Φυσίγγια για την Φάσσα

Εγώ πρωτείνω.....

Dorkas Condor 36gr...=Σκληρούλη και συγκεντρωτικό.....

Dorkas R35 35gr...=Μαλακό και συγκεντρωτικό

Percorso 36gr...= Τα έχουμε ξανά πει....
Rottweil Weindmansail 36gr...= Πιο μαλακό πεθαίνεις.
Φίλε Κώστα το waidmansail δεν μου φαινετε τόσο μαλακό τώρα πια άσε που είναι καπωs αργό για ένα τέτοιο κυνήγι και καπωs ακριβώ.Μπορουμε να βάλουμε το prestige το 37 στη θέση του αν μπορεί να το βρει

Εγώ πρωτείνω.....

Dorkas Condor 36gr...=Σκληρούλη και συγκεντρωτικό.....

Dorkas R35 35gr...=Μαλακό και συγκεντρωτικό

Percorso 36gr...= Τα έχουμε ξανά πει....
Rottweil Weindmansail 36gr...= Πιο μαλακό πεθαίνεις.
Κωστα με εχεις πεισει...εχουμε και το ιδιο οπλο μειον το Rottweil Wreheinskagian

Φίλε Κώστα το waidmansail δεν μου φαινετε τόσο μαλακό τώρα πια άσε που είναι καπωs αργό για ένα τέτοιο κυνήγι και καπωs ακριβώ.Μπορουμε να βάλουμε το prestige το 37 στη θέση του αν μπορεί να το βρει
Για να είμαι ειλικρινείς....Το γερμανικό κ το prestige δν τα έχω ρίξει.
Απλά από 2 λαγάδες εδώ έχω ακούσει πως είναι αρκετά μαλακό....

Για να είμαι ειλικρινείς....Το γερμανικό κ το prestige δν τα έχω ρίξει.
Απλά από 2 λαγάδες εδώ έχω ακούσει πως είναι αρκετά μαλακό....
Μαλακό ήταν αλλά και πολύ αργό τώρα το έχουν αλλάξει το έπαιζα πολύ παλιά τώρα η τιμή του έχει ξεφύγει και κάτι έχει αλλάξει δεν ξέρω τι άλλα δεν μου αρέσει οπωs παλιά το prestige είναι πιο γρήγορο μια φορά μου είχαν φέρει ένα πακετάκι μου άρεσε πολύ μου φάνηκε πάρα πολύ σφικτο

Λιγο πολυ ιδια με την SX4.
Θα παρω την λιστα σου. Σ'ευχαριστω
Μάριε δεν εχει καμια σχεση η sx4 με τη μαξους βλητικα, παρολα αυτα λογω διευρυμενου αυλου γουσταρουν παρομοια φυσιγγια...αν και δεν εχω βρει καποιο που να μην μου εκανε μεχρι τωρα στη μαξους.... .my man.

Μάριε δεν εχει καμια σχεση η sx4 με τη μαξους βλητικα, παρολα αυτα λογω διευρυμενου αυλου γουσταρουν παρομοια φυσιγγια...αν και δεν εχω βρει καποιο που να μην μου εκανε μεχρι τωρα στη μαξους.... .my man.
Οπως ειπα...λιγο πολυ τα (γ)ιδια :)

Back