Φυσίγγια για την Φάσσα

Μην ξεχνάτε πολύ καλό είναι και το NSI PM 40 , για μένα το καλύτερο από όλα.
Τα έριχνα πριν πολλά χρόνια στα παπιά όταν ήταν με χακί κάλυκα και μαύρο πάφυλα. Ήταν εξαιρετικά, μαζί με τα Heavy Load 42 γρ με μπορντώ κάλυκα σε συσκευασία των 10. Αργοπούτανα αλλά...

Τα έριχνα πριν πολλά χρόνια στα παπιά όταν ήταν με χακί κάλυκα και μαύρο πάφυλα. Ήταν εξαιρετικά, μαζί με τα Heavy Load 42 γρ με μπορντώ κάλυκα σε συσκευασία των 10. Αργοπούτανα αλλά...
Ήθελες σκάγια δάσκαλε για να πετύχεις τα γερμανια .yel.. Πάντως μια φοβια που έχω για τόσα πολλά γραμμάρια είναι η ταχύτητα των φυσιγγίων

Με τα heavy load ετυχε να παρω την πιο μακρινή μου φάσσα...
Πηρε τρια σκάγια (ν5) τα οποία την πέρασαν κ σταματησαν στην άλλη πλευρά κάτω από την πέτσα,τα αφαίρεσα με το χέρι κ η παραμορφωση που είχαν ήταν μικρή.....

Τότε που η nsi ήταν στα καλυτερα της.....

Εχω παρει περσι μια σ'αυτη την αποσταση με νο 8 28γρ..Παντως το χαρτι το σκοτωσε στα 25 μετρα😝😝😝😝Το θεμα ειναι να την πετυχεις οταν κινειται.
Στα 25 μέτρα και με εννιάρια πέφτει. Αυτό βέβαια αν σου προκύψει γιατί με εννιάρια δεν θα πας ποτέ για φάσσα.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν αυτές οι παρουσιάσεις εκτός αν θέλουν να προωθήσουν εταιρείες και φυσίγγια. Ήμαρτον !
Αυτός που θα πάει για φάσσα σε σημειο του θα του βγούνε σε τέτοιες αποστάσεις, βάζει ένα εφτάρι και τελος .
Άντε τώρα ένα καινούργιο παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το κυνήγι και να διαβάζει και να βλέπει τέτοιες παρουσιάσεις. Με αυτό το σκεπτικό θα θεωρήσει ότι στα 35 μέτρα θα πρέπει να τις ντουφεκάει με τριάρια.

Με τα heavy load ετυχε να παρω την πιο μακρινή μου φάσσα...
Πηρε τρια σκάγια (ν5) τα οποία την πέρασαν κ σταματησαν στην άλλη πλευρά κάτω από την πέτσα,τα αφαίρεσα με το χέρι κ η παραμορφωση που είχαν ήταν μικρή.....

Τότε που η nsi ήταν στα καλυτερα της.....

Πραγματι
Η καλυτερη της εποχη
Εκει εφτιαξε το ονομα της
μετα το πεταξε

Ήθελες σκάγια δάσκαλε για να πετύχεις τα γερμανια .yel.. Πάντως μια φοβια που έχω για τόσα πολλά γραμμάρια είναι η ταχύτητα των φυσιγγίων
Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των ταχυτήτων Μάνο... Προτιμώ να μαζέψω την κλωτσιά για γραμμάρια παρά για γκάζια.

Εχω παρει περσι μια σ'αυτη την αποσταση με νο 8 28γρ..Παντως το χαρτι το σκοτωσε στα 25 μετρα😝😝😝😝Το θεμα ειναι να την πετυχεις οταν κινειται.
Μέρι τα 35 μέτρα εάν σκοπεύεις καλά με ένα 9 αρι σκοτώνεις σε νορμάλ συνθήκες σχεδόν τα πάντα αρκεί να το εμπιστευτείς αλλά κανείς δε σου εγγυάται την απόσταση γι'αυτό υπάρχουν και ένα κάρο νούμερα δούλευα 9 και 6 από φέτος 9 και 5 μόνο και αν έριχνα με δίκανο θα είχα 3* με 9 και 2η 1* με 5 στη δεύτερη κανη ,εκτός αν ντουφεκας μόνιμα πάνω από 30 στάνταρ δε βλέπω το λόγο ύπαρξης τόσων νουμερων σκαγιων περισσότερο μπλέκεται οποίος δεν είναι σίγουρος για τις ικανότητες του και το όπλο του σε σχέση με την επιλογή τσοκ που έχει κάνει πάρα βγάζει άκρη.Εξαιρω το πολύ χοντρά φτερωτά παπί χήνα .Είναι κάτι σαν τα τσοκ που έχουν βγάλει 10 συσφιξεις που η πλειοψηφία δεν μπορεί να καταλάβει διαφορά και ς και σε πολλές εταιρίες δεν υπάρχει και ουσιώδη διάφορα μετά μισών τσοκ σε βαβούρα μπλέκεις παρά κάνεις τη δουλειά σου .

Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των ταχυτήτων Μάνο... Προτιμώ να μαζέψω την κλωτσιά για γραμμάρια παρά για γκάζια.
Εμένα πάλι μου έχει καθίσει ότι θέλω να κάνω όλα μου τα κυνήγια με φυσίγγια το πολύ 34 γραμμαρίων ακόμα κι αν βρεθώ σε δύσκολες συνθήκες.

Back