Όχι,με τέκνα είναι.Νομίζω με μ92 στο 2*40 κλασική ντουφέκια.
Όχι,με τέκνα είναι.Νομίζω με μ92 στο 2*40 κλασική ντουφέκια.
Γράψε λάθος κάτι μαύρα 40αρια είχα σφάξει προ πολλών ετών και είχα την εντύπωση πως είχαν αυτά που αναφέρονται.Όχι,με τέκνα είναι.
Γι αυτο κεντανε, φυσιγγι nsi + tecna = εγγυησηΌχι,με τέκνα είναι.
Παρά πολύ καλά, σου ταιριάζουν,με mb36Ρε ομάδα αυτά τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις?View attachment 89846
Παρά πολύ καλά, σου ταιριάζουν,με mb36
Δεν ειχε τυχει να το ριξω ποτε....Μην ξεχνάτε πολύ καλό είναι και το NSI PM 40 , για μένα το καλύτερο από όλα.
Τα έριχνα πριν πολλά χρόνια στα παπιά όταν ήταν με χακί κάλυκα και μαύρο πάφυλα. Ήταν εξαιρετικά, μαζί με τα Heavy Load 42 γρ με μπορντώ κάλυκα σε συσκευασία των 10. Αργοπούτανα αλλά...Μην ξεχνάτε πολύ καλό είναι και το NSI PM 40 , για μένα το καλύτερο από όλα.
5αρι στα 25 μ σε φάσσα. Μάλιστα !
Ήθελες σκάγια δάσκαλε για να πετύχεις τα γερμανιαΤα έριχνα πριν πολλά χρόνια στα παπιά όταν ήταν με χακί κάλυκα και μαύρο πάφυλα. Ήταν εξαιρετικά, μαζί με τα Heavy Load 42 γρ με μπορντώ κάλυκα σε συσκευασία των 10. Αργοπούτανα αλλά...
Όπως τα λες είναι.Τα έριχνα πριν πολλά χρόνια στα παπιά όταν ήταν με χακί κάλυκα και μαύρο πάφυλα. Ήταν εξαιρετικά, μαζί με τα Heavy Load 42 γρ με μπορντώ κάλυκα σε συσκευασία των 10. Αργοπούτανα αλλά...
Εχω παρει περσι μια σ'αυτη την αποσταση με νο 8 28γρ..Παντως το χαρτι το σκοτωσε στα 25 μετρα5αρι στα 25 μ σε φάσσα. Μάλιστα !
Στα 25 μέτρα και με εννιάρια πέφτει. Αυτό βέβαια αν σου προκύψει γιατί με εννιάρια δεν θα πας ποτέ για φάσσα.Εχω παρει περσι μια σ'αυτη την αποσταση με νο 8 28γρ..Παντως το χαρτι το σκοτωσε στα 25 μετραΤο θεμα ειναι να την πετυχεις οταν κινειται.
Πραγματι
Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των ταχυτήτων Μάνο... Προτιμώ να μαζέψω την κλωτσιά για γραμμάρια παρά για γκάζια.Ήθελες σκάγια δάσκαλε για να πετύχεις τα γερμανια. Πάντως μια φοβια που έχω για τόσα πολλά γραμμάρια είναι η ταχύτητα των φυσιγγίων
Μέρι τα 35 μέτρα εάν σκοπεύεις καλά με ένα 9 αρι σκοτώνεις σε νορμάλ συνθήκες σχεδόν τα πάντα αρκεί να το εμπιστευτείς αλλά κανείς δε σου εγγυάται την απόσταση γι'αυτό υπάρχουν και ένα κάρο νούμερα δούλευα 9 και 6 από φέτος 9 και 5 μόνο και αν έριχνα με δίκανο θα είχα 3* με 9 και 2η 1* με 5 στη δεύτερη κανη ,εκτός αν ντουφεκας μόνιμα πάνω από 30 στάνταρ δε βλέπω το λόγο ύπαρξης τόσων νουμερων σκαγιων περισσότερο μπλέκεται οποίος δεν είναι σίγουρος για τις ικανότητες του και το όπλο του σε σχέση με την επιλογή τσοκ που έχει κάνει πάρα βγάζει άκρη.Εξαιρω το πολύ χοντρά φτερωτά παπί χήνα .Είναι κάτι σαν τα τσοκ που έχουν βγάλει 10 συσφιξεις που η πλειοψηφία δεν μπορεί να καταλάβει διαφορά και ς και σε πολλές εταιρίες δεν υπάρχει και ουσιώδη διάφορα μετά μισών τσοκ σε βαβούρα μπλέκεις παρά κάνεις τη δουλειά σου .Εχω παρει περσι μια σ'αυτη την αποσταση με νο 8 28γρ..Παντως το χαρτι το σκοτωσε στα 25 μετραΤο θεμα ειναι να την πετυχεις οταν κινειται.
Εμένα πάλι μου έχει καθίσει ότι θέλω να κάνω όλα μου τα κυνήγια με φυσίγγια το πολύ 34 γραμμαρίων ακόμα κι αν βρεθώ σε δύσκολες συνθήκες.Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των ταχυτήτων Μάνο... Προτιμώ να μαζέψω την κλωτσιά για γραμμάρια παρά για γκάζια.