 σκάγια ακομα στη μέτρηση). Για φάσσα οριακό αλλα για το λαγό για πίσω φυσίγγι μια χαρά μου φαίνεται
Τα σκάγια είναι ανακατεμένα η μπροστά τα 4?40%συγκεντρωση ...άψογη τουφεκια
Μπροστά τα 4ρια έχω την εντύπωση.Τα σκάγια είναι ανακατεμένα η μπροστά τα 4?
Σφάξει ένα...στο σάιτ γράφει mix...αν είναι μιξ ...είναι για το Ντικ το όλο σκεπτικό τουςΜπροστά τα 4ρια έχω την εντύπωση.
Ανακατεμένα είναι φίλος..Σφάξει ένα...στο σάιτ γράφει mix...αν είναι μιξ ...είναι για το Ντικ το όλο σκεπτικό τους
Ευχαριστώ ! αποτέλεσμα υπάρχει όταν τα χοντρά είναι μπροστά κ τα ψιλά καλύπτουν τα κενά !για διαμπερή κ πολλαπλά τραύματαΑνακατεμένα είναι φίλος..