gvp9000
Banned
Μετά τα 30 σφίγγουν αυτά ... είναι αντίστροφης κατασκευαστικής λογικής.Δε μπωρω αυτα τα 27 και 30 μετρα απο κατασκεβαστες 36.5 ειναι τα στανταρ μετρα
Μετά τα 30 σφίγγουν αυτά ... είναι αντίστροφης κατασκευαστικής λογικής.Δε μπωρω αυτα τα 27 και 30 μετρα απο κατασκεβαστες 36.5 ειναι τα στανταρ μετρα
Ξέχασε να μας πει το τσοκ ... ψιλοπράγματα.Για 30 μέτρα δύσκολο το κόβω έτσι όπως φαίνεται στο βίντεο.
Κατά τα άλλα πολύ καλό φυσίγγι το α1 34
Το λεει ρε Βασιλη, μετρια αστρσ κι ενα φεγγαρι...Ξέχασε να μας πει το τσοκ ... ψιλοπράγματα.
Απ τα τριαντα και μετα εχουμε τρομπετα κανονικη αμα ριξει στα 36 θα εχουμε κλαματα γενικα ολα τα φυσιγγια αλλαζουν δραματικαΜετά τα 30 σφίγγουν αυτά ... είναι αντίστροφης κατασκευαστικής λογικής.
Το είχα στο mute axaxaxΤο λεει ρε Βασιλη, μετρια αστρσ κι ενα φεγγαρι...
Το έχει ρίξει και στα 50 ,το έχει ανεβάσει μαζί με το μπλε.Δε μπωρω αυτα τα 27 και 30 μετρα απο κατασκεβαστες 36.5 ειναι τα στανταρ μετρα
για της φασουλες ειναι πολυ καλο,μαζι με του θεοδωριδη.Lambro feltro σε νο 6 σήμερα στις φασσες με 3 πουλιά στο χερι. είναι πάρα πολύ ωραίο μαλακό και σκούπα στα σκοτωματα.
Κλειστό ** σταθερή καννη
Ποιο ειναι αυτο Κωστα? Με μαλλινη ειναι?για της φασουλες ειναι πολυ καλο,μαζι με του θεοδωριδη.
το jk6 στα 34γρ ,το βγαζει και μαλινη και συγκεντρωτηρα [ελπιζω να το φτιαχνει ακομα ,ο κενταυρος ]και τα 2 εξαιρετικα αλλα το μαλινο ηταν το κατι αλλο.Ποιο ειναι αυτο Κωστα? Με μαλλινη ειναι?
Οκ ευχαριστωτο jk6 στα 34γρ ,το βγαζει και μαλινη και συγκεντρωτηρα [ελπιζω να το φτιαχνει ακομα ,ο κενταυρος ]και τα 2 εξαιρετικα αλλα το μαλινο ηταν το κατι αλλο.
μια χαρα ,μονο στον καμπο θα πας σε ν3ν4 .[του ζωτου θα παρεις το μπλε στα 38γρ]Καλησπέρα φίλοι φασσάδες. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με την φάσσα. Όσες έχω χτυπήσει, είναι από κωλοφαρδία στα τσιχλομπασίματα, κοντά με 8άρια. Φέτος λέω να δοκιμάσω την τύχη μου. Μπορείτε να μου προτείνεται ένα φυσίγγι για μακρινές αποστάσεις για τον κάμπο και ένα για μεσαίες στο βουνό; Ενας γνωστός μου πρότεινε το Β&Ρ F2 34γρ Νο6, B&P ΜΒ 36γρ Long range No6 και ένα που βγάζει ο Ζώτος. Ευχαριστώ.
Και τα δυο που ανεφερες της B&P ειναι απο τα αγαπημενα μου, ιδιως το 34αρι.Καλησπέρα φίλοι φασσάδες. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με την φάσσα. Όσες έχω χτυπήσει, είναι από κωλοφαρδία στα τσιχλομπασίματα, κοντά με 8άρια. Φέτος λέω να δοκιμάσω την τύχη μου. Μπορείτε να μου προτείνεται ένα φυσίγγι για μακρινές αποστάσεις για τον κάμπο και ένα για μεσαίες στο βουνό; Ενας γνωστός μου πρότεινε το Β&Ρ F2 34γρ Νο6, B&P ΜΒ 36γρ Long range No6 και ένα που βγάζει ο Ζώτος. Ευχαριστώ.
Που θα την βρει τη jk6το jk6 στα 34γρ ,το βγαζει και μαλινη και συγκεντρωτηρα [ελπιζω να το φτιαχνει ακομα ,ο κενταυρος ]και τα 2 εξαιρετικα αλλα το μαλινο ηταν το κατι αλλο.
την εχει αλλαξη με την ch6 αλλα το ονομα το εχει αφησει στα κουτια.Που θα την βρει τη jk6
Σωστός αλλά το νο3 και 4 στατιστικά είναι εκτός κατανομής της φασσας....αν δεν έχεις εμπειρία προσκοπευσης κτλ...το ποιο πιθανό την έχασες....με ένα 5αρακι πιστεύω είναι μια χαρά και μ ένα τσοκ 2* άνετα έχεις τα 50 mμια χαρα ,μονο στον καμπο θα πας σε ν3ν4 .[του ζωτου θα παρεις το μπλε στα 38γρ]
Φίλε Δημήτρη εγώ μετά από αρκετές φόλες που έχω φάει με το f2 34 γρ το ξέγραψα και ησύχασα.. Το bp mb 36 long range είναι από τα βασικά μου φυσιγγια στην φασσα. Μαλακό, με ωραία σκότωματα και ωραίες συγκεντρώσεις για νορμάλ καιρο μέχρι 3-4 βαθμούς. Στο πολύ κρύο και υγρασιες 90%+ κάνουν νερά.. Για αυτούς τους ζόρικους καιρούς προτείνω gorillaΚαλησπέρα φίλοι φασσάδες. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με την φάσσα. Όσες έχω χτυπήσει, είναι από κωλοφαρδία στα τσιχλομπασίματα, κοντά με 8άρια. Φέτος λέω να δοκιμάσω την τύχη μου. Μπορείτε να μου προτείνεται ένα φυσίγγι για μακρινές αποστάσεις για τον κάμπο και ένα για μεσαίες στο βουνό; Ενας γνωστός μου πρότεινε το Β&Ρ F2 34γρ Νο6, B&P ΜΒ 36γρ Long range No6 και ένα που βγάζει ο Ζώτος. Ευχαριστώ.