Νικο καλημέρα. έχεις δικιο εκατο τις εκατο το ξερω οτι ρίχνω σαβούρες. είναι μεγάλο σπάσιμο κάθε παρτίδα να είναι διαφορετική .και δυστιχος αυτό συμβαίνει και σε ξένες εταιρείες. ποσο θα στοίχιζε ενας εξοπλισμος για να κανω ενα ξεκίνημα ?και τι μηχανη θα μπορούσα να παρω να κανω την δουλειά μου οσο γίνετε πιο οικονομικά ?αν μπορω να κανω μια αρχη τουλαχιστον
Σταυρο ο καλός μου φιλος ο Αλεξ ( Berben ) ξεκινησε με μια ρελιαστρα χειρος.....αργοτερα πηρε μια
ΜΕΚ600..... Μιλουσαμε μεσω βαιπερ και τον καθοδηγουσα....
Ξερεις ποσες φορες μου κρεμασε το σαγονι με τα φυσιγγια του ??? Ακομα και τοτε που εκλεινε
ρελιαστα με την ρελιαστρα χειρος????
Ξερεις ποσες φορες του εβγαλα το καπελο .....και τον παραδεχτηκα ??? Εχω χασει τον ''λογαριασμο''
φιλε μου!!!!
Αποφαση θελει.....Σημερα ο Αλεξ φτιαχνει ολα του τα φυσιγγια μονος του....απο τσιχλα μεχρι αγριογουρουνο!!!!
Για μενα ειναι παραδειγμα προς μιμηση.....
Το εξοδο ειναι αστειο....μπροστα στις ''φολες'' που εχεις αγορασει και εχεις ριξει...μην το λαμβανεις
υπ'οψιν σου.....
Αλλωστε.....δεν χρειαζεται να τα παρεις ολα με την ΜΙΑ....
Παρε μια ρελιαστρα χειρος.....μια πυριτιδα αναλογα τι κυνηγας...3 νουμερα βυσματα και 100 καλυκες...
Ολα αυτα δεν ξεπερνουν τα 60 ευρω....Ξεκινα με ρελιαστα....και σιγα σιγα πας στο αστεροειδες κλεισιμο...
Με τις γνωσεις που εχουν τα παιδια του φορουμ.....Στο τελος της σεζον....θα δινεις συμβουλες σε νεους
ιδιογομωτες....
ΑΠΟΦΑΣΗ θελει.....και να ασχοληθεις φιλε μου!!!