Tolis SBE1
Banned
Εχω παρει και τα περκορσο μαληνη ταπα για να δω τα παλια ομωςΚαι γω ρε συ περισυ που έριξα speedδεν τρελάθηκα !! Βέβαια ξανά πήρα φέτος να το δω ξανά.
Εχω παρει και τα περκορσο μαληνη ταπα για να δω τα παλια ομωςΚαι γω ρε συ περισυ που έριξα speedδεν τρελάθηκα !! Βέβαια ξανά πήρα φέτος να το δω ξανά.
Φίλε Τόλη αυτά τα δοκίμασα με το παλιό μου beretta και είχαν λάκτισμα αρκετό.Εχω παρει και τα περκορσο μαληνη ταπα για να δω τα παλια ομως
Τοτε φιλε μου δωκιμασε κατι πιο αργοΠαίδες και για εμένα το speed δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα όταν το δοκίμασα πριν 1-2 χρόνια γιαυτό και δεν είναι στα φυσίγγια που αγοράζω. Το όπλο μου είναι beretta 692, μόλις 2 χρόνια το έχω και ακόμα ψάχνω το θέμα φυσίγγια. Ένα που μου άρεσε πέρυσι είναι το NSI PM40. Το ξέρω ότι τα 40γρ ίσως να είναι υπερβολή αλλά το φυσίγγιο αυτό ήταν φοβερό. Επίσης θα ανέφερνα και ένα της gamebore το grouse 33,5gr αλλά η εταιρεία αυτή κόβει κώλους στις τιμές...
Ειναι δυναταΦίλε Τόλη αυτά τα δοκίμασα με το παλιό μου beretta και είχαν λάκτισμα αρκετό.
Ειναι το φυσίγγι που ριχνω κι εγω εκτός εξαιρέσεων λογω καιρού.Κορυφαίο. Το βασικό μου φυσιγγιο στην φασσα. Θα το ευχαριστηθείς, Αν το δοκιμάσεις σε χαρτί ανέβασε την αποτύπωση να δω πως πάει και στο δικό σου οπλο/τσοκ
Τόλη τα victory πράσινα 36gr είναι αρκετά καλά και τα έχω σχεδόν πάντοτε μαζί μου. Τα victory λιλά 31gr δεν τα έχω ακόμα δοκιμάσει με το καινούριο μου όπλο. Παλιά ήταν πάντοτε μαζί μου το καλοκαίρι.Μαριε με υα victory δε τα πας καλα???
Τα εχω δουλεψει τα πρασινα καλο ειναι αλλα οταν πιασουν τα κρυα δε τραβαειΤόλη τα victory πράσινα 36gr είναι αρκετά καλά και τα έχω σχεδόν πάντοτε μαζί μου. Τα victory λιλά 31gr δεν τα έχω ακόμα δοκιμάσει με το καινούριο μου όπλο. Παλιά ήταν πάντοτε μαζί μου το καλοκαίρι.
Μην με τρελενεις! Παίξε 4 άστραΚαι γω ρε συ περισυ που έριξα speedδεν τρελάθηκα !! Βέβαια ξανά πήρα φέτος να το δω ξανά.
Γιατί ρε πατριώτη?? 4 άστρα που? στη φάσσα??? Δε λέω ότι φταίει το φυσιγγι....ίσως δεν μπορώ εγώ να το καταλάβω. Και να σου πω εσύ Μ το είχες προτείνει πέρυσι...χαχαχα και όταν έτρωγα τις φίλες εκραζα εσένα!!! Είπα φέτος θα το δοκιμάσω ξανά....το πήρα για καμία φάσσα στη Κωπαιδα 5νο.Μην με τρελενεις! Παίξε 4 άστρα
Φιλαράκι στην Κωπαΐδα παίζουμε από 3 και κάτω,εγώ για πάνω νόμιζα το ήθελες! Κωπαΐδα παίζειςpm40.Γιατί ρε πατριώτη?? 4 άστρα που? στη φάσσα??? Δε λέω ότι φταίει το φυσιγγι....ίσως δεν μπορώ εγώ να το καταλάβω. Και να σου πω εσύ Μ το είχες προτείνει πέρυσι...χαχαχα και όταν έτρωγα τις φίλες εκραζα εσένα!!! Είπα φέτος θα το δοκιμάσω ξανά....το πήρα για καμία φάσσα στη Κωπαιδα 5νο.
Το εριξα σε 5αρι πριν 2 χρονια σε παπι.πολυ καλο φιλε!σε χαρτι δεν το δοκιμασαΈχει δοκιμάσει κανείς το Όσκαρ 36γρ με τέκνα σε κυνηγι ή χαρτί να μας πει ή ακόμα καλύτερα να μας δείξει την αποτύπωση?
Οκ φίλε μου ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω κόντρα στο περκορσο να δουμε τι ψάρια πιάνειΤο εριξα σε 5αρι πριν 2 χρονια σε παπι.πολυ καλο φιλε!σε χαρτι δεν το δοκιμασα
Περιμένω αποτελέσματα όταν τα συγκρίνεις...Οκ φίλε μου ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω κόντρα στο περκορσο να δουμε τι ψάρια πιάνει
Το περκορσο δεν το εχω δοκιμασει,οποτε αναμενουμε τα αποτελεσματα!Οκ φίλε μου ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω κόντρα στο περκορσο να δουμε τι ψάρια πιάνει
Το περκορσο δεν το εχω δοκιμασει,οποτε αναμενουμε τα αποτελέσματα! Τι όπλο χρησιμοποιείς στην φασσα? Έχω μερικές αποτυπώσεις του περκορσο σε χαρτί αν θες να σου στδιλω