Φυσίγγια για την Φάσσα

Ρε παιδια μια φορα ειχα μονο δεκαρια και τις περιλαβα δεν ειχα αλλα και οι φασσες στρωμενες τι να εκανα δεν αγοραζω δεκαρια λεμε για φασσα ουτε και το προτεινω αλλα αμα εχω μονο 12 θα παω παλι με αυτα
τωρα το καταλαβαμε φιλος!

Διαφυγες τοσες ωστε να εχουν αποτελεσμα διαφορες ταχυτητων 380-440 μ/δ δεν αφορουν τρεις κοκους μπαρουτης ! Το f2 να μη το ξαναπαρεις στα μεροι σου δε κανει εχει δειξει τα δοντια του ομως σε καπιες πολυ δυσκολες καταστασεις εδω σε μας οφειλω να παραδεχτω
και που ξερεις ποια ειναι τα μερη του?

Να τα ξεχωρισουμε λιγο τα πραγματα αλλο περνω το τουφεκι μου και παω κυνηγοτοπο κι ας μην εχει ουτε χελιδονια καθε μερα κι αλλο να πηγενεις και να λες θα βαρεσω μονο πεντε πουλια και μετα θα κατσω για τσιπουρο

Διαφυγες τοσες ωστε να εχουν αποτελεσμα διαφορες ταχυτητων 380-440 μ/δ δεν αφορουν τρεις κοκους μπαρουτης ! Το f2 να μη το ξαναπαρεις στα μεροι σου δε κανει εχει δειξει τα δοντια του ομως σε καπιες πολυ δυσκολες καταστασεις εδω σε μας οφειλω να παραδεχτω
Εγώ δεν την έχω δει αυτή τη διαφορά στο πεδίο εκεί μιλάνε τα φυσιγγια όχι στα καφενεία για το classic μιλάω

Back